Čo vás vie najviac naštvat ????
- johnC
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo vás vie najviac naštvat ????
dpc wakkee klobuk najhorsie je ze moja baba je asi takeho typu ako ta 40 sliepka, prosto nechape ako moze niekto za take somariny robit bordel 
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !
.... ideal for mňa !
Do kategorie Hlada sa k....t by som chcel zaradit pacienta na oktavii, ktory pod pojmom Brutal faking tuning from 13 years old teen girl vynasiel novy sposob dokazovania svojej nadradenosti a to prelepenim brzdoveho svetla nalepkou. Nech vsetci vedia, aky som ja rastafa king.
Fotene vcera na krizovatke a este cumel jak blb, ze co ho fotim.

Fotene vcera na krizovatke a este cumel jak blb, ze co ho fotim.

Lexus IS 200 1G-FE
Toyota Corolla E12 1,4 vvti
Yamaha XTZ 660 TENERE
EX - Toyota Starlet EP82 JednacelatriXLi
Yamaha XTZ 660 TENERE
- sokce
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Júna 2007, 09:39
Neviem či som blbý, alebo slepý, alebo oboje, ale ja tam nič prelepené nevidím... 
Toyota Celica T20 1,8
EX - Toyota Corolla e11 1.4 16v, 3dv, rv 1997 - "snowwhite"
www.androidzone.sk
EX - Toyota Corolla e11 1.4 16v, 3dv, rv 1997 - "snowwhite"
www.androidzone.sk
v pravo brzdove svetlo s cervenou nalepkou
Lexus IS 200 1G-FE
Yamaha XTZ 660 TENERE
Yamaha XTZ 660 TENERE
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
tuzing from Presov.. ne? 
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Tak na toto mám len pár teplých slov: DEBIL! DEBIL, DEBILNÝ DEBIL!!!

Fotené dnes ráno v spätnom zrkadle, cestou do roboty medzi Kysucou a Žilinou. Embéčka, vodič pravdepodobne absolvent zväzarmu z roku 1955
Super viditeľný...aj v bočnom zrkadle:

Fotené dnes ráno v spätnom zrkadle, cestou do roboty medzi Kysucou a Žilinou. Embéčka, vodič pravdepodobne absolvent zväzarmu z roku 1955

Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
mna dnes NASRALO ked ma fizli zastavili 100 metrov (prisaham!!! dojdite si to odmerat) od domu! Vraj ich niekot zavolal lebo sa nejake stare babky debilne alebo kto stazovali ze ku nam nechodi policia nikdy! Tak chudaci az z BA sa sem museli trepat a ostentativne odchytavat KAZDE auto v oboch smeroch:
- doklady auta, certifikaty
- OP + VP
- dychova skuska
- klasicke otazky odkial, kam atd
co ma ale nastvalo (boli uplne mili v pohode) je to, ze mi TVRDI, ze nemozem mat ziadnu nalepku na zadnom skle! Ja mam f p..i ze mi klamal, ale nechapem ako moze tvrdit niekto ze to brani vo vyhlade a ze nemoze mat nik na zadku ani len napis ze PREDAM auto??? Co potom tie reklamne auta vsetky? Je toto normalne? vytocilo ma to. Bol som slusny, vsetko som mal, pice ale aj tak si proforma neodpustil poznamku ze no ale viete je to bez pokuty, mam 2 vytky ku vam: ten napis a vyfuk, viete, nepatri to na auto. No rozladilo ma to
- doklady auta, certifikaty
- OP + VP
- dychova skuska
- klasicke otazky odkial, kam atd
co ma ale nastvalo (boli uplne mili v pohode) je to, ze mi TVRDI, ze nemozem mat ziadnu nalepku na zadnom skle! Ja mam f p..i ze mi klamal, ale nechapem ako moze tvrdit niekto ze to brani vo vyhlade a ze nemoze mat nik na zadku ani len napis ze PREDAM auto??? Co potom tie reklamne auta vsetky? Je toto normalne? vytocilo ma to. Bol som slusny, vsetko som mal, pice ale aj tak si proforma neodpustil poznamku ze no ale viete je to bez pokuty, mam 2 vytky ku vam: ten napis a vyfuk, viete, nepatri to na auto. No rozladilo ma to
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- AndyGTP
- Vševed
btw roman: pri mne by sa uz liecila na urazovom oddeleni
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
chlopi uz prestante... bo sa roztrhnem smiechom..
Andy, viem si ta zivo predstavit, jak si snimi debatoval...
ten v tom neosvetlenom afte(skodovica?) mal nasadeny infrak, takze on videl...
Andy, viem si ta zivo predstavit, jak si snimi debatoval...
ten v tom neosvetlenom afte(skodovica?) mal nasadeny infrak, takze on videl...
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Re: Čo vá�vie najviac našt�t ????
Ze sa nad tym vobec pozastavujem.
BA, vcera 20:30, dazd, mokro, teplota cca 5 az 5,5 stupna podla lokality. V priebehu pol hodiny vidim na roznych miestach v BA styri buracky z nedobrzdenia. Krizovatka Bajkalska - Trencianska, smer do centra, odbocka vlavo na Trenciansku. Policajna KIA pri beznom presune (ziadne majaky v akcii) - pod ho na cervenu. Kedze prud aut z Trencianskej dostava zelenu skoro okamzite, inteligenti ostavaju stat v krizovatke a musia cuvat. Nic sa nedeje, magori mozu. Porusovat predpisy, ohrozovat inych ucastnikov cestnej premavky na majetku, zdravi, pripadne zivote. Este ich za to platme.
BA, dnes 17:30, krizovatka Vajnorska - Magnetova, smer Polus. Na Vajnorskej skace cervena, chlapik v tmavom Golfe predo mnou nejde na brzdy ale s prehladom, plynule, bez obmedzenia ci ohrozenia prechadza na cervenu svietiacu tak 20 milisekund, cim ja komfortne doplachtim bez prudkeho brzdenia az k semaforu. Zlava z Magnetovej okamzite dolava vyraza policajna (PMJ) Fobia kombi (da sa aj rovno), bez smerovky, lieta z pruhu do pruhu pomedzi auta bez jedineho pouzitia smerovky ci aspon zapnutej farebnej hudby na streche. Majak a svetielko STOP svieti az v okamihu, ked chlapika vybrzdia.
HOVADA bozie bezmozgove.
NIKDY nemozem mat respekt a uctu voci takejto institucii.
BA, vcera 20:30, dazd, mokro, teplota cca 5 az 5,5 stupna podla lokality. V priebehu pol hodiny vidim na roznych miestach v BA styri buracky z nedobrzdenia. Krizovatka Bajkalska - Trencianska, smer do centra, odbocka vlavo na Trenciansku. Policajna KIA pri beznom presune (ziadne majaky v akcii) - pod ho na cervenu. Kedze prud aut z Trencianskej dostava zelenu skoro okamzite, inteligenti ostavaju stat v krizovatke a musia cuvat. Nic sa nedeje, magori mozu. Porusovat predpisy, ohrozovat inych ucastnikov cestnej premavky na majetku, zdravi, pripadne zivote. Este ich za to platme.
BA, dnes 17:30, krizovatka Vajnorska - Magnetova, smer Polus. Na Vajnorskej skace cervena, chlapik v tmavom Golfe predo mnou nejde na brzdy ale s prehladom, plynule, bez obmedzenia ci ohrozenia prechadza na cervenu svietiacu tak 20 milisekund, cim ja komfortne doplachtim bez prudkeho brzdenia az k semaforu. Zlava z Magnetovej okamzite dolava vyraza policajna (PMJ) Fobia kombi (da sa aj rovno), bez smerovky, lieta z pruhu do pruhu pomedzi auta bez jedineho pouzitia smerovky ci aspon zapnutej farebnej hudby na streche. Majak a svetielko STOP svieti az v okamihu, ked chlapika vybrzdia.
HOVADA bozie bezmozgove.
NIKDY nemozem mat respekt a uctu voci takejto institucii.
Corolla kombi 1,4 D-4D, 66kW
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27
- AndyGTP
- Vševed
Ja to zhrniem za Alfa: A.C.A.B.
- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
andy> zrovna all by som tam nedal ale mostly by to vystihlo. Co mozeme cakat od ludi, ktorych ani do kancelarie nepustia a musia byt na ulici. PMJ su najvacsii odpad z policie, to su slova vysetrovatela s hodnostou pplk. takze asi nieco o tom vie 
- mimo
- Mimo prevádzky
- Dátum registrácie: Utorok, 28. Júna 2005, 21:00
až teraz som čítal romanovu príhodu z apolla a
... mal si jej rovno vybrať klúče zo zapalovanie a jeb... ich do dunaja , škoda že sa nedáva tažné aj dopredu

- AndyGTP
- Vševed
ok beriemwakkee napísal:andy> zrovna all by som tam nedal ale mostly by to vystihlo. Co mozeme cakat od ludi, ktorych ani do kancelarie nepustia a musia byt na ulici. PMJ su najvacsii odpad z policie, to su slova vysetrovatela s hodnostou pplk. takze asi nieco o tom vie
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
... ked ma niekto na dialnici obieha asi kilometer, zaradi sa 10 metrov predo mna a stupi na brzdu, lebo zbadal ze musi odbocovat... samozrejme ze odbocovaci pruh je dost dlhy na to, aby v nom dokazal zabrzdit zo 150 na nulu aj kamion s rucnou brzdou, ale nie, budeme brzdit este v priebeznom, ved nech si to ten za nami uzije... 
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 5 neregistrovaných