E9 - štartér

všetko o tomto modeli

Moderátor: AndyGTP

pergel
panic
Dátum registrácie: Piatok, 13. Júla 2007, 12:06

E9 - štartér? štartuje-neštartuje

Príspevok od používateľa pergel » Nedeľa, 7. Júna 2009, 10:57

Zdravim pani,
mam taky divny problem. Corolla E9 89 mi startuje na prvu supu ale ked jazdim taku pol hodinu a viac v kuse a potom niekam dojdem, auto odstavim a chcem po 5-10 min. pokracovat tak otocim klucikom, kontrolky nabehnu, zabzuci to,ale motor nenastartuje. Pockam pol hodiny, hodinu, niekedy dve a motor znova naskoci akoby nic. Ked sa presuvam na kratke vzdialenosti-cca 5-10 min. auto startuje bez problemov.V servise ako na potvoru ide vsetko normalne, takze slavny autorizovany mechanici nevidia problem a tak prdia na to.(Ich najlepsia odpoved ako odstranit chybu - daj auto zosrotovat :evil: ) Prvy krat to zacalo robit cca pred 2 rokmi.Potom dlho, dlho nic a teraz to blbne pravidelne, ale iba po dlhej jazde.Mam podozrenie, ze sa nieco zohreje-prehreje a potom to nerobi co ma.Vychladne to a ide to akoby nic.
Jeden garazovy majster mi poradil, ze ked to nepojde, treba s citom pobuchat po starteri, nejake uhliky sa otrasu a pojde to. Ak nie, je na chybe spinacia skrinka, co si ale nemyslim, kedze elektrika po zopnuti (zda sa) funguje.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní