CELICA 4x4 turbo 1993

autá na predaj, ...
mison

Príspevok od používateľa mison » Pondelok, 11. Októbra 2004, 14:37

Elvis napísal:bruni: ak by si chcel do corolly tak viem o jednom dobrom 4a-fe motore s cariny (cca 140 000 km, super stav), cena by bola tiez fajnova. Tu v BA ti to aj nahodia do auta (Palo co tu nahadzoval tie japonske red topy do coroll).

mison: bacha, nikto netvrdil ze motor zozenies lavou zadnou, jednalo sa o diely nan a za tym si stojim ze cokolvek sa da zohnat "lavou zadnou"
Da sa zohnat cokolvek okrem celeho motora :o) po dieloch nieje problem. tie ceny su naseldovne: sada tesneni na motor 10000 a sada kruzkov komplet do 6tis.. tak som sa sekol o 4 litre. Uz mi je to jedno..nasiel som nejake info na nete, idem studovat a motor objednam tiez. len aby to auto po tej oprave bolo predajne. Ja sa len divim ze to chcete kupovat, zhanate peniaze a pritom nepozerate na to ze do opravy bude treba nasypat aspon 100tis.. Uz mam jamu a garaz tak sa pojde za par dni rozoberat motor. Elvis mozes mi niekde zisitit prosim ta kde by sa dal spravit vybrus?

mison

Príspevok od používateľa mison » Pondelok, 11. Októbra 2004, 14:40

Ízirajder napísal:Keby som mal teraz zbytocnych 90 000 by som to kupil, lebo motor mam doma v garazi...a plus este cele rozobrat auto (predosla gt4), sice to som dal teraz mechanikovi, ci s dvoch motorov mi spravi jeden , ale hovoril ze na mojej staci vymenit tesnenie hlavy(bol by som rad keby v mojej hlavy uz niekto vymenil)takze ten druhi motor nedotkol...ale hmmm....potom vam poviem ze co to stoji.......
ale na autoscout som uz videl pekne gt-cko za 2000 eur...a bolo napisane ze tesnenie je v ..p..i....prdeli....:)
Iziraider: nepredas nejake veci na tu gt4?

Používateľov profilový obrázok
Bruni
začiatočník
Dátum registrácie: Utorok, 17. Augusta 2004, 13:29
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bruni » Utorok, 12. Októbra 2004, 15:51

elvis: mna by celkom zaujimal motor 4E FTE...:o)))
ex NISSAN PRIMERA GT
ex TOYOTA COROLLA E10

Ízirajder
panic
Dátum registrácie: Nedeľa, 19. Septembra 2004, 22:33
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ízirajder » Pondelok, 25. Októbra 2004, 22:01

KEby ste potrebovali nieco na 4x4 1st gen napiste, mam doma skoro vsetko(len kasnu som vyhodil), len este moje musim dat do poriadku a potom urobim vypredaj:)))))ale ak surne potrebujete nieco, mozeme sa nejak dohodnut

Elvis
Toyota guru
Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Elvis » Utorok, 26. Októbra 2004, 09:34

Ízirajder napísal:KEby ste potrebovali nieco na 4x4 1st gen napiste, mam doma skoro vsetko(len kasnu som vyhodil), len este moje musim dat do poriadku a potom urobim vypredaj:)))))ale ak surne potrebujete nieco, mozeme sa nejak dohodnut
easy rider, mas aj komplet motor? Lebo celkom sa pohravam s myslienkov kupit tu staru celicu a nacpat tam dnu ten 3sgte... mimochodom to nie je prva generacia co myslis ale az 4ta!!!
Obrázok
Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv

CS
Toyota guru
Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Augusta 2004, 15:34
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa CS » Utorok, 26. Októbra 2004, 11:17

elvis, ty blaznis.... to treba kupit rovno gt4 a nie prerabat na gt4 to by si pustil do gati, tam je aj iny skelet, dal by sa tam nejako nacpat ten motor ale na 4x4 zabudni ....
st165 je sice 4gen... ale mam pocit ze to je 1gen.gt4 (ale nie som si 100% sure), ale som je to 1.gen 3SGTE...
CELICA ST185RC Carlos Sainz
CELICA ST205 GTfour
ex CELICA ST205 GTfour WRC
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D

mison

Príspevok od používateľa mison » Piatok, 29. Októbra 2004, 16:59

Elvis: trochu pockaj a ked ma to auto omrzi tak ti ho predam :o) myslim ked ma uz prestane bavit zan platit benzin a poistku

Ízirajder
panic
Dátum registrácie: Nedeľa, 19. Septembra 2004, 22:33
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ízirajder » Piatok, 29. Októbra 2004, 20:23

ano ten 1st gen som myslel ze prve 4x4 3SGTE ...asi predtym neboli...ale je to st 165 tem model zrusili z vyroby v roku 1989....za haliere sa uz daju kupit , len tomu trosicku stastie, a samozrejme ked chces tomu SPZ ..to uz ide tazsie, ..chalan odkoho som kupil sutazil s tym do vrchu na amaterskej urovni...hovoril ze auto nemal supera....

mison

Príspevok od používateľa mison » Štvrtok, 23. Decembra 2004, 20:34

hodnota auta prave dosiahla 130tis korun a to este nieje ani motor zlozeny a opraveny lak. Akurat som doniesol motor z vybrusu a zgeneralkovanu hlavu. jak ja neznasam toyoty...fuck.. snad to bude jazdit lebo ak bude nieco aj so samotnym autom tak to predam na suciastky a papiere. co skoro zisitim ci mi jeden manik vyroby spoilery, kapotu a blatniky ala CS.tak ked bude zaujem tak sa hlaste. Viac kusov urcite vyjde lacnejsie

mison

Re: CELICA 4x4 turbo 1993

Príspevok od používateľa mison » Pondelok, 3. Januára 2005, 18:06

kua ked si to citam znova po case tak sa mi chce smiat.... motor z GT4 pod 50tis nezozenies ani vo sne...
CS napísal:toto som nasiel na predaj. je to vnitre a chcelo by to ist pozriet.
motor nieje zadrety, ale zatial sa do toho nikto nepustil
moj nazor: cena by sa dala urcite stiahnut.
ma to skutocnych 140tisic km
ked chce niekto TURBO 4x4 moze ho mat pod 150tis sk.
(komplet motor s dovozom vide pod 50tis.)

1.) TOYOTA CELICA 2.0 16V, 4x4, turbo, model 1993, plná výbava v koži, chybný motor (99.000).

13.09.2004 0903 055 366.

mison

Príspevok od používateľa mison » Pondelok, 20. Februára 2006, 16:59

a teraz sa mi chce plakat.. :cry:

fajry
administrátor
Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fajry » Pondelok, 20. Februára 2006, 17:11

a to preco? Mison ja uz fakt neviem, ale citat tieto Tvoje nareky ... neviem, ci nas to este bavi ;-) xi xi. Kua, kedy uz konecne dojdes na nejaky nas mini zraz? Aj ked to afto este nemas 100%? Aspon pokukame a zhodnotime. Zatial to vyzera, ako by si tu pisal o celice v nejakej PS2 hre ...
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback

CS
Toyota guru
Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Augusta 2004, 15:34
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa CS » Pondelok, 20. Februára 2006, 23:11

dobre vies,ze som ti ponukal motor z CZ za nejakych.. mam pocit 30ceskych... ved to je do 50 aj s dovozom... ale ty si uz generalkoval
CELICA ST185RC Carlos Sainz
CELICA ST205 GTfour
ex CELICA ST205 GTfour WRC
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D

mison

Príspevok od používateľa mison » Utorok, 21. Februára 2006, 08:44

chce sa mi plakat nostalgiov, cim vsetkym to preslo..a hlavne nad odbornym usudkom dana v prvom prispevku :) (nic v zlom ale fakt mi tie vyhlasenia teraz prisli dost optimisticke)a ani vam nemusim hovorit ze som jeho slova bral 100% vazne, lebo som nemal o toyote ani sajnu. Dano..hovoril..ale to bolo pol roka po tom ako som to kupil :) a to som uz mal nakupene veci za 100tis. Sak aj vy ostatny tu nariekate..a nad somarinami typu nenaskoci mi to na prvy krat :D . Vcera som vytriedil na stranku 160 obrazkov tak zajtra ked sa mi dnes vecer bude chciet mozete pozriet obrazky mojej toyooty. A jasne ze ide na 100%. len mne sa furt maly. Keby mala tak 900kil :D :D :D

mison

Príspevok od používateľa mison » Utorok, 21. Februára 2006, 08:53

CS napísal:dobre vies,ze som ti ponukal motor z CZ za nejakych.. mam pocit 30ceskych... ved to je do 50 aj s dovozom... ale ty si uz generalkoval
navyse nove je nove.. ten motor za 50 by tiez nemusel byt dobry. Czere by o tom mohol hovorit :) ale poviem pravdu, keby bola kasna 100% tak som super spokojny s autom, ale kedze nieje tak ma to serie. Cize by to chcelo este odniekial dovliect GT4 s 99% kasnou do 30tis a mal by som genialne auto.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní