CELICA 4x4 turbo 1993
-
Mison
no skusal som nastartovat auto a nepretoci motor, iba tak zacne rapkat elektrika-rozumej ako ked nejake relatko klepoce, takze bud je zadrety motor, alebo zahrdzavel, alebo je tam nejaky skrat a on to automaticky odpaja. To su zatial moje domienky. Ntocil som to aj na video na mobile..ale ked nemate N6230 alebo nejaky co podporuje *.3gp tak je to k nicomu..nieco som nafotil : http://fotky.azet.sk/album.phtml?i9=204 ... &al=239643
keby to neslo tak mrknite fotoalbum na pokeci uzivatel mison
keby to neslo tak mrknite fotoalbum na pokeci uzivatel mison
-
mison
na to ale potrebujem aby sa aspon otocil... chcelo by to nejake info o opravach ale na nete toho moc nieje. chalani teraz isli do ameriky chcel som objednat knihu ale kym by dosla tak uz by boli prec. skusim najake nejake zatupenie toho vydavatela v europe.
Elvis napísal:v prvom rade treba skusit ci to auto ma tlaky, to je alfa a omega dalsich oprav... tento motor sa neda klasicky zadret, teda piest + ventily
- Elvis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
- Kontaktovať používateľa:
myslis ze toto vycitas v tej knihe? mimochodom ju mame aj tu na slovensku, tusim CS ak sa dobre pamatam.
No, v kazdom pripade to ze ani nepretoci je zle. Uz teraz je teda iste ze to treba rozobrat (teda komplet tesnenia do motora, mozno kruzky ktore by som na tvojom mieste tak ci tak menil + plus zrovnanie hlavy ktora sa musi zrovnavat vzdy ked sa da dole). Snad s elektroinstalaciou nic nie je, i ked podla tych fotiek ta spodna cast kapoty vyzera jak keby vevericky potrhali izolaciu a pojedli kable
Treba aj ceknut ako su na tom ventily
No, v kazdom pripade to ze ani nepretoci je zle. Uz teraz je teda iste ze to treba rozobrat (teda komplet tesnenia do motora, mozno kruzky ktore by som na tvojom mieste tak ci tak menil + plus zrovnanie hlavy ktora sa musi zrovnavat vzdy ked sa da dole). Snad s elektroinstalaciou nic nie je, i ked podla tych fotiek ta spodna cast kapoty vyzera jak keby vevericky potrhali izolaciu a pojedli kable

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
-
mison
no uz ma vidis
) ked dojde motor tak vymenim cely motor ked nie tak to predam. Mate knihu od Haynes alebo Chilton´s? udajne ta chilton´s je lepsia lebo ej tam vsetko vratane gt4. Knihu treba na to lebo je tam pisane v akom poradi sa ten motor zozobera. Ja mam take manualy ohladne BMW..a dost mi to pomohlo pred casom
-
mison
elvis: Hej ma tu knihu..akurat mu podla nej opravuju auto. Este neviem ci mam to auto robit ako rally (nechat 15" kolesa) alebo ako sportove cestne auto (16" a znizit) Chladic na to auto stoji 10800sk a tesnenie pod hlavu do 3000sk..tolko som za tesnenie daval aj v BMW..ibaze tam bolo 6 valcov. Este by to chcelo vediet o nejakom obchode s nahradami.
- CS
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Augusta 2004, 15:34
Haynes vobec nema turbiny (predal som ho preto NRku)
Chilton´s si ce nama carlosa (limitovka nieje nikde) ale ma klasicku st185. (cize tu tvoju). a ja ho mam (chil). ale pozicat ti ho mozem az ked tibor a tomas, nahodia prevodovku (uz to robia vecnost:)
Chilton´s si ce nama carlosa (limitovka nieje nikde) ale ma klasicku st185. (cize tu tvoju). a ja ho mam (chil). ale pozicat ti ho mozem az ked tibor a tomas, nahodia prevodovku (uz to robia vecnost:)
CELICA ST185RC Carlos Sainz
CELICA ST205 GTfour
ex CELICA ST205 GTfour WRC
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D
CELICA ST205 GTfour
ex CELICA ST205 GTfour WRC
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D
-
mison
ked mi chilton´s neprinesu chalani z ameriky teraz tak som ho nasiel aj v cechach predavat.. isiel by som sa pozriet na to auto ale slubil som frajerke ze ju pojdem pozriet. takze asi az zajtra mozno. Ale dik za ochotu
CS napísal:takze ked im s tou prevodovkou pomozes tak si ju mozes hned pozicat. (knihu) a aspon lepsie uvidis co mas aj ty pod kapotou
-
mison
fotka toho super motoru: http://fotky.azet.sk/album.phtml?i9=6c5 ... &al=239643
Zhodil som intercooler a motor je dost zasrany od oleja, ale to odpoveda veku. aj prevodovka trochu pusta.
Vies NR ja mozno neviem co je to za auto, a tym padom som nebol zaslepeny ako ty. To auto je dost hroznom stave a mozno to nemalo hodnotu ani tych 65tis. Neviem ako sa v tom ty vyznas papierovo, ale s praxou asi moc skusenosti nemas ocividne. Bez urazky. A co si pisal toho pretesnenia za 30tis tak sa mi to zda dost prehnane a dufam ze nemas pravdu ani v tom. Vsetky tesnenia aj s kruzkami nemozu byt drahsie ako 12tis typujem. Tesnenie pod hlavu stoji 2800sk a to je asi najdrahsie tesnenie na aute.
Elvis: dovoz toho motora zatial vychadza na nieco vyse 700USD
Zhodil som intercooler a motor je dost zasrany od oleja, ale to odpoveda veku. aj prevodovka trochu pusta.
Vies NR ja mozno neviem co je to za auto, a tym padom som nebol zaslepeny ako ty. To auto je dost hroznom stave a mozno to nemalo hodnotu ani tych 65tis. Neviem ako sa v tom ty vyznas papierovo, ale s praxou asi moc skusenosti nemas ocividne. Bez urazky. A co si pisal toho pretesnenia za 30tis tak sa mi to zda dost prehnane a dufam ze nemas pravdu ani v tom. Vsetky tesnenia aj s kruzkami nemozu byt drahsie ako 12tis typujem. Tesnenie pod hlavu stoji 2800sk a to je asi najdrahsie tesnenie na aute.
Elvis: dovoz toho motora zatial vychadza na nieco vyse 700USD
- Elvis
- Toyota guru
mison - cena tych tesneni a matrosu na motor je realna, a dokonca to stoji aj viac. Niektore veci je lepsie kupovat original a nie nejake lacne sity (tie ceny odpovedaju cenam v toyote aj so zlavou). Stavim sa s tebou o co chces ze origos komplet sadu tesneni + kruzky NEKUPIS za 12 000, ani vo sne. A to este nevies co vsetko ostatne tam bude treba menit (a to sa bavime len o motore).
U nas je , co sa cien aut tyka, dost zla situacia a tak si myslim ze tych 65 000 bola velmi dobra cena, ani vonku lacnejsie nekupis (to jest za 1500 euro urcite nie, za to nekupis ani zachovalu celicu GT), plus musis ratat ze u nas maju cenu uz len tie papiere.
U nas je , co sa cien aut tyka, dost zla situacia a tak si myslim ze tych 65 000 bola velmi dobra cena, ani vonku lacnejsie nekupis (to jest za 1500 euro urcite nie, za to nekupis ani zachovalu celicu GT), plus musis ratat ze u nas maju cenu uz len tie papiere.

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
- Bruni
- začiatočník
- Dátum registrácie: Utorok, 17. Augusta 2004, 13:29
kua to je riadna paseka pod tou kapotou
( nehovorim ze z mojho motora sa da jest,ale tento je paradne zasrany...
co sa tyka toho zadretia...ja pod zadretim rozumiem zadretu kluku,alebo ojnice a nie vrch motora-stret piestov s ventilmi/tak to tu bolo prezentovane/.
mison: co sa tyka tych motorov,daju sa zohnat aj ine motory z toho tvojho zdroja?
co sa tyka toho zadretia...ja pod zadretim rozumiem zadretu kluku,alebo ojnice a nie vrch motora-stret piestov s ventilmi/tak to tu bolo prezentovane/.
mison: co sa tyka tych motorov,daju sa zohnat aj ine motory z toho tvojho zdroja?
ex NISSAN PRIMERA GT
ex TOYOTA COROLLA E10
ex TOYOTA COROLLA E10
-
mison
V nemecku som videl CS za 4500eur. mala dost najazdene a urcite nebol koser ale da sa zohnat. Ja eln hovorim ze auto o ktore sa tu rozoberalo nema len pokazeny motor , trosku horsi interier a skrabanec na karoserii , ale je po buracke (ale nic tazke) je to starsi rocnik sedacky su kozenkovo kozene dodrbane, a motor ktory sa mal dat zohnat lavou zadnou sa tak lahko neda zohnat.No ja to uz dotiahnem do konca a bude z toho zasa raketa. Zahanam aj nejake karosarske diely, blatniky a kopotu lebo ta co tam je tak tmelena ze ma aspon 100kil.Aj ked bmw co som mal bolo v lepsom stave a za 35tis mom mohol mat novy 192PS motorElvis napísal:mison - cena tych tesneni a matrosu na motor je realna, a dokonca to stoji aj viac. Niektore veci je lepsie kupovat original a nie nejake lacne sity (tie ceny odpovedaju cenam v toyote aj so zlavou). Stavim sa s tebou o co chces ze origos komplet sadu tesneni + kruzky NEKUPIS za 12 000, ani vo sne. A to este nevies co vsetko ostatne tam bude treba menit (a to sa bavime len o motore).
- Elvis
- Toyota guru
bruni: ak by si chcel do corolly tak viem o jednom dobrom 4a-fe motore s cariny (cca 140 000 km, super stav), cena by bola tiez fajnova. Tu v BA ti to aj nahodia do auta (Palo co tu nahadzoval tie japonske red topy do coroll).
mison: bacha, nikto netvrdil ze motor zozenies lavou zadnou, jednalo sa o diely nan a za tym si stojim ze cokolvek sa da zohnat "lavou zadnou"
mison: bacha, nikto netvrdil ze motor zozenies lavou zadnou, jednalo sa o diely nan a za tym si stojim ze cokolvek sa da zohnat "lavou zadnou"

Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní