Corolla a povinné zmluvné poistenie

všetko o tomto modeli

Moderátor: AndyGTP

Používateľov profilový obrázok
johnC
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
Kontaktovať používateľa:

Re: Corolla a povinné zmluvné poistenie

Príspevok od používateľa johnC » Štvrtok, 28. Februára 2008, 09:25

takze co sa tyka mojho pripadu PZP asi pol roka som sa chystal a veril ze svetovy Alianz bude najlacnejsi kedze mame z domu asi 15 poisteni u nich. Naivne s usmevom som sa vybral na dohodnute stretnutie so "znamym" chlapikom ktory zacal nahadzovat do notasa vsetky zname udaje (roky/km odjazdene...) a aspon bez pretvarovania mi povedal ze najv. zlavu ktoru mi vie dat je 35% co vychadza 6300Sk :D (1332ccm2)

Tak jeden kamos ma nakoniec hodil do otcovej flotily v Kooperativke za 2334sk :D co je fakt na pobavenie. Baba asi 35r strasne casovo vytazena bez najmensieho pokusu o nejaky oyeb mi ponukla to najmenej/najviac co mohla...

a jedna krasna skusenost s komunalnou (kurwou) ked som kupil najkrajsiu v 2/2006 dal som im narychlo 4300, za ten rok som stihol spravit 2x poistnu udalost a nepodal som vcas vypoved tak som musel za 2007 vyhodit 8400sk to som sa poucil a uz v novembri som mal odnich vypoved. Vo februari som dostal od nejakej pixe Kapustovej ten ich prijebany list prosto ze na zaklade mojej ziadosti o uzatvorenie pzp mi posielaju novu zmluvu a sek na zaplatenie 5200sk. Teraz uz len rozmyslam co im poviem pekneho na pochopenie a ci chcu k tomu pissing alebo shiting alebo prosto ich necham nech si naseru nahlavu sami.

pripadne poradte list nieco ako :D
Obrázok:)
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !

AndyGTP
Vševed
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53

Príspevok od používateľa AndyGTP » Štvrtok, 28. Februára 2008, 17:19

tak toto je asi najkrajsi list aky som kedy videl. Uzasne, naozaj si cenim toho, kto mal tie testikuly to tak napisat a poslat, ten clovek je u mna vysoko v pomyselnom nebi za uspesny postup v boji "Clovek vs Poistovna"

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

kici
toyoťák
Dátum registrácie: Štvrtok, 16. Marca 2006, 10:15

Príspevok od používateľa kici » Piatok, 28. Novembra 2008, 20:01

Tak nam to zacina tento rok znova, nahananie sa za cenou.
Ja som prave pouzatvaral v Kooperative na technicky rok, takze sa nemusim nahanat o rok za vypovedou, kedze mi zmluvy koncia 31.12.2009

Starletka 2022 Sk (chcel mi to este stiahnut o 5%, ale to uz sa bal, aby ho nezdrbali)
motorka 1775 Sk

Celkom spoko :D
Lexus IS 200 1G-FE
Toyota Corolla E12 1,4 vvti
Yamaha XTZ 660 TENERE
EX - Toyota Starlet EP82 JednacelatriXLi

Diablik1
panic
Dátum registrácie: Utorok, 25. Novembra 2008, 17:46

Príspevok od používateľa Diablik1 » Piatok, 28. Novembra 2008, 21:43

ja som poisteny v Generali Slovensko a rocne povinne poistenie mi vychadza na 7600sk a mam corollku 1,4
Toyota Corolla''95"

Rasťo
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rasťo » Piatok, 28. Novembra 2008, 22:10

Ty brďo to prečo tak veľa?
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě

Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE

chmelo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29

Príspevok od používateľa chmelo » Sobota, 29. Novembra 2008, 08:37

Diablik1 napísal:ja som poisteny v Generali Slovensko a rocne povinne poistenie mi vychadza na 7600sk a mam corollku 1,4
Ani zo srandy mi nehovor, že im to narveš do krku...ja platím za rovnaké auto nejakých 3700 brmbolcov...musíš ich viac poštengrovať, teraz sú poisťovne veľmo vláčne a keď im ukážeš ponuku z inej poisťovne, tak nemajú problém znížiť. Len sa netreba dať ;-)
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C

Palo1
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 4. Februára 2008, 18:00

Príspevok od používateľa Palo1 » Pondelok, 1. Decembra 2008, 12:09

No ja keď som prvý krát minulý rok prihlasoval Kalolínu tak mi v Allianz napočítali 4900 Sk (a to bolo moje prvé auto).
A keď som tam bol znova, že čo mi ponúknu najprv, že cena bez kompromisu ostáva no ale potom mi ponúkla za 4200 Sk. Bol som ešte v AXA a tam mi ponúkali za 4000 Sk, ale keď som sa informoval v Allianzi že dobre teda končím ona na mňa že dakde si zožente tlačivo na odhlásenie, že ona ho nemá, ale určite ho mala v šuflíku len na truc že nie :lol: aj som to hladal dakde na nete a zatial nič ak by ste vedeli tak poradte......
Takže keď si budete brať poistku tak si rovno vypýtajte aj tlačivo na odhlásenie a stavím sa že určite ho budú mať.... Keď chce človek podpísať neakú zmluvu tískajú mu 100 papierov ale keď sa chce odhlásiť tak tak ten 1 papier zrazu neni....
Corolla, r.v.97, Compact 3dv., 4E-FE, 63 kW

efkocko
panic
Dátum registrácie: Utorok, 18. Novembra 2008, 11:20

Príspevok od používateľa efkocko » Pondelok, 1. Decembra 2008, 14:41

Ja mám poistenie v kooperatíve, škoda felda za 2500 a na toyotu mi urobili za 6200,- čo sa mi moc nepáčilo a vysvetlenie bolo, že zľavy prídu až ku koncu roka, to bolo pred mesiacom, tak v časovej tiesni som sa podvolil, ale na rok mienim tlačiť... vždy to vyšlo, len som musel vždy podať výpoved a urobiť novú zmluvu... a k tomu že nemajú tlačivo.. tým by som sa nezaťažoval výpoved pošlem bud poštou doručene, alebo im ju napíšem priamo tam a nech mi podpíše, že nemá tlačivko... nenechajte sa tlačiť do kúta úradníkmi... zdravím
samé škodovky
teraz hurá toyota avensis verso D4D r.v.2002

liguere
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 30. Júla 2007, 22:54
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa liguere » Utorok, 2. Decembra 2008, 07:56

mne na avensis urobila pri prvom prihlaseni najlepsiu cenu allianz (5100 sk). na dalsi rok mi poslali tu istu sumu. som sa tak nejak s tym uspokojil. riesil som X inych veci (okolo byvania), a kedze cenu nedvihli...nejaku tu "uvodnu" zlavu pri chytani novych zakaznikov mi vraj nahradili vernostnym bonusom ci co...
terazky avensis combi t25 1.8vvti
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti Obrázok
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane

Legon
Toyota guru
Dátum registrácie: Nedeľa, 22. Júna 2008, 02:58
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Legon » Utorok, 2. Decembra 2008, 22:18

Ja mam E9 1.3l 12V
Od kedy som jej majitel mam Kooperativu.
Prvy krat pred 2 rokmi mi spravili na 3200, potom o rok na to 3600 (som sa na to vybodol...)

tento rok mi prisla cena 4400 :shock: skoro som padol z noh, tak som tam zasiel a vysledok 2500

Pani mi sama povedala nech necakam na oznamenie poplatku, ale zajdem tam hned v oktobry priamo k nim, ze mi vypocita, lebo tam tie sumi co chodia postov pocita nejaky makler v sacku v kancli co jazdi na AUDIne a mysli si ze je vsemocny...

Sokol
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 18. Októbra 2005, 00:39
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sokol » Streda, 3. Decembra 2008, 10:47

Poistky na moj Avensis 2 liter su pri konci roka nizsie aj o par tisic ako platim teraz/momentalne platim cca 6900/,lenze nemam kalendarny rok a poistku platim v juni...V tom case vsak uz asi zas polezu hore,sakra.. :x
Toyota RAV4 2,0,1AZ-FE,112kW,r.v.07 AT
ex:Toyota Avensis Liftback 3S-FE,2.0,16V,94kW,r.v.98
ex:Toyota Corolla 5D,4E-FE,1,3,16V,55kW,r.v.96

Diablik1
panic
Dátum registrácie: Utorok, 25. Novembra 2008, 17:46

Príspevok od používateľa Diablik1 » Štvrtok, 4. Decembra 2008, 16:40

chmelo napísal:
Diablik1 napísal:ja som poisteny v Generali Slovensko a rocne povinne poistenie mi vychadza na 7600sk a mam corollku 1,4
Ani zo srandy mi nehovor, že im to narveš do krku...ja platím za rovnaké auto nejakých 3700 brmbolcov...musíš ich viac poštengrovať, teraz sú poisťovne veľmo vláčne a keď im ukážeš ponuku z inej poisťovne, tak nemajú problém znížiť. Len sa netreba dať ;-)[/quote

Tak to si ma potesil,len mi prosim porad ako na nich co mam ako prve poriesit???
Toyota Corolla''95"

Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Štvrtok, 4. Decembra 2008, 21:03

no veru, ja za dvojlitra celdu 5gen platim 4630 rocne. takze treba im par veci vysvetlit. ;-)
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

Sokol
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 18. Októbra 2005, 00:39
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sokol » Piatok, 5. Decembra 2008, 01:08

Gabo,mas kalendarny,alebo technicky rok?
Toyota RAV4 2,0,1AZ-FE,112kW,r.v.07 AT
ex:Toyota Avensis Liftback 3S-FE,2.0,16V,94kW,r.v.98
ex:Toyota Corolla 5D,4E-FE,1,3,16V,55kW,r.v.96

chmelo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29

Príspevok od používateľa chmelo » Piatok, 5. Decembra 2008, 07:54

Ako sa spieva v jednej populárnej piesni: Ízy...ízy tu bi namboooo :mrgreen:

Je viac variánt:
1. kolega dostal papier z Allianzu, že má platiť nejakých 6 za starú audi 80, tak zdvihol telefón, slušne maníkovi naznačil, že či im náhodou nekvapká na karbid a povedal, že to zruší....maník pokukal tabuľky, spočítal zľavy, bonusy a tak podobne a vyšlo mu to zrazu okolo štvorky

2. v robote to robíme...resp. náš maklér robí tak, že pred koncom roka donesie výpoveď na všetky autá, my to podpíšeme a hneď podpíšeme aj novú zmluvu za lepších podmienok...v podstate je to rovnaké ako v bode 1

Celé je to o tom, ako sa k tomu postavíš a či máš čas si obehať dve...tri poisťovne a vyžiadať ponuky, alebo či máš niekoho, kto by ti s tým vedel pomôcť ;-)

Drž si ;-)
Diablik1 napísal:
chmelo napísal:
Ani zo srandy mi nehovor, že im to narveš do krku...ja platím za rovnaké auto nejakých 3700 brmbolcov...musíš ich viac poštengrovať, teraz sú poisťovne veľmo vláčne a keď im ukážeš ponuku z inej poisťovne, tak nemajú problém znížiť. Len sa netreba dať ;-)[/quote

Tak to si ma potesil,len mi prosim porad ako na nich co mam ako prve poriesit???
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných