http://www.topspeed.sk/w3m_chcete-lexus ... ujete.html

Zda sa, ze rozpor, ci predokolka alebo zadokolka je vyrieseny...Záver roka bude patriť kompaktnému modelu LF-Ch, s ktorým Lexus vstupuje do nového segmentu. O konkurentovi BMW 1 a Audi A3 zatiaľ toho veľa nevieme. Iba toľko, že na výber budú benzínové motory aj hybrid a výkon bude prenášať na prednú nápravu.

tazko boxer zo subaru (ten ma byt v FT-86) kedze to ma byt hybridGabriel Nagy napísal:sak pisali boxer od subaru a to 2litre, nie? to zas bohvie aky objem nieje..
a zase je to v pr.., konkurencia pre BMW 1 tým pádom neexistuje.. keby som chcel zábavný hatch tak bohužial Lexus LF-Ch by som voliť nemoholSrandista napísal:Zda sa, ze rozpor, ci predokolka alebo zadokolka je vyrieseny...Záver roka bude patriť kompaktnému modelu LF-Ch, s ktorým Lexus vstupuje do nového segmentu. O konkurentovi BMW 1 a Audi A3 zatiaľ toho veľa nevieme. Iba toľko, že na výber budú benzínové motory aj hybrid a výkon bude prenášať na prednú nápravu.
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný