Na TTS zraze si
VITA z NMT vsimol ze motor 2E s katalizatorom a motor 2E bez katalizatora maju rozdielne rozdelovace...
ja mam 2E s katalizatorom a mal som rozdelovac 2EL - modry stitok, Lubo ma 2E bez katalizatora a mal rozdelovac 2E - oranzovy stitok
Zainteresovani vedia ze bol problem s nastavenim predzapalu a muselo sa to riesit VITOVIM napadom s rozvodom ...
moj motor isiel po oprave OK, ale pri pridani plynu z nizkych otacok trosicka poskackal a rozbehol sa (a teraz po vymene aj viem ze isiel tazsie do otacok) a tak vdaka Lubovi ktory mi pozical 2E oranzovy rozdelovac, teraz motor bezi krasne od spodu, ma vacsiu silu a ide lahsie do otacok a vdaka Vitovi a Lenke za vymenu...
takze ak mate niekto 2E motor a mate podobne problemy (pomalsie do otacok a obcasne zaskakanie z nizkych otacok pri pridani plynu) tak skuste pozriet rozdelovac aky typ mate a poobzerat sa ci nahodou nemate moznost vymenit za iny z relativne rovnakeho motoru.
Takze vdaka NMT (Lenke a Vitovi) za starostlivost o auto aj ked nieje zrovna v ich dielni
vdaka za vymenenie rozdelovaca
Vdaka LUBOvi za pozicanie 2E oranzoveho rozdelovaca (predpokladam zo stareho DRGIho 2E motora

)