gmork napísal:Robo napísal:
Len sa mi uz viac krat stalo, ze caavo isiel predo mnou s ciernymi foliami, ze som videl dopredu maximalne velke trt a zrazu dal uuplne necakane plne brzdy.
takze ked dan necakane plne brzdy bez folii tak potom uz ubrzdis hej?

no vies gmork, ale ked ma auto tmave skla a da plne brzdy, tak su to vzdy necakane plne brzdy, lebo neviem co sa pred nim deje... pokial by ich nemal, tak pred neho aspon trochu vidim a mozno nebudu take necakane...
...postreh zo vcerajsej sluzobky: dostal som novy peugeot 206 1.4HDI, jednoducho totalne leniva plechovica, ktora nad 100km/h uz vobec neakceleruje a ked clovek podradi do 4, tak motor uz ide vyskocit spod kapoty... Jednym slovom, kazde predbiehanie = adrenalinovy sport... pri Nitre som na dlhom rovnom useku zacal predbiehat, bo som videl ze to s prehladom stiham, keby sa predo mna nevytrtkalo Mitsubishi cierne jak rit

. Ujo sofer zacal obiehat 2 za sebou nalepene kamiony o 2km rychlejsie ako isli oni... ja som mu bol zalepeny v kufri, len aby som to stihol aj ja a pixoval som jak chora vrana, lebo som cez neho vobec nevidel, kde uz su tie auta v protismere. Tak mi zostavalo len dufat, ze sa stihnem zaradit aj ja, kedze som na zaciatku videl, ze tie auta boli dost daleko... ale velmi prijemny pocit to teda nebol.
Ja viem, nie je to problem folii, ale toho sofera, ale prave u takychto soferov, kde musite rozmyslat a predvidat za nich, by som tie folie zakazal...