...akurat nehaaaapem, preco ste mi ten prispevok o tom modrom majaku presunuli
'cenzura a offtopic'
- academic
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Apríla 2007, 12:39
Re: 'cenzura a offtopic'
nehadajte sa.....ja s cenzurou suhlasim...inak by to tu vypadalo jak v babinci
myslel som to vazne. Ja ho totiz mam a uz som ho parkrat pouzil. Chvilu som vypomahal jednej sluzbe a policajti v okrese mi to akceptovali (aj bez povolenia) ....a ak by som musel - tak ho v pripade nudze pouzijem. Moji znami, ktori zabezpecuju napr. testy automobilov ...tak ti pouzivaju vsetci oranzovy a auta sa im slusne uhybaju. V Rakusku maju lekari tiez oranzovy v civilnom aute a ked musia niekde zasiahnut (v ramci volneho casu) tak ich pouzivaju. Stoji to 400 Sk, maju to na kazdej cerpacke....... tot som radil YESKE 

- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
Re: Toyota Supra Soarer
no, zahada asi, lebo ma znak lexusu, motor Toyota.... coze to bude?
smiech lieci wakkee
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
- Kontaktovať používateľa:
no nechem ti brat detske sny ale toyota vyraba lexusGabriel Nagy napísal:no, zahada asi, lebo ma znak lexusu, motor Toyota.... coze to bude?![]()
![]()
![]()
![]()
smiech lieci wakkee
to mas to iste ako ja by som dal prednu masku altezza
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
teraz si to napisal, ako keby som o tom nevedel, ze Toy vyraba Lex....wakkee napísal:no nechem ti brat detske sny ale toyota vyraba lexusGabriel Nagy napísal:no, zahada asi, lebo ma znak lexusu, motor Toyota.... coze to bude?![]()
![]()
![]()
![]()
smiech lieci wakkee
to mas to iste ako ja by som dal prednu masku altezza
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- wakkee
- Toyota guru
Lexus doslovne znamena Luxury Export for US, je to fiktivna znacka vytvorena pre americky trh, kde vysportovany hamburgerozrut odmietol kupit si drahu toyotu, kedze ich tam mali zafixovane ako lowcost pre mexicancov a inych gastartbeiterov. Tak marketingove oddelenie toyoty vymyslelo fake znamy ako lexus a pozri ako nakoniec sa ujal. Japonci pre svoj trh nepotrebuju taketo fake-ky a tak jazdia na lexusoch oznacenych ako toyota. Thats all
- mimo
- Mimo prevádzky
- Dátum registrácie: Utorok, 28. Júna 2005, 21:00
zase som sa dozvedel niečo nové�akkee
toto som nevedel ... 
-
ToyoCarE
jasne,,, oni maju na svojom trhu ine modely,, ktore im to nahradzuju,,, ci uz je to MARK , LEVIN,, atd,,, aj SUpra pre japan tipan trh je ina ako sa inde vozi,,, ved dokopy vyraba Toyota vyse 60 modelov,,, kolko z nich je znamych u nas,, ?wakkee napísal:Lexus doslovne znamena Luxury Export for US, je to fiktivna znacka vytvorena pre americky trh, kde vysportovany hamburgerozrut odmietol kupit si drahu toyotu, kedze ich tam mali zafixovane ako lowcost pre mexicancov a inych gastartbeiterov. Tak marketingove oddelenie toyoty vymyslelo fake znamy ako lexus a pozri ako nakoniec sa ujal. Japonci pre svoj trh nepotrebuju taketo fake-ky a tak jazdia na lexusoch oznacenych ako toyota. Thats all
-
ToyoCarE
Re: radi trubite?
heh,, toto iste mi povedal sused,, ktory robi v KII,, ze ako sa zvaraju napravy na nove auta,, ze niekedy ani na 50% nie su zvary hotove,, a kedze maju denny plan,,tak naprava ide dalej,,,Gabriel Nagy napísal:trosku sa zastanem academica...
Fakt aj u nas vsetci "mafiani" jazdia jak hovada na ochcafkach a prassatoch.su dementni, ale to nie preto, ze maju koncernove afta, tak sa narodili, tak boli vychovany a ze preco si koncern kupuju? preco nie? za par drobnych maju afto s 350Nm a mozu sa hrat na bohov ciest a druha vec je, Ze Toyotky, Lexusy, Hondy, Nissany su tu predsalen menej zname.
nic proti skodovici, Vw, Audi, len ich proste nemusim... a preco? Lebo znizuju vyrobne naklady ako sa len da (Nove Sciroco bude postavene na podvozku 5-koveho Golfa) a druha vec je, ze som rok zvaral napravy na Touarega... Nekupte si, prechadzalo tam kadeco, co bolo v 100% stave sme davali do Porsche-Cayne, ci jak sa to pise, zvysok siel na Touarega...
- cahir
- MX-5 guru s malým zmrdom
- Dátum registrácie: Sobota, 1. Januára 2005, 12:39
Re: Toyota Camry 2.2 rv1998
..skor dlho nepredaval auto 
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Re: Kupim MR2 MKI
Keby sa toho nevedel zbaviť, tak by hádam mal aspoň funkčné tlf číslo, alebo by ho aktualizoval na autobazar.eu a isto by nezdvihol cenu o 20 litrov za to, že vyvaril podbehy...Kenny napísal:Rasto, ten chalan sa toho nevie zbavit, moj nazor. A musi byt dost mimo chudak, pretoze sme boli dohodnuti, kedy to dojdem pozret atd, kedze ani nevedel poslat viac fotiek, co som ho prosil xkrat a nic. Teraz dal urobit podbehy, ci co a chce o 20 viac, ako v lete, hmm dobre. Ci nie? To je jedno. A pochybujem, ze tolko ludi chce "staru rachotinu" dvojmiestnu, neprakticku? Asi vela nie, ze? To uz to clovek vazne musi chciet to auto a na SK je tolko ludi, ako prstov na rukach, my opinion.
By si sa divil koľko ľudí by také autíčko chcelo...
MR-2 AW11 nepraktická?
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
- Rasťo
- Vševed
Až na to, že chce za ňu chalan koľko? - 180-200 tisíc?Gabriel Nagy napísal:Kenny a co ta z BA? na zraze jazdila slalom velmi krasne, zvuk super! Stav tiez! kontaktuj Elvisa, nic za to nedas. Na toho, co dviha cenu sa vykasli, nech si predava komu chce
- Kenny
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 6. Septembra 2004, 00:23
Aaa prepac pan vsevedko, naco potom stale aktualizuje ten inzerat, ked ho uz ma predane. Ty si asi tiez vychodnar. Ale to je jedno, uzavrime tu kapitolu MR2 z KE. Neni hodna tolkej pozornosti. A co sa tyka tej bratislavskej, tu poznam dobre osobne, viem za kolko ku komu presla, co s nou bolo nebolo, kde a u koho bola servisovana a co za nu chce, ked chce, tak zalezi len na nom a usetri nas prosim tvojich predpokladanych ciastok. Dakujem
Piste sem prosim vas len ti, ktori naozaj vedia o nakom kuse MR2 MK1 na SK znackach. Dakujem za pochopenie
Piste sem prosim vas len ti, ktori naozaj vedia o nakom kuse MR2 MK1 na SK znackach. Dakujem za pochopenie
- Rasťo
- Vševed
Tak myslím, ž�po tomto Tvojom prís�vku Ti už a� nikto neodpíše.�� som žiaden�ševedko�skôr Ty sa�ak tváriš) a z�ná�ry ľudí � si m� b� vďačný, lebo�ot�fóru�je v drvivej �čšine o názoroch.
����
����
- wakkee
- Toyota guru
rasto> si trosku OT a kazis inzerat, takze sa nediv za reakciu aku si dostal. Ziadam moderatora o zmazanie OT.
- academic
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Apríla 2007, 12:39
Re: co poviete na toto? supercharger?
to: paranormalny_somarik
stavim sa o milion Sk s kazdym na tomto fore, ze jazdis na Skode

stavim sa o milion Sk s kazdym na tomto fore, ze jazdis na Skode

Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní