tak vystava mi nejake tazne z celici 5gen. tak ak by niekto chcel
Celica 5Gen. - Tazne
- Legon
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 22. Júna 2008, 02:58
- Kontaktovať používateľa:
Celica 5Gen. - Tazne
Ahojte
-
ToyoCarE
Re: Celica 5Gen. - Tazne
coze to predavas? Len debil icikovity by daval na Celiku tazne,, vzdy som bol proti tomu,, ved je to sportove auto,, nie tazna krava.
- stenky
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08
Legon, zisti na ake ine auto to este ide , lebo cisto na Celicu si to asi nikto nekupi 
iked uz som videl ako RX8 tahala velcku s obrovskym clnom.... to je podobne kacirstvo
iked uz som videl ako RX8 tahala velcku s obrovskym clnom.... to je podobne kacirstvo

- Legon
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 22. Júna 2008, 02:58
Chlapci ale vy tomu nerozumiete ...
napojis vozik a dovezies cement, tehly setko co len budete stet, na sak teda prakticka vec toto one, ze TAZNE povedau by som, ze budete mat z toho az nebicko v papulke
P.S. chlapci co myslite odkial mam to tazne ? No predsa zhodili sme ho z nasej Celici a preco sme ho asi zhodili ? Na teda ze viiiiime ze na celiku taka ohava ako tazne nepatri ... ( nevykam si
)
Dal som tu to skor z recesie ako ze by som cakal zaujem o KUPU.
napojis vozik a dovezies cement, tehly setko co len budete stet, na sak teda prakticka vec toto one, ze TAZNE povedau by som, ze budete mat z toho az nebicko v papulke
P.S. chlapci co myslite odkial mam to tazne ? No predsa zhodili sme ho z nasej Celici a preco sme ho asi zhodili ? Na teda ze viiiiime ze na celiku taka ohava ako tazne nepatri ... ( nevykam si
Dal som tu to skor z recesie ako ze by som cakal zaujem o KUPU.
- kuro
- toyoťák
- Dátum registrácie: Piatok, 27. Januára 2006, 16:12
znie to "anbilivbl", ale aj my sme z nemecka dotiahli niekolko celic (prevazne 6gen.) s taznymi... dodnes sme nepochopili, co ti nemcuri za celicami tahali...
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní