Tie investície do T18 by som zas až tak čierno nevidel, čo sa interiéru týka, tak to auto má takmer nezničiteľné plasty, aj po 15 rokoch môžu pri troche snahy vyzerať ako nové, trochu horšie na tom môžu byť sedadlá. Jediný problém čo som na mojej mal, boli stvrdnuté gumy (silenbloky) zadných priečnych ramien (dúfam, že som to veľmi neskomolil) a pokazený motorček zadného ostrekovača (dík Gabo za náhradu

), tlmiče, čapy, celkovo podvozok a výfuk boli asi fakt nezničiteľné, lebo stále držali perfektne. Takže pokiaľ natrafíš na dobrý kúsok, investície budú len čisto tvoje dobrovoľné, nič nutného Ťa zrejme nečaká. Tá čierna TS je veľmi pekná...kebyže ešte nemám a bola by v červenej farbe a motoricky OK, tak za 310.000 beriem
P.S. na najazdené kilometre by som veľmi nedal...pretočiť to vie každý...hlavne pozri podvozok, motor a interier, väčšinou platí, že pokiaľ je interiér udržiavaný, tak majiteľ sa staral aj o zvyšok auta. Videl som Celici v bazároch čo mali okolo 130k - 150k km a oproti mojej s 226.000 km vyzerali ako polorozpadnuté vraky.
exCelica 2.0 GTi, 115kW r.v. 1994
Honda Prelude 2.0, r.v. 1993 US import
TURBOed Celica 1.8 S r.v. 2000
Mazda RX8,2003, 231 BHP