Pisal som nieco okolo prevodovky a dosli k tomu ci dokonca nemam 1.8i
A mam MCPearson s jednopiestikovymi brzdami.
Mate skusenosti ako to vlastne je s SS napravou, olejovym chladicom, brzdami atd...?
Moderátor: Leňulka
Ved ja som rad ze ju nemamRasťo napísal:Štefan - ak skutočne nemáš SS, tak môžeš skákať od radosti - ver mi.
Jedna vec sú jazdné vlastnosti vo vyhrotených podmienkach (ktoré možno ani nevyužiješ) a druhá je údržba resp. opravy podvozku...![]()
Nemám nič proti SS, ale je to v podstate jediná vec, ktorá ma poslednou dobou odrádzala od myšlienky kúpiť ST2XX. Som čo sa týka podvozku dosť náročný a nikto nikde neponúka ani silentbloky, ani podvozkové súčasti na SS podvozok. Chalani na CZ fóre síce repasujú SS podvozky, ale všetko musí byť robené na mieru, za nie moc malé peniaze...
A dvojpiestikove brzdy nemas?ondrik napísal:aj ja mam 129kw, rok vyroby 94 a nemam SS... ani chladic oleja
HaHaHa... Ja som sa vyjadril nepresne, ale myslel som ako dlho ma Celicu.Rasťo napísal:Tipujem že od výroby...
jofik napísal:ja mam toytu celiku rok vyroby 94 2liter 129kw a mam olejovy chladic prevodovky a mam predu viac prvkovu napravu
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných