+ niekolko senzorov a rozdelovac+ svieckove kable
Je to drahsia zalezitost tak ze cakam ponuky.
http://www.emeraldm3d.com

neviem ake mas skusenosti a aka je tvoja story, ale ja mam presne opacnu skusenost s touto firmoucelica t23 napísal:a od tej doby nemam rad MMRacingsu tam iba dementi co idu iba po prachoch. Vychadzam z vlastnej skusenosti

Ako mna velmi nahnevali tym ako sa k tomu postavili (ze co ja tu chcem s tym) ked som im to doniesol ukazat. Povedal som ze chcem aby vytiahli emeraldu aby tam bola iba povodna. Povedali ze to treba cele prekablovat, ze to bude dlho trvat, a bude to stat vyse 30tisic. A ked som sa potom rozhodol ze ok necham im to cele urobit tak prestali uplne reagovat na mejl resp. viac mejlov a bolo. Inu skusenost nemam tak ze mozno nie su az tak zli ale tym to ma vtedy dostali. Ale s5 k riadiacej:) kto ju teda chce?Elvis napísal:neviem ake mas skusenosti a aka je tvoja story, ale ja mam presne opacnu skusenost s touto firmoucelica t23 napísal:a od tej doby nemam rad MMRacingsu tam iba dementi co idu iba po prachoch. Vychadzam z vlastnej skusenosti
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných