'cenzura a offtopic'

Fórum o všetkom a o ničom
Používateľov profilový obrázok
academic
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 30. Apríla 2007, 12:39

Re: 'cenzura a offtopic'

Príspevok od používateľa academic » Nedeľa, 21. Októbra 2007, 02:03

nehadajte sa.....ja s cenzurou suhlasim...inak by to tu vypadalo jak v babinci :mrgreen:
...akurat nehaaaapem, preco ste mi ten prispevok o tom modrom majaku presunuli :shock: myslel som to vazne. Ja ho totiz mam a uz som ho parkrat pouzil. Chvilu som vypomahal jednej sluzbe a policajti v okrese mi to akceptovali (aj bez povolenia) ....a ak by som musel - tak ho v pripade nudze pouzijem. Moji znami, ktori zabezpecuju napr. testy automobilov ...tak ti pouzivaju vsetci oranzovy a auta sa im slusne uhybaju. V Rakusku maju lekari tiez oranzovy v civilnom aute a ked musia niekde zasiahnut (v ramci volneho casu) tak ich pouzivaju. Stoji to 400 Sk, maju to na kazdej cerpacke....... tot som radil YESKE ;-)
Obrázok

Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Re: Toyota Supra Soarer

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Pondelok, 29. Októbra 2007, 18:29

no, zahada asi, lebo ma znak lexusu, motor Toyota.... coze to bude? :?: :?
:lol: :lol: :lol: smiech lieci wakkee
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

wakkee
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wakkee » Pondelok, 29. Októbra 2007, 20:44

Gabriel Nagy napísal:no, zahada asi, lebo ma znak lexusu, motor Toyota.... coze to bude? :?: :?
no nechem ti brat detske sny ale toyota vyraba lexus ;)
to mas to iste ako ja by som dal prednu masku altezza ;)
Today, Tomorrow, To ..... to co je? (R)
Speed's just a question of money. How fast can you go?

Opat Toyota
Obrázok

Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Utorok, 30. Októbra 2007, 00:45

wakkee napísal:
Gabriel Nagy napísal:no, zahada asi, lebo ma znak lexusu, motor Toyota.... coze to bude? :?: :?
no nechem ti brat detske sny ale toyota vyraba lexus ;)
to mas to iste ako ja by som dal prednu masku altezza ;)
teraz si to napisal, ako keby som o tom nevedel, ze Toy vyraba Lex.... :twisted: ale je to rozdiel znaciek!Nie zbytocne tam ten rozdiel je, Lex nieco znamena, inak by to nebezalo pod inym nazvom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

wakkee
Toyota guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wakkee » Utorok, 30. Októbra 2007, 06:12

Lexus doslovne znamena Luxury Export for US, je to fiktivna znacka vytvorena pre americky trh, kde vysportovany hamburgerozrut odmietol kupit si drahu toyotu, kedze ich tam mali zafixovane ako lowcost pre mexicancov a inych gastartbeiterov. Tak marketingove oddelenie toyoty vymyslelo fake znamy ako lexus a pozri ako nakoniec sa ujal. Japonci pre svoj trh nepotrebuju taketo fake-ky a tak jazdia na lexusoch oznacenych ako toyota. Thats all

Opat Toyota
Obrázok

mimo
Mimo prevádzky
Dátum registrácie: Utorok, 28. Júna 2005, 21:00
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mimo » Utorok, 30. Októbra 2007, 11:58

zase som sa dozvedel niečo nové�akkee :lol: toto som nevedel ... ;-)
Toyota RAV 4 2,0 VVT-i (112 kW) Obrázok
Toyota Yaris 1.0 VVT-i (48 kW) Obrázok
ex:
Toyota Carina E 1.8 SW Obrázok
Corolla E10 1.4 XLi combi
Corolla E9 1.6 GTi

ToyoCarE

Príspevok od používateľa ToyoCarE » Utorok, 30. Októbra 2007, 13:20

wakkee napísal:Lexus doslovne znamena Luxury Export for US, je to fiktivna znacka vytvorena pre americky trh, kde vysportovany hamburgerozrut odmietol kupit si drahu toyotu, kedze ich tam mali zafixovane ako lowcost pre mexicancov a inych gastartbeiterov. Tak marketingove oddelenie toyoty vymyslelo fake znamy ako lexus a pozri ako nakoniec sa ujal. Japonci pre svoj trh nepotrebuju taketo fake-ky a tak jazdia na lexusoch oznacenych ako toyota. Thats all
jasne,,, oni maju na svojom trhu ine modely,, ktore im to nahradzuju,,, ci uz je to MARK , LEVIN,, atd,,, aj SUpra pre japan tipan trh je ina ako sa inde vozi,,, ved dokopy vyraba Toyota vyse 60 modelov,,, kolko z nich je znamych u nas,, ?

ToyoCarE

Re: radi trubite?

Príspevok od používateľa ToyoCarE » Utorok, 30. Októbra 2007, 13:21

Gabriel Nagy napísal:trosku sa zastanem academica...
Fakt aj u nas vsetci "mafiani" jazdia jak hovada na ochcafkach a prassatoch.su dementni, ale to nie preto, ze maju koncernove afta, tak sa narodili, tak boli vychovany a ze preco si koncern kupuju? preco nie? za par drobnych maju afto s 350Nm a mozu sa hrat na bohov ciest a druha vec je, Ze Toyotky, Lexusy, Hondy, Nissany su tu predsalen menej zname.
nic proti skodovici, Vw, Audi, len ich proste nemusim... a preco? Lebo znizuju vyrobne naklady ako sa len da (Nove Sciroco bude postavene na podvozku 5-koveho Golfa) a druha vec je, ze som rok zvaral napravy na Touarega... Nekupte si, prechadzalo tam kadeco, co bolo v 100% stave sme davali do Porsche-Cayne, ci jak sa to pise, zvysok siel na Touarega... ;-)
heh,, toto iste mi povedal sused,, ktory robi v KII,, ze ako sa zvaraju napravy na nove auta,, ze niekedy ani na 50% nie su zvary hotove,, a kedze maju denny plan,,tak naprava ide dalej,,,

cahir
MX-5 guru s malým zmrdom
Dátum registrácie: Sobota, 1. Januára 2005, 12:39

Re: Toyota Camry 2.2 rv1998

Príspevok od používateľa cahir » Utorok, 6. Novembra 2007, 16:52

..skor dlho nepredaval auto :mrgreen:
ex: Corolla E12 1.4VVTi
ex: Mazda Miata Obrázok
Lexus IS200 Obrázok
Honda PCX

Rasťo
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Kontaktovať používateľa:

Re: Kupim MR2 MKI

Príspevok od používateľa Rasťo » Štvrtok, 8. Novembra 2007, 08:19

Kenny napísal:Rasto, ten chalan sa toho nevie zbavit, moj nazor. A musi byt dost mimo chudak, pretoze sme boli dohodnuti, kedy to dojdem pozret atd, kedze ani nevedel poslat viac fotiek, co som ho prosil xkrat a nic. Teraz dal urobit podbehy, ci co a chce o 20 viac, ako v lete, hmm dobre. Ci nie? To je jedno. A pochybujem, ze tolko ludi chce "staru rachotinu" dvojmiestnu, neprakticku? Asi vela nie, ze? To uz to clovek vazne musi chciet to auto a na SK je tolko ludi, ako prstov na rukach, my opinion.
Keby sa toho nevedel zbaviť, tak by hádam mal aspoň funkčné tlf číslo, alebo by ho aktualizoval na autobazar.eu a isto by nezdvihol cenu o 20 litrov za to, že vyvaril podbehy... ;-) Podľa mňa to auto už niekomu predal.
By si sa divil koľko ľudí by také autíčko chcelo... ;-) Ak by bol ten chalan dostihnuteľný na telefóne a neblbol s cenou, tak mi ver, že by už bolou mňa v garáži, motor by bol von z kasne rozobratý a mal by som objednané všetko potrebné na jeho poriadnu rekonštrukciu (ono to zas tak draho nevychádza - len tá kopa roboty).
MR-2 AW11 nepraktická? :lol: si ešte nesedel v poslednej verzií, čo? :lol: do AW11 sa totiž tí dvaja ľudia v pohode zbalia na dovolenku, čo sa o ZZW30 povedať zrovna nedá... ;-)
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě

Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE

Rasťo
Vševed
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rasťo » Štvrtok, 8. Novembra 2007, 08:24

Gabriel Nagy napísal:Kenny a co ta z BA? na zraze jazdila slalom velmi krasne, zvuk super! Stav tiez! kontaktuj Elvisa, nic za to nedas. Na toho, co dviha cenu sa vykasli, nech si predava komu chce
Až na to, že chce za ňu chalan koľko? - 180-200 tisíc? :( Lebo nechcem Vás chalani sklamať, ale tú MR-ku som tiež videl a tie peniaze bola veru hodná...proste cukrík a unikát v jednom a navyše ešte krásne jednoduché športové auto, ktoré bolo perfektne navrhnuté a vyrobené už vtedy, keď Porsche ešte dávalo motory nie PRED ale NA zadnú nápravu a technicky (nie dizajnovo) sa podobalo (až na objem motora) skôr na starú stodvacinu... ;-)

Kenny
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 6. Septembra 2004, 00:23
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kenny » Piatok, 9. Novembra 2007, 14:35

Aaa prepac pan vsevedko, naco potom stale aktualizuje ten inzerat, ked ho uz ma predane. Ty si asi tiez vychodnar. Ale to je jedno, uzavrime tu kapitolu MR2 z KE. Neni hodna tolkej pozornosti. A co sa tyka tej bratislavskej, tu poznam dobre osobne, viem za kolko ku komu presla, co s nou bolo nebolo, kde a u koho bola servisovana a co za nu chce, ked chce, tak zalezi len na nom a usetri nas prosim tvojich predpokladanych ciastok. Dakujem

Piste sem prosim vas len ti, ktori naozaj vedia o nakom kuse MR2 MK1 na SK znackach. Dakujem za pochopenie

Rasťo
Vševed
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rasťo » Piatok, 9. Novembra 2007, 21:10

Tak myslím, ž�po tomto Tvojom prís�vku Ti už a� nikto neodpíše.�� som žiaden�ševedko�skôr Ty sa�ak tváriš) a z�ná�ry ľudí � si m� b� vďačný, lebo�ot�fóru�je v drvivej �čšine o názoroch.
����

wakkee
Toyota guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wakkee » Piatok, 9. Novembra 2007, 21:58

rasto> si trosku OT a kazis inzerat, takze sa nediv za reakciu aku si dostal. Ziadam moderatora o zmazanie OT.

Opat Toyota
Obrázok

academic
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 30. Apríla 2007, 12:39

Re: co poviete na toto? supercharger?

Príspevok od používateľa academic » Nedeľa, 11. Novembra 2007, 16:39

to: paranormalny_somarik

stavim sa o milion Sk s kazdym na tomto fore, ze jazdis na Skode :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Obrázok

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní