zvláštne zvuky od kolies
Moderátor: AndyGTP
zvláštne zvuky od kolies
Mám T.Corollu len osem mesiacov ale v poslednom čase sa mi z podvozku -pravej prednej časti,vychádza za jazdy akoby "trecí" zvuk.Stáva sa to len za jazdy a intenzita sa zvyšuje rýchlosťou vozidla.Po opakovanej reklamácii v licenčnom servise vymenili poloos,zvuk sa na pár dní stratil ale nanešťastie sa vrátil.Teraz vymenili pneumatiku /vraj prasknutý kord/ ale zvuk je stále tam.Neviete poradiť?Má niekto podobné skúsenosti?

-
ToyoCarE
Re: zvláštne zvuky od kolies
tak rozmyslam,, ze to moze byt bud lozisko,, alebo diferencial,,, ale skor by som to tipoval na to lozisko,,,
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Sakra, to ti nikto to auto nezdvihol na zdviháku, nepretočil koleso a potom samotný náboj a nesnažil sa nájsť zdroj toho zvuku??? Ono, v autorizovanom servise je niekedy možné aj nemožné. Týmto spôsobom by na to mali prísť. Prípadne to skús provizórne urobiť kdesi v kľude a možno na to prídeš aj bez cudzej pomoci, ono niekedy ide o to chcieť nájsť chybu a nie len vymieňať všetko do zblbnutia a trhnúť na tom korunu.
Môže to byť od bŕzd, ale je to ťažko posúdiť. Mne osobne to robil drát, ktorý som kdesi zachytil, ale to by bolo fakt absurdné, keby také niečo nenašli.
Môže to byť od bŕzd, ale je to ťažko posúdiť. Mne osobne to robil drát, ktorý som kdesi zachytil, ale to by bolo fakt absurdné, keby také niečo nenašli.
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
-
ToyoCarE
ako hovori chmelo,,, zdvihni auto do vzduchu,,, staci ta cast,, kde ti to huci,,, zaisti auto proti pohybu,,, nastartuj,, zarad patku,,, ttym ho roztocis,,, a pocuvaj,,, nieje mozne,, aby si na to neprisiel,,,
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
sorry, ale ak je to lozisko, tak to huci, ked je zatazene... a to nezistis,.... treba vymenit, nieje to az taka velka investicia a budes si isty!
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Sakriš chuapi, ten Ema asi nebude chlap, čo
Reku, že ju tu tak veselo oslovujeme jak chlapa
Soráč Ema
Soráč Ema
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
- Sokol
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 18. Októbra 2005, 00:39
- Kontaktovať používateľa:
Re: zvl�e zvuky od kolies
Veru tak 
Toyota RAV4 2,0,1AZ-FE,112kW,r.v.07 AT
ex:Toyota Avensis Liftback 3S-FE,2.0,16V,94kW,r.v.98
ex:Toyota Corolla 5D,4E-FE,1,3,16V,55kW,r.v.96
ex:Toyota Avensis Liftback 3S-FE,2.0,16V,94kW,r.v.98
ex:Toyota Corolla 5D,4E-FE,1,3,16V,55kW,r.v.96
Re: zvl�e zvuky od kolies
Ďakujem za postrehy chlapi! Som naozaj "ona", nie som práve technický typ ale uši mám v poriadku a počas jazdy ma zbytočné zvuky otravujú. Nemôžem radiť autorizovanému servisu takže ešte dostanú šancu nájsť niečo čo &qu�;n�je&q�t;� výsledkom vás oblažím o pár dní.
pozdravujem toyotáka guru!
ema
pozdravujem toyotáka guru!
- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
poprosim nepouzivat diakritiku, ocividne novym updatom sa poskodilo zobrazovanie znakovych stranok s diakritikov 
Ema> nejak som prehliadol ale z ktorej casti Slovenska si?
Ema> nejak som prehliadol ale z ktorej casti Slovenska si?
Re: zvl��uky od kolies
Občas aj ten comp blbne.Chmelo si pozorný�� � �m� že��a� ���u��u���m ��oro�� �eď v nej takmer bývam. Zážitky z autorizov�ých se��ov mám skutočne bo�té,naozaj! To�e ale n�inú disk�iu a týka sa iného typu �zidla.Ale ak �de záuje�...
V prípade že bude prílež�osť rada sa zúčastním�uot;�tost�tn�í&am��ot; japan��cars� �j Em�lol: :lol��
V prípade že bude prílež�osť rada sa zúčastním�uot;�tost�tn�í&am��ot; japan��cars� �j Em�lol: :lol��
Wakkee ako na diakritiku ak som pouzila dva rozne compy a vysledok vidis ema
- liguere
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Júla 2007, 22:54
presne tak ako v poslednom prispevku. na diakritiku sa vykasli. makcene a dlzne su do diktatov a pracovnych sprav
este sa vyjadrim k tym zvukom. na predoslom aute sa mi medzi brzdovy kotuc a ten kryci plech, co je za nim, dostal nejaky bordel. no a to pistalo ako najate
este sa vyjadrim k tym zvukom. na predoslom aute sa mi medzi brzdovy kotuc a ten kryci plech, co je za nim, dostal nejaky bordel. no a to pistalo ako najate
terazky avensis combi t25 1.8vvti
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 3 neregistrovaní