Neviete mi niekto poradit kolko od zeme maju svietit predne svetla a ako daleko mam bit od steny,ked ich nastavujem???
Predné svetlomety - nastavenie
Moderátor: AndyGTP
Predné svetlomety - nastavenie
Ahojte
Neviete mi niekto poradit kolko od zeme maju svietit predne svetla a ako daleko mam bit od steny,ked ich nastavujem???
Re: Predne svetlomety
Vím jen to,že od zdi musí auto stát 10metrů ale výšku netuším.Nebude lepší to nechat udělat v servise? Není to zase tak drahý.Nehledě na to,že máš určitě regulaci výšky světel podle zatížení-nebo ne?
S Toyotou navždy a ne jinak!!!!!!!
http://toyoty.nolimit.cz/
Toyota Corolla Gt-s AE98 4A-GE - EX
Toyotka Corolla E9 liftback 1,8D XL - EX
Toyota Corolla E11 liftback 1,4 VVTi - současnost
http://toyoty.nolimit.cz/
Toyota Corolla Gt-s AE98 4A-GE - EX
Toyotka Corolla E9 liftback 1,8D XL - EX
Toyota Corolla E11 liftback 1,4 VVTi - současnost
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Ako hovorí Tonda, najlepšie ti to nastavia v servuse....ja som si svetlá nastavoval síce sám a to hlavne, aby boli v rovnakej výške, len som ich dal o čosi vyššie, lebo mi to nestačilo v pôvodnom nastavení. Ak bolo auto zaťažené a zdalo sa mi, že svietim vyššie ako je zdravé, tak som to ureguloval elektrickým zdvihom. Ale najrýchlejšie to zistíš na reakciách oprotiidúcich vodičov
Na STK to prešlo bez problémov.
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
-
jurosik.km
- panic
- Dátum registrácie: Nedeľa, 5. Októbra 2008, 13:09
posluchni starsich ae ked ti pravdu povem ako mam rolku setky afta co ide vecer oproti mne ma osvecuju jak ked vidis nahu zensku
ale zasejk z mojej strany mi slabo svietia a nech ich mam v akejkolvek vyske rozmyslam na xenonmi en cisato oplati hm 
- Diablik1
- panic
- Dátum registrácie: Utorok, 25. Novembra 2008, 17:46
S tym svietenim mam aj ja problemy,pripada mi to tak,ze namiesto ziaroviek tam mam asi svetojanske musky
strasne slabosvietia a sylnejsie ziarovky mi tam neodporucovali davat,nakolko japonske vozy maju dost tenke kable na elektrike a a sylnejsie ziarovky by ich pravde podobne odpalili.Ja som len myslel,ze co mozem spravit sam nedam robit do servisu,ale ukecali ste ma,a tie xenony nieje zly napad,uz som nad tym aj ja premislal... 
Toyota Corolla''95"
-
jurosik.km
- panic
- Dátum registrácie: Nedeľa, 5. Októbra 2008, 13:09
dablik te svetlomety nedavaj radsi jeto super vec ael zas mat so serifovmi problemy to oto isto nestojis 
- Stano_NO
- panic
- Dátum registrácie: Pondelok, 24. Septembra 2007, 11:32
Podľa mňa svetlá by si mal dať každý nastaviť v servise - veď keď si rozumne uvážime tak to nie je časovo a ani finančne až také náročné a hlavne ide o vašu bezpečnosť, ale i bezpečnosť všetkých na ceste. A večerný a nočný šoféri vedia o čom hovorím, keď im oprotiidúci vodiči svietia do očí ako na vypočúvaní na policajnej stanici.
A nehovoriac o tom, že veľa vodičov si zvyklo "prisvecovať" hmlovkami
A nehovoriac o tom, že veľa vodičov si zvyklo "prisvecovať" hmlovkami
Toyota Corolla E11 - sedan, 1332 cm3, 63 kW
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 25 neregistrovaných