Čo vás vie najviac naštvat ????
- Samuel
- začiatočník
- Dátum registrácie: Utorok, 20. Mája 2008, 18:30
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo vás vie najviac naštvat ????
Mna dnes nastvalo ze som si v blizkom autobazare nasiel slusnu MR2 ako ma napr. Rasto a ked som si do nej chcel sadnut zistil som ze sa do nej vojdem len tak tak 
Toyota Auris 1,6 Valvematic: 1ZR-FAE 6 M/T Navi Exclusive
Hyundai Accent 97 1,5 12V HB
- Samuel
- začiatočník
Avsak na moje prekvapenie vzdy sa v tom sedi s mojimi proporciami lepsie ako v Audi TT. Tam sa mi do sedacky nezmestil chrbat 
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Ti poviem - vo W3 je 180 cm limit, aj keď sa mi do nej narval aj Ľuboš s jeho 196 cm, ale nedával ako pohan, že on hračkárske autá šoféroal naposledy v troch rokoch a jazda jedne bez strechy a aj to mu hlava trčala von, že kukal ponad rám okna... 
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
no ano, tiez som skusal posed na zraze vo zvolene
fakt ta W3 je pre nizsich... ja som tam bol jak v motokare... natesno
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- Samuel
- začiatočník
Nuz na vysku len jemne cez 180 chlapci ale na sirku skorej a nohy som si nemal kde upratat. Avsak ako vravim, stale lepsie ako v TTcku 
- hanz
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 14. Októbra 2004, 09:47
Co ma vie najviac nastvat? prvu cenu dnes s odstupom ziskal isty bratislavsky pan policajt Vladimir S. (kompletne meno mam k dispozicii), opat sa mi potvrdilo, ze diskutovat s idiotmi sa neolaca, stiahnu ta na svoju uroven a tam ta porazia skusenostami..
Pan policajt, vdaka takym ako Vy ma to na tom nasom Slovensku bavi cim dalej tym menej, ak sa takto spravate stale, uprimne Vam zelam aby sa Vam to vsetko raz vratilo aj s urokami..
poucenie pre clenov fora: chalani jazdite slusne, nedavajte im zamienky, nech nemaju co robit a je dovod na znizovanie stavov v policajnom zbore..
Pan policajt, vdaka takym ako Vy ma to na tom nasom Slovensku bavi cim dalej tym menej, ak sa takto spravate stale, uprimne Vam zelam aby sa Vam to vsetko raz vratilo aj s urokami..
poucenie pre clenov fora: chalani jazdite slusne, nedavajte im zamienky, nech nemaju co robit a je dovod na znizovanie stavov v policajnom zbore..
avensis T25 2AD-FTV
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
- mochovec
- záhorák
- Dátum registrácie: Piatok, 30. Januára 2009, 15:44
Ako to napísať... človek sa teší z prvého auta, na ktoré si požičal prachy od rodičov. Po 2 týždňoch nejaký dobrák oddrapí bočný prah, neskôr príde nepochopiteľný defekt, ale to čoho sú ľudia schopní urobiť nad tým rozum zastáva
obzvlášť asi v našom hlavnom meste... prídem dneska z práce domov, že s priateľkou vyrazíme do mesta obzrieť nejaký nabytok, ale ani som sa nedostal do auta, moja pozorná praiteľka si všimla toto:

nič iné nám nebolo treba!!! Okoloidúce deti nám prezradili že to vraj bola blondínka na veľkom čiernom aute, prečo ma to neprekvapuje??? Prišla pre decko do škôlky a ked odchádzala a cúvala... viete si hádam domyslet... vraj vyšla z auta obzrela autá a ked na svojom asi nevidela evidentú škodu, bez ponechania aspon tel.čísla zmizla...
prečo má potom človek pocit že radšej si nemal kupovať nič, nič by sa nestalo??? je mi z tohto národa na blutie

nič iné nám nebolo treba!!! Okoloidúce deti nám prezradili že to vraj bola blondínka na veľkom čiernom aute, prečo ma to neprekvapuje??? Prišla pre decko do škôlky a ked odchádzala a cúvala... viete si hádam domyslet... vraj vyšla z auta obzrela autá a ked na svojom asi nevidela evidentú škodu, bez ponechania aspon tel.čísla zmizla...
prečo má potom človek pocit že radšej si nemal kupovať nič, nič by sa nestalo??? je mi z tohto národa na blutie
Toyota Corolla E11, 1.6 G6
[quote="hanz"]Co ma vie najviac nastvat? prvu cenu dnes s odstupom ziskal isty bratislavsky pan policajt Vladimir S. (kompletne meno mam k dispozicii), opat sa mi potvrdilo, ze diskutovat s idiotmi sa neolaca, stiahnu ta na svoju uroven a tam ta porazia skusenostami..
Her ober Packa povedal:za prvé tri mesiace tohto roku sa vodici správali slušne,menej nehôd,menej mŕtvych,=menšie pokuty,"slušní policajti"
:za apríl uz viac nehôd,viac mŕtvych v porovnaní s minulým rokom=drahšie pokuty,"múdrejší policajti".
A už ked nebudú nič na teba mať,tak ti zmerajú tlak v rezerve za 50.
Her ober Packa povedal:za prvé tri mesiace tohto roku sa vodici správali slušne,menej nehôd,menej mŕtvych,=menšie pokuty,"slušní policajti"
:za apríl uz viac nehôd,viac mŕtvych v porovnaní s minulým rokom=drahšie pokuty,"múdrejší policajti".
A už ked nebudú nič na teba mať,tak ti zmerajú tlak v rezerve za 50.
Auris 1.6,MT5
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
U nás v RK majú momentálne novú módu, takže si dávajte na to pozor všetci, lebo sa to rýchlo rozšíri.
Keď idete cez RK na BB, prechádzate dávno nepoužívanými koľajnicami (od pádu socializmu tade nešiel žiadny nákladný vlak - slúžilo to tehelniam), ktoré sú ale značené ako železničné priecestie:

Finta je v tom, že tú značku si jednoducho nik nevšimne a 90% vodičov ani nevie že cez nejaké koľaje prešlo (prejazd je urobený kvalitne a už dávno je koľajisko zadusané bordelom, takže tie koľaje tam pomaly ani nie sú). Všetci si to šinú poctivo 50 km/h a poliši inkasujú - prečo? - lebo 30 m pred železničným priecestím kde je umiestnené takéto značenie sa má podľa vyhlášky ísť 30 km/h!
Takže bacha na to!!!
Keď idete cez RK na BB, prechádzate dávno nepoužívanými koľajnicami (od pádu socializmu tade nešiel žiadny nákladný vlak - slúžilo to tehelniam), ktoré sú ale značené ako železničné priecestie:

Finta je v tom, že tú značku si jednoducho nik nevšimne a 90% vodičov ani nevie že cez nejaké koľaje prešlo (prejazd je urobený kvalitne a už dávno je koľajisko zadusané bordelom, takže tie koľaje tam pomaly ani nie sú). Všetci si to šinú poctivo 50 km/h a poliši inkasujú - prečo? - lebo 30 m pred železničným priecestím kde je umiestnené takéto značenie sa má podľa vyhlášky ísť 30 km/h!
Takže bacha na to!!!
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
Rasto, vacsinou mam pri sebe v sluzobaku flexu.... normalne nastartujem centralu a tu tabulu zrovnam so zemou...
zelenaci skur..ní
ako fakt, to priecestie nieje vobec citit po tom, co prejdes pol SK na este horsich cestach... no zasmejem sa... to su magori trapni
zelenaci skur..ní
ako fakt, to priecestie nieje vobec citit po tom, co prejdes pol SK na este horsich cestach... no zasmejem sa... to su magori trapni
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
No ked si dáš reflexnú vestu tak si ta ani nikto nevšimne -čistý cestár. Ale menej namáhavejší spôsob je rukavice,handra,sprej.Nejde auto, nahodím rukavice,utrem,streknem 
Auris 1.6,MT5
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
ked sem napisem novy topic a to blbe forum ho posle niekam do prdele 
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- Ivan-LM
- začiatočník
- Dátum registrácie: Streda, 21. Mája 2008, 09:26
Akýsi hajzel mi urval znak Toyoty z kufra. Mal šťastie že som ho nevidel, bolo by to vážne ublíženie na zdraví s trvalými následkami.

Corolla E11 STD červená-sedan, r.v.1998,
moped Stadion S11, r.v. 1958
moped Stadion S22, r.v. 1962
JAWA 350/638 r.v. 1988
moped Stadion S11, r.v. 1958
moped Stadion S22, r.v. 1962
JAWA 350/638 r.v. 1988
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
Nove auto a napisu tam, ze zly technicky stav
http://tvnoviny.sk/spravy/krimi/na-frek ... rtiak.html
http://tvnoviny.sk/spravy/krimi/na-frek ... rtiak.html
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných