E11 - problémy s vibráciami 1.6
Moderátor: AndyGTP
Re: Poradte Prosim
no manzety su kus popraskane ale niesu derave zatial kamaraty mi vravely ze honmokineticky puka pri vytoceni naplno a mne nic nepuka tak som to zato vyradoval
No,ked su to tie silentbloky,tak len na jamu,montazne svetlo a hladat,hladat,hladat.
Ak to teda chces opravit sam.Mal by si najst puklinu na nich.Ak je drziak silentbloku prasknuty od motora,tak je zle,lebo je to povodne pevna cast,ktora je tam asi navarena.Ak by to bolo takto,drziak sa tam musi navarit.A to je drbacka.Vela stastia
Ak to teda chces opravit sam.Mal by si najst puklinu na nich.Ak je drziak silentbloku prasknuty od motora,tak je zle,lebo je to povodne pevna cast,ktora je tam asi navarena.Ak by to bolo takto,drziak sa tam musi navarit.A to je drbacka.Vela stastia
Toyota Corolla E12 1.4 3D
no dnes idem pozriet na jamu u jedneho kamosa prezriem vsetko a dam vediet na co som prisiel som zvedavy
no pozrely sme sa na to je to homokineticky klb uz to citim ked idem porovine alebo aj dole kopcom ma zaradenu rychlost a pri tej 80km zatocim do prava tak mi to spredu tak buhoce vzdy ked pridam a zatocim tak poriadne ale neviem ci vnutorny alebo vonkajsi ale pravdepodobne vnutorny ale ten nevem zohnat neviete skadial by som ho mohol zohnat a ked vymenim vnutorny musim aj vonkajsi alebo nie co mi poradite len hadam ze ten vnutorny sa bude dat kupit samostatne a nie s poloosou. 
- grexos
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
- Kontaktovať používateľa:
homokinetak sa prejavuje buchanim / pukanim halvne ked napriklad zastanes, vytocis volat na plne gule a zacnes sa rozbiehat. hlavne u mna to tak bolo ale samozreje aj inych prudsich manevroch zatacania.
da sa to aj samostatne bez vymeny poloosi. mne to ista bratislavska sikulka poriesila za 120 e. tusim. ale nemenil mi manzetu ci kery das to drzi a to vraj zvykne odchadzat vsetko spolu.
Pripadne skus aci.cz, intercars.sk alebo elit.sk a podobne
da sa to aj samostatne bez vymeny poloosi. mne to ista bratislavska sikulka poriesila za 120 e. tusim. ale nemenil mi manzetu ci kery das to drzi a to vraj zvykne odchadzat vsetko spolu.
Pripadne skus aci.cz, intercars.sk alebo elit.sk a podobne
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
no da sa povedat ze mi to buha co myslis bude to skor ten vnutorny ten vonkajsi aj ked vitocim naplno volant a pohnem sa tak nic nepuka ani nebuha len ked idem tych 80km zatocim do prava a pridam zacne buchat takze to bude ten pravy staci ten vymenit ci mam aj na druhej strane
- grexos
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
- Kontaktovať používateľa:
nechaj si to pozriet mechanikom nech ti presne povie co treba. bez tak ta montaz asi nebude uple easy
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
asi hej v pondelok to dam omrknut vonkajsie klby sa daju zohnat ale vnutorny tazsie dam vediet ako som vlastne dopadol
no uz som vyriesil problem bol to vonkajsi homokineticky klb na soferovej strane vymenil som len ten a auto oka stal ma 50euro som zvedavi ako dlho vydrzi na druhej strane

Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 5 neregistrovaných