Este ma cakaju tycky stabilizatora, tie som dnes nestihol,lebo som ich nedokazal uvolnit,nakolko sa matice tocia na mieste a z opacnej strany to nedokazem chytit.

Takze poporiadku:
Tlmice Kayaba Excel G, kupovane v Cechach 10.800,-
Pruziny Weitec 40mm 5.800,-
prachovky tlmicov 4ks + dorazy liter
tycky stab. predne + zadne cca liter
Tolko naklady, este odporucam zohnat spodne aj vrchne ulozenia pruzin,ja som nechal povodne.
Co sa roboty tyka odporucam mat dobry sersam (dobre uz nebudem
Na pruziny vam treba stahovaky (niekde na nete som to kupil za liter) - link na poziadanie...
Demontaz:
povolit tie dve spodne matice bola drina,ale najprv si uvolnite tu maticu,ktora drzi brzdovu hadicku,ja som to robil opacne,a som si kusok riadne zanadaval.
potom uz len horne ulozenie(tri matice) a tlmic mate vonku.

NO COMMENT

Teraz su na rade stahovaky (sorry no foto)ked je pruzina uvolnena z ulozenia,mozte dat dole vrchne ulozenie - HINT: tu vam odporucam pred tym ako stiahnete pruzinu,povolit trochu tu maticu ktora drzi tlmic v ulozeni, az potom stiahnut pruzinu. - co myslite, odkial to viem???
To iste spravite s novym tlmicom,tj. polozite gumove ulozenia,do nich pruzinu,navrch prachovka+doraz a nakoniec ulozenie. Potom povolit pruzinu zo stahovakov,dotiahnut maticu v ulozeni a hotojooo

Celu srandu do vnutra,chytit hore tri matice a potom spodne dve + brzdova hadicka

Ostatne foto dpolnim pri najblizsej vymene zadnych tlmicov, zatial fsjo...
OBRAZKY UPDATNUTE NA NORMALNU VELKOST , HE HE