Príspevok
od používateľa AndyGTP » Utorok, 17. Marca 2009, 22:14
cau sabotáž. sory ze ti kafrem do biznisu, ale zrovna sme dnes s adom rozoberali tieto krpate ruzove buzny. Mne dve taketo krpate buzny ostali z povodnych zadnych tlmicov, odstranenych pri 138tkm zhruba. Dnes pri 201tkm mi v AWF zhrozeni technici okato ukazovali spinavymi pazurmi a svietiacimi perami rozsklbane rozstrapkane a dodrbane DORAZY+PRACHOVKY na zadnych tlmicoch. V lete, cca 190tkm (maxi), som nahadzoval znizene pruziny a je mozne, ze divoke jazdy s ultranalozenym autom do Brna a naspat tieto ubohe cinske flandry odrovnali. V lete boli vsak este OK.
moja otazka je: mas teraz na aute ZVLAST dorazy a ZVLAST prachovky??? pretoze mne ked menili tlmice pred tymi vyse 60tkm, tak som kupil KOMBINOVANU prachovku s dorazom (!! akoze jeden gumeny diel spolu). Za to ma samozrejme zdrbali origo technici, ze to je smejd a original (ako keby som to vtedy nevidel, ze je to ine...) ma vyzerat ZVLAST DORAZ a ZVLAST PRACHOVKA, ktora sa "naprezervativuje" na hornu cast tlmica. Trochu som z toho teraz rozmrzeny, lebo zas rozoberat tlmic kvoli prachovke je luxus a na zadnej naprave mam dnesnu cerstvu geometriu (prednu mi nedokazali spravit, lebo nemaju autogen a ani 4 mechanici s tymi srobmi nepohli, pozn. autora)
dikez za reakciu
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)