Kúpa Corolly - rady
Moderátor: AndyGTP
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kúpa Corolly - rady
Chlapi skúste nabudúce tie fotky vkladať buď ako thumbnaily, alebo ich zmenšujte...
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
za tu cenu celkom fajn .. aj ked trosku poobijana bola spredu aj zozadu ale to az tak nevadi kym je vsetko funkcne
akurat si musis byt vedomy toho, ze ma najazdene realne okolo 300 000 km, lebo volant a pedale su uplne rovnako osuchane ako na mojej, ktora ma 300t km takze si skontroluj kedy boli robene rozvody pre istotu, rozvody maju zivotnost 5 rokov alebo 90 000 km
ale zase bat sa nemusis, tie auta vydrzia daleko viac ako 500 000 pri spravnej udrzbe takze verim, ze ti bude este dlho chodit
a dalsia vyhoda, ze ta tvoja by mala byt tak ako moja MADE IN JAPAN
a tu kvalitu tam aj po rokoch citit
PS: neviem ci si z ke alebo je to este stara SPZtka, teda ak si z vychodu a ak by si potreboval nejake diely tak ti ich viem zohnat lacno z polska, ci uz sviecky, rozvody, brzdy atd atd
akurat si musis byt vedomy toho, ze ma najazdene realne okolo 300 000 km, lebo volant a pedale su uplne rovnako osuchane ako na mojej, ktora ma 300t km takze si skontroluj kedy boli robene rozvody pre istotu, rozvody maju zivotnost 5 rokov alebo 90 000 km
ale zase bat sa nemusis, tie auta vydrzia daleko viac ako 500 000 pri spravnej udrzbe takze verim, ze ti bude este dlho chodit
a dalsia vyhoda, ze ta tvoja by mala byt tak ako moja MADE IN JAPAN
PS: neviem ci si z ke alebo je to este stara SPZtka, teda ak si z vychodu a ak by si potreboval nejake diely tak ti ich viem zohnat lacno z polska, ci uz sviecky, rozvody, brzdy atd atd
Ako myslis poobijana?
S tymi kilometrami sa to dalo predpokladat, aj ked 300 000 som necakal. Tak ale uvidim po prvych stovkach km ako na tom co je. Kazdy den nachadzam nejaku chybu
Inak, som z Ke, takze urcite nieco budem potrebovat.
S tymi kilometrami sa to dalo predpokladat, aj ked 300 000 som necakal. Tak ale uvidim po prvych stovkach km ako na tom co je. Kazdy den nachadzam nejaku chybu
no nemyslel som nejako velmi poobijana, skor tam nejake spary niesu najrovnejsie ale to je na auto v tych rokoch normalne, za tie roky sa pritrafi nejaky tukanec a takatnert napísal:Ako myslis poobijana?
s tymi dielmi sa kludne ozvi, napisem ti sukromnu spravu
tieto auticka vedia este velmi dobre pochodit fakt a aj chytit za srdce len po tych rokoch to uz chce nejaky ten servis
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných