Tak som sa dal na vyrobu nedostatkoveho materialu este som nevidel celdu s nerozbitymi listami na predu vzdy tam neaky ten kusok chybal ....vyvija sa to celkom slusne. Do tyzdna bude aj cena ...podla vydavkov na povrchovu upravu .Nove v toyote stoja tie male na svetla plus na kapotu 6300 to som uz ani nechcel vediet co ta velka spodna ....katastrofa
Este niesu nalepene pocul som ze teraz je in bez akychkolvek znaciek ci pismen celkom naholo ved sa uvidi ...este ich prejdem laminatovou zivicou brusnem a cierny leskly lak bude to ze waw ...
Skusam teda acelkom som spokojny je to z buka tvrde paradicka, clovek sa umaka ...skusal som to z laminatu ale katastrofa ....a momentalne som na mieste auta v oprave neni k comu primerat dopasovat tak cakam a tesim sa na lakovanie .
teraz neviem ako myslis vazne?? no vazne je to len podklad(buk) potom to pojde natriet laminatovou zivicou,vybrusit podkladova farba a cierny alebo strieborny top!
Dockaj to je len prototyp druhe si vychytam s peknou kresbou tieto pojdu pod cierny lak ....ze drevena celica si pozri niekde mustanga s drevenym interierom no fasa ....