tak prislo to aj na mna, ale co je horsie dnes prislo aj na NICH !!!! Kto nepozna Zuzu, nech ju neprovokuje. Kto nepozna Zuzu, nevie, ze ona ma SPOCITANE ZUVACKY Orbit (zelene vankusikove) v krabicke v aute. Moj stary trik na overenie si charakteru ludi opat zapracoval a samozrejme ze technici z AWF sa mi o jednu zuvacku podelili. Uz ich mam len 7!!! (Ked si vsak predstavim ako sa mi tam hrabe jeho slizkymi, tlstymi olejovymi chlpatymi prstami, tak v podstate nemam uz ziadnu pouzitelnu zuvacku
Zistila som to cestou spat, tak som im hned volala a nahucala na nich, ze ci je normalne ze sa prehrabavaju zakaznikom v aute a ponukaju tym co tam maju, a ci mam teraz prehladavat cele auto a hladat co dalsie mi mohli ukradnut... Jedna zuvacka im stoji za takuto hanbu ako mraky...
Volala som im a ich arogancia je neskutocna... ze nech si tvrdim co chcem, je to tvrdenie proti tvrdeniu. Mozem sa stazovat, oni to vyvratia... Stacilo by mile ospravedlnenie sa, aj ked by to boli len chlacholy, keby povedal ze ho to mrzi, a vyvodi z toho dosledky, vsetko by to dopadlo inac. Toto ma vsak prinutilo napisat tuto receziu a posielam jednu skaredu recenziu aj priamo do Toyoty.
Vseobecne s pracou som bola spokojna, takze som nemala dovod si nieco vymyslat. Bola som obsluzena kavou, boli mili, vsetko o co som ich poziadala spravili. Cena sedela s cennikom.
Sklamana som bola ze umytie auta neprislo ani v uvahu, lebo na ceskom fore som citala ze je to automatika a auta maju vyluxovane vzdy. I ked na tom mojom aute neni toho az tolko co umyvat...
Jedna mala gumena vec rozmerov 1cm * 0,5cm takto neskutocne pokazila nadheru dnesneho uprsaneho dna.
Nabuduce si pribalim zavaraninovy pohar plesnivych uhoriek. Nech si daju chlapci ! Nabuduce co najdalej za hranice !
Zuzana K.