Toyoty v autobazaroch
Re: Toyoty v autobazaroch
osobne sa tiez priklanam k striebornej, na nu som uz bol pozriet, jazdi normalne, ale treba to este skusenym okom pozriet, aby som sa nenapalil.
dokonca aj odtialto clovek - herbobo bol na to mrknut, no a chvalil to, akoby mal podiel na zisku))
kazdopadne abs to vraj nema, a je to dovoz z talianska. trochu odrety predny aj zadny pravy naraznik - vyzera ako kozmeticka vada. okienka som zabudol pozriet, ci maju rovnake cisla, ale na tej pravej strane idu oproti lavej pomalsie stahovat. tot vse co moje "odborne" oko zistilo.
a ta 1.6 - 150t za to dat nechcem. aj tak isto budu potrebne dake opravy, dalsie peniaze, a ktovie, kolko vydrzim v blave jazdit bez stretov s lampami prip. dalsimi autami))
a este detailik; da sa klima vyskusat teraz v zime?) maju corolly nake pelove filtre, ktore sa maju menit?
dokonca aj odtialto clovek - herbobo bol na to mrknut, no a chvalil to, akoby mal podiel na zisku))
kazdopadne abs to vraj nema, a je to dovoz z talianska. trochu odrety predny aj zadny pravy naraznik - vyzera ako kozmeticka vada. okienka som zabudol pozriet, ci maju rovnake cisla, ale na tej pravej strane idu oproti lavej pomalsie stahovat. tot vse co moje "odborne" oko zistilo.
a ta 1.6 - 150t za to dat nechcem. aj tak isto budu potrebne dake opravy, dalsie peniaze, a ktovie, kolko vydrzim v blave jazdit bez stretov s lampami prip. dalsimi autami))
a este detailik; da sa klima vyskusat teraz v zime?) maju corolly nake pelove filtre, ktore sa maju menit?
ACA30-1AZFE-2006
EE111-4EFE-1998
EE101-4EFE-1996 ex
EE111-4EFE-1998 ex
EE111-4EFE-1998
EE101-4EFE-1996 ex
EE111-4EFE-1998 ex
- scooby
- začiatočník
- Dátum registrácie: Streda, 28. Decembra 2005, 23:43
- Kontaktovať používateľa:
>a ta 1.6 - 150t za to dat nechcem. aj tak isto budu potrebne dake opravy, dalsie peniaze, a ktovie, kolko vydrzim v blave jazdit bez stretov s lampami prip. dalsimi autami))
to je prehnana cena podla mna!
a este detailik; da sa klima vyskusat teraz v zime?) maju corolly nake pelove filtre, ktore sa maju menit?[/quote]
jasne, na 1.4 pocujes ze zopne kompresor a pri jazde zistis ze ide jak lemra. Jasne ze ti pojde kosa aj keby nebol natlakovany freon (napln) (kedze je vonku vecsia kosa ako dava klima:)), ale napln stoji tack cca 800 Sk a mozes dufat ze nebude este derava nadoba. Ale to je Toyota takze pochybujem
to je prehnana cena podla mna!
a este detailik; da sa klima vyskusat teraz v zime?) maju corolly nake pelove filtre, ktore sa maju menit?[/quote]
jasne, na 1.4 pocujes ze zopne kompresor a pri jazde zistis ze ide jak lemra. Jasne ze ti pojde kosa aj keby nebol natlakovany freon (napln) (kedze je vonku vecsia kosa ako dava klima:)), ale napln stoji tack cca 800 Sk a mozes dufat ze nebude este derava nadoba. Ale to je Toyota takze pochybujem
Fiat Stilo W 1.9 JTD
Fiat Panda 1.1
eX Toyota Corolla 1.4i E11
eX Toyota Celica 2.0 gti ST202
Fiat Panda 1.1
eX Toyota Corolla 1.4i E11
eX Toyota Celica 2.0 gti ST202
myslite si, ze dokaze bezny servisak /rozumej typek so servisom v garazi/ relativne spolahlivo ohodnotit, ci auto nebolo burane, ci niesu dolezite prvky na karoserii posunute atd...?
ACA30-1AZFE-2006
EE111-4EFE-1998
EE101-4EFE-1996 ex
EE111-4EFE-1998 ex
EE111-4EFE-1998
EE101-4EFE-1996 ex
EE111-4EFE-1998 ex
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
pisc: zistis to aj ty, ak sa trosku vyznas, ak nie, servisak urcite!!! Nezistit totiz ze to bolo havarovane chce mat buchnute auto velmi cestne a dobre opravene, ale to sa snad ani neda! A ved auta po burackach sa len rychlo opravia a hodia na predaj...
ja som pri kupe mojej celdy pozeral:
1. stav plechov, medzeri by mali byt vsade stejne siroke, resp uzke, svetla pozri, ci nejako divne nestoja.
2. v motorovom priestore nosniky, lahko zistis, ci to je original, alebo menene... (ja som si na celde vsimol, ze je rozpera vyrovnavana.... automaticky som vedel, ze to bolo jebnute a nik si nedal namahu zohnat druhu...)
3. ak budes vidiet tri farby laku, iny odtien, tiez to tak v Toyote nevymysleli
4. okna... seriove cisla okien, ak sa odlisuju, moze byt naznak buracky, ale to moze byt aj klasicka vymena prasknuteho (bocne a zadne moc nepraskaju, nemaju od coho)
proste si skus vsimnut taketo drobnosti, ak nieco najdes ale pozdava sa ti to, cenu tlac dole.
vela stastia a podom daj vediet
ja som pri kupe mojej celdy pozeral:
1. stav plechov, medzeri by mali byt vsade stejne siroke, resp uzke, svetla pozri, ci nejako divne nestoja.
2. v motorovom priestore nosniky, lahko zistis, ci to je original, alebo menene... (ja som si na celde vsimol, ze je rozpera vyrovnavana.... automaticky som vedel, ze to bolo jebnute a nik si nedal namahu zohnat druhu...)
3. ak budes vidiet tri farby laku, iny odtien, tiez to tak v Toyote nevymysleli
4. okna... seriove cisla okien, ak sa odlisuju, moze byt naznak buracky, ale to moze byt aj klasicka vymena prasknuteho (bocne a zadne moc nepraskaju, nemaju od coho)
proste si skus vsimnut taketo drobnosti, ak nieco najdes ale pozdava sa ti to, cenu tlac dole.
vela stastia a podom daj vediet
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
urcite dam vediet. uz sa na kupu odhodlavam pol roka...
co sa tyka laku, uz par krat mi ludia povedali, ze tam a tam je iny odtien, ale ja taketo veci proste nevidim, mam vnimanie 16 farieb ako windows - broskynova farba proste neexistuje, je to len ovocie)))
a este ked zistim, co je rozpera a nosniky, popozeram aj tie)
kazdopadne milionkrat vdaka, hadam sa kupa vydari...
co sa tyka laku, uz par krat mi ludia povedali, ze tam a tam je iny odtien, ale ja taketo veci proste nevidim, mam vnimanie 16 farieb ako windows - broskynova farba proste neexistuje, je to len ovocie)))
a este ked zistim, co je rozpera a nosniky, popozeram aj tie)
kazdopadne milionkrat vdaka, hadam sa kupa vydari...
ACA30-1AZFE-2006
EE111-4EFE-1998
EE101-4EFE-1996 ex
EE111-4EFE-1998 ex
EE111-4EFE-1998
EE101-4EFE-1996 ex
EE111-4EFE-1998 ex
...bocne zadne okno ti moze prasknut ked ta cez neho vykradnu tak ako mna
Ford Focus 1.8 '99
ex.: Toyota Carina II 1.6 XLi 16V '89
scooby napísal:Hmm fakt dobra cena, az sa mi nechce verit ze tomu nic nie je...podla ma realne to tolko km nema. Urcite sa chod na to pozret a hlavne previest. Zistis ci to nahodou nema nejake vady, ako spojka atd... lebo to nenapisu ale ked sa ozves povedia ti ze sak sprav si sak je dobra cena...gmork napísal:cafte mate nejaky nazor na toto:
http://www.aaaauto.sk/sk/toyota-avensis ... l?id=74260
dik. inak k tym kilometrom ja by som na tom urcite viac nespravil mam za rok asi tak 20 000 km.
Ford Focus 1.8 '99
- herbobo
- panic
- Dátum registrácie: Pondelok, 23. Októbra 2006, 20:37
No to si ma pekne nasral drahy PISC ,clovek uz nemoze nikomu ani trochu pomoct aby ho hned neobvynovali .MAJ sa
Toyota Corolla 98 1.4 HB STD
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
to je fakt na zahradu

ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Musí byť fakt zúfalý, keď to ponúka na Autovií...martinko napísal:http://www.autovia.sk/ojazdene-auto-toy ... a--1274414
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
prepac mi prosim, asi mam privelmi vyvinuty zmysel pre humor, kazdopadne, za vetou som myslel smailik, vobec som nemal v plane obvinovat, skor som to myslel tak, ze sa ti to auto naozaj pozdavalo, a milion krat ti dakujem za pomoc. este raz sa ospravedlnujem za zlu formulaciu, mam na to talent..herbobo napísal:No to si ma pekne nasral drahy PISC ,clovek uz nemoze nikomu ani trochu pomoct aby ho hned neobvynovali .MAJ sa
ACA30-1AZFE-2006
EE111-4EFE-1998
EE101-4EFE-1996 ex
EE111-4EFE-1998 ex
EE111-4EFE-1998
EE101-4EFE-1996 ex
EE111-4EFE-1998 ex
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
gabo ty sa nesmej, v tej (alebo takej) si sa mal vozit, ak dobre triafam, hoci neviem ci je to od nich. ale to auto vyzera chuda fakt STRASNE 
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
to je cimove auto
- Krajo
- panic
- Dátum registrácie: Streda, 23. Mája 2007, 22:30
Mensia zaujimavost, ale bude to asi len polep... ale pekne to vyzera