Zliatinove kolesa

Fórum o všetkom, čo vás zaujíma ...

Moderátor: Elvis

Palo1
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 4. Februára 2008, 18:00

Re: Zliatinove kolesa

Príspevok od používateľa Palo1 » Sobota, 22. Marca 2008, 21:33

Predám el. značky MIM gumy Barum 195/50 R15 rozteč 4x100. Málo jazdené veľmi pekné. Treba vidieť. Cena 12000. http://auto.bazos.sk/inzerat/654341/Pre ... IM-R15.php
Corolla, r.v.97, Compact 3dv., 4E-FE, 63 kW

Používateľov profilový obrázok
DDD
panic
Dátum registrácie: Sobota, 25. Novembra 2006, 12:03
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DDD » Štvrtok, 3. Apríla 2008, 10:48

Myslim ze to suvisi s threadom: Nahodou nemate niekto info/skusenosti s http://www.wheels4you.sk ?
Chcem si tam kupit nejake momo disky, bohuzial o kvalite ich kolies neviem vobec nic, viem ze vyrabaju doplnky, volanty atd atd, ale ich disky netusim ci nieco vydrzia. Neviete o tom niekto nieco?
Vdaka za info.
Celica GT 6gen, 3S-GE
Ducati Multistrada 1000 DS

Jap car: Hell yeah!
Jap moto: Hell NO!

wakkee
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wakkee » Štvrtok, 3. Apríla 2008, 11:31

zo zdroja JPP som pocul, ze spadaju do priemeru neprekvapia a ani nesklamu. Spominany obchod ma dobre referencie ale opat JPP.
Today, Tomorrow, To ..... to co je? (R)
Speed's just a question of money. How fast can you go?

Opat Toyota
Obrázok

DDD
panic
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DDD » Štvrtok, 3. Apríla 2008, 13:52

Hm, tak som tam volal, tie co som chcel nemaju, ale ine od momo maju nejake a plus este ine znacky co distribuuju (Kosei, MAM, Keskin atd... o nich nemate niekto info?) tak sa tam pojdem pozret a hodim dojmy.
Celica GT 6gen, 3S-GE

mil
panic
Dátum registrácie: Streda, 3. Januára 2007, 12:52
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mil » Štvrtok, 3. Apríla 2008, 14:49

co viem, momo je prestizna znacka..ich volanty patria k svetovej spicke. Na disky som sa nechala zlakaj aj ja :lol:
.. Mam u nich objednane, no bohuzial, meska vyroba. Este vsak pockam. Pocasie je zatial na zimne gumy znesitelne.

DDD
panic
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DDD » Štvrtok, 3. Apríla 2008, 14:53

Ja som chcel FXL black, ale nemaju a 2 tyzdne cakat nemozem, nakolko mam jeden disk ohnuty a musi ist do zvaracaku, uz ich neham iba na zimaky. Tak rovno prezujem disky aj gumy nech to mam z krku.

Edit: Takze som tam bol, trvalo mi hodinu nez som ich nasiel, lebo ta ulica ma par kilakov a neni to uz v nitre ale niekde v Krskanoch ci jak sa to vola. Nemaju zatial pri ceste ziadnu cedulu, nikto v okoli o nich nevedel. Dokonca cislo 67 ma aj vedlajsi velkosklad potravin, kde som samozrejme tiez zabludil. Natiahlo sa mi to cez obednajsiu prestavku, tak som tam este hodku skysol, ale som si dal obed a nechal si umyt auto v blizkej umyvarke :lol: . Chalani ale vraveli ze coskoro spravia cedule atd, je fakt ze este ani poriadne vybaleni neboli, takze verim ze je to iba docasne kym sa zabyvaju.
Kolesa momo: kapitola sama o sebe, uplna tragedia: Ti taliani maju nejaky posahany skladovy system takze typci vobec nevedia dopredu povedat ci z toho co objednaju im aj naozaj nieco pride. Vraj by sa to do mesiaca - dvoch malo zlepsit. FXL black sa v 15ke uz asi ani nebude robit, naposledy ked ich mali na ne spravili akciu a len sa po nich zaprasilo.
Ale... : ked som tam bol dosiel jeden typek reklamovat ine disky momo, jedno z nich bolo take krive, ze ho nedokazali v pneuservise vyvazit, tak mu dali dalsiu sadu, tam boli vadne vsetky! mohlo to byt prepravou alebo nejaka vadna seria, kazdopadne vela dovery v tuto znacky to vo mne nenechalo.
Tak som zobral nejake Kosei, uvidime, 17ky vyzerali pekne, snad budu aj 15ky aspon spolky take.

Uf... :lol:
Celica GT 6gen, 3S-GE

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní