Inak ja o tých paštekároch som počul hlavne na Záhorí. Ale mňa nehnevalo ak mi niekto hovoril takto, lebo to nehovoril ako hanlivé. Koniec koncov aj ak sa povie "východniar" tak ma to nenahnevá lebo však sa hovorí že "ex oriente lux" - aj svetlo prichádza z východu, čiže aj všetko dobré
Čo vás vie najviac naštvat ????
- Csabika
- začiatočník
- Dátum registrácie: Piatok, 27. Apríla 2007, 20:47
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo vás vie najviac naštvat ????
Keď už sme pri tom tak mne sa páčilo, voľakedy som mal 2 kolegov, jeden bol z Trnavy a Piešťany nazýval stále Pažravá pri Trnave a druhý bol z Piešťan a hovoril Trnave len že Pažravá pri Piešťanoch, a ja som sa im stále smial.
Inak ja o tých paštekároch som počul hlavne na Záhorí. Ale mňa nehnevalo ak mi niekto hovoril takto, lebo to nehovoril ako hanlivé. Koniec koncov aj ak sa povie "východniar" tak ma to nenahnevá lebo však sa hovorí že "ex oriente lux" - aj svetlo prichádza z východu, čiže aj všetko dobré
(a aj ja
)
E11 WAGON 2.0 D = Hihinka
MADE IN JAPAN

MADE IN JAPAN
- johnC
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !
.... ideal for mňa !
- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
JohnC tvoju apatiu voci BA chapem, vzdy tu rozbijes auto 
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
co ma vie najviac nastvat? Naposledy nejaka slepica na ciernom Forde Mondeo so Zilinskou znackou. Kolona aut bola dlha od BA snad az po Sobrance. Samozrejme vsetci v lavom pruhu (sedlaci, ktori nevedia jazdit a samozrejme netrpezlivi blavaci a zvysok pseudoblavakov). V pravom pruhu zopar kamionov, nejake felicie a ja s mojim avensisom ... plynulym tempom som si tu lavu kolonu obiehal. Sem-tam som sa do nej zaradil, obehol kamion a spat do praveho volneho pruhu.
Ta slepica isla predomnou a vyblikovala ako priblbla na auto pred nou, ktore samozrejme uhlo. Dobehla dalsie a opat blikacky ... Vobec jej nevadilo, ze pred nou je kolona dalsich x aut, ktore idu konstantnou rychlostou asi 110km/h. Ja som ju krasne s usmevom obehol v pravom pruhu a este som sa na nu sibalsky usmial. Samozrejme zbadala, ze som rychlejsi, tak sup za mnou. Po niekolkych minutach som dobehol kamion, a tak som vyhodil smerovku, aby som sa zaradil do laveho pruhu. Slepica za mnou urobila to iste. Samozrejme, ako nahle sa zaradila za mna, tak zacala blikat. Krava, asi si nevsimla, ze v pravom pruhu vedla nas ide kamion, a tak nemam kam uhnut.
... neviem ci mondeo ma nejaky standardny problem so svetlami (Ado????
) alebo ta slepica bola vazne sliepka?
Ta slepica isla predomnou a vyblikovala ako priblbla na auto pred nou, ktore samozrejme uhlo. Dobehla dalsie a opat blikacky ... Vobec jej nevadilo, ze pred nou je kolona dalsich x aut, ktore idu konstantnou rychlostou asi 110km/h. Ja som ju krasne s usmevom obehol v pravom pruhu a este som sa na nu sibalsky usmial. Samozrejme zbadala, ze som rychlejsi, tak sup za mnou. Po niekolkych minutach som dobehol kamion, a tak som vyhodil smerovku, aby som sa zaradil do laveho pruhu. Slepica za mnou urobila to iste. Samozrejme, ako nahle sa zaradila za mna, tak zacala blikat. Krava, asi si nevsimla, ze v pravom pruhu vedla nas ide kamion, a tak nemam kam uhnut.
... neviem ci mondeo ma nejaky standardny problem so svetlami (Ado????
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
tak po mojich rozje.. PP dverach a kontakte so stetkou v ciernom mondeu ale s BA znackami, na lízing, si dovolim tvrdit ze to mozme zhrnut na klasicky slovensky malo-cicinovy problem, ked ludom oziva ego v novom, velkom a casto aj ciernom aute. Snad nie vsetky mondea nove budu riadit takito degeškovia.
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- johnC
- toyoťák
k tomu blikaniu dost casto ma pochyti tuzba spravit nejaky dobry skutok a tak pustim do blbej krizovatky aj viacej aut, ale ani jedna zena ked bola ako prva nepochopila/nezbadala co jej chcem tym blikanim-mavanim povedat... a potom ze nediskriminovat ich
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !
.... ideal for mňa !
- Csabika
- začiatočník
- Dátum registrácie: Piatok, 27. Apríla 2007, 20:47
No dnes ma nahneval jeden taky poriadny chobot s velkym modrym kamionom s napisom "Izolačné hmoty" či také čosi s Topoľčianským EČV. Pri Elexe u nás v Nitre ako sa ide cez železnicu smerom na Klokočinu stal cez železničný prechod, autobus ho obehol cez prechod a ja som zostal stáť za ním. On mal pustené všetky smerovky, ja som zastavil asi cca 3-4m od neho a čakal. Ten začal cúvať, za mnou medzitým octavka kombi a za nim dalšie 2 autá stáli. Ja som začal trúbiť a cúvol som až na masku oktavky, ten trubil tiez jak besny a kamion len cuval a ja už som vyskočil z auta a kričal po ňom a zbadal ma a zastavil tak 10 cm pred mojou kapotou a hňeď že čo sa stalo že či mi rozbil auto. JA som sa ho hneď opýtal že načo jazdí s velkým autom keď nevie a že či je prvýkrát na jazde že nevie že okrem jeho auta sú v meste aj iné autá. On keď zbadal že nič nerozbil tak ani sa neospravedlnil len povedal že ide ďalej. A nastúpil a odišiel smerom na hagard-hal. Mám najradšej takých chobotov čo si myslia že ak na 20 tonovom kamióne zapne všetky smerovky tak môže cúvať 10 metrov lebo mu všetci majú kam uhnúť (najmä v meste v križovatke). Tiež neviem aké psychotesty robia šoféri z povolania, ale nejak náročné zrejme podľa ich správania to nebude (Prepáčte slušní prof. šoféri). Ja ani s osobným autom necúvnem ak nevidím do seba, že ako berie zodpovednosť za iných vážne šofér z povolania ak cúvne s kamiónom s prívesom asi skoro 5-8 metrov že nevidí za sebou auto ( a čo ak by tam boli nejaký chodci, resp deti) ani si neviem predstaviť. Bolo to ai pred polhodinkou dnes okolo 11:00. Ak by som aj je necúvol tak 2-3 m spolu s tou oktavkou neviem si predstaviť čo by zostalo z predku mojej corollky.
E11 WAGON 2.0 D = Hihinka
MADE IN JAPAN

MADE IN JAPAN
- johnC
- toyoťák
zobrali by mu rodny list
.... ideal for mňa !
.... ideal for mňa !
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
A zas ma naštvalo (vyviedlo stále vyvádza z miery) to, že si mám vybrať medzi kariérou (prachy, úspech a všetko čo k tomu patrí) a kľudom doma...
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
- Samuel
- začiatočník
- Dátum registrácie: Utorok, 20. Mája 2008, 18:30
Co ma vie nastvat?? hmm spinave zachody, teple pivo, tupe babenky na velkych SUV, tupy chlapci na velkych autach, ktory nevedia na co to je ale hlavne co ma vie nastvat a celkom sklamat je ked si bebenka neholi 
Toyota Auris 1,6 Valvematic: 1ZR-FAE 6 M/T Navi Exclusive
Hyundai Accent 97 1,5 12V HB
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Samo nič proti, ale mať Tvoje problémy, tak sa žením...

Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
- Samuel
- začiatočník
Rasťo zo srandyRasťo napísal:Samo nič proti, ale mať Tvoje problémy, tak sa žením...![]()
- cahir
- MX-5 guru s malým zmrdom
- Dátum registrácie: Sobota, 1. Januára 2005, 12:39
ked niekto neovlada gramatiku. picha mi to do oci. 
- Samuel
- začiatočník
[quote="cahir"]ked niekto neovlada gramatiku. picha mi to do oci.
[/quote
hmm k tomuto.......neviem davam si pozor vacsinou ale tak stane sa........hlavne ked chces nieco rychlo napisat.......
hmm k tomuto.......neviem davam si pozor vacsinou ale tak stane sa........hlavne ked chces nieco rychlo napisat.......
-
peterbrezina
- nula
- Dátum registrácie: Štvrtok, 12. Júna 2008, 08:55
Mne sa toto stalo na prazskej ulici - vyjebancek z NYK Logistics do mna surovo nadrbal plnou parou vzad - za mnou kolona a este horsie za mnou manzelka na Vectra. Tak ja som len stal na brzde a dufal ze ma nepotlaci na nu. 4Runner mal rozdrbany cely cumak.Csabika napísal:No dnes ma nahneval jeden taky poriadny chobot s velkym modrym kamionom s napisom "Izolačné hmoty" či také čosi s Topoľčianským EČV. Pri Elexe u nás v Nitre ako sa ide cez železnicu smerom na Klokočinu stal cez železničný prechod, autobus ho obehol cez prechod a ja som zostal stáť za ním. On mal pustené všetky smerovky, ja som zastavil asi cca 3-4m od neho a čakal. Ten začal cúvať, za mnou medzitým octavka kombi a za nim dalšie 2 autá stáli. Ja som začal trúbiť a cúvol som až na masku oktavky, ten trubil tiez jak besny a kamion len cuval a ja už som vyskočil z auta a kričal po ňom a zbadal ma a zastavil tak 10 cm pred mojou kapotou a hňeď že čo sa stalo že či mi rozbil auto. JA som sa ho hneď opýtal že načo jazdí s velkým autom keď nevie a že či je prvýkrát na jazde že nevie že okrem jeho auta sú v meste aj iné autá. On keď zbadal že nič nerozbil tak ani sa neospravedlnil len povedal že ide ďalej. A nastúpil a odišiel smerom na hagard-hal. Mám najradšej takých chobotov čo si myslia že ak na 20 tonovom kamióne zapne všetky smerovky tak môže cúvať 10 metrov lebo mu všetci majú kam uhnúť (najmä v meste v križovatke). Tiež neviem aké psychotesty robia šoféri z povolania, ale nejak náročné zrejme podľa ich správania to nebude (Prepáčte slušní prof. šoféri). Ja ani s osobným autom necúvnem ak nevidím do seba, že ako berie zodpovednosť za iných vážne šofér z povolania ak cúvne s kamiónom s prívesom asi skoro 5-8 metrov že nevidí za sebou auto ( a čo ak by tam boli nejaký chodci, resp deti) ani si neviem predstaviť. Bolo to ai pred polhodinkou dnes okolo 11:00. Ak by som aj je necúvol tak 2-3 m spolu s tou oktavkou neviem si predstaviť čo by zostalo z predku mojej corollky.
Dosli policajti a spisali nejaku "zapisnicu" a potom ze ci sa dohodneme. Ja najivne ze ok. Jasne ze chlap ma na druhy den nepoznal, tak som volal na policiu ze chcem ten zapis lebo chlap zatlka. Policajti - ze zapis sa nedostal do zvodky, pretoze sme sa dohodli. Takze bacha !!! ak sa dohodnete zapis bude ztopeny - zbytocne ze ste volali na 158.
Takze firma NYK Logistics - sofer menom Kollar ...
http://www.cz.nyklogistics.com/
Toyota 4Runner 3.0 V6 + LPG, elektronicky ovladane mechy, bodylift - 2 puky, BFG MT 33", navijak 5.4t, CB, PMR, snorchel
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných