Čo vás vie najviac naštvat ????
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
Re: Čo vás vie najviac naštvat ????
tak tak, suhlasim... Stenky, teba fakt nema zaujimat, preco on chce ist 90... a z mojho pohladu bol pravom rozculeny.. aj ja by som bol, ak sa fakt seriozne ponahlam napriek tomu, ze zakon porusujem... Ale mozno to bol len jeden z vela kretenov... nic si ztoho nerob 
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- stenky
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08
pre mna za mna nech si ide aj 300 mne je to jedno. to nebolo take ze koli mne musel zo 180 zrazu zbrzdit na 70 on siel za mnou hodne dlho, miesta tam mal dost. on sa len zrazu rozhodol ze ma obehne tak ma obehol. preco to spravil tak teatralne nechapem.
vobec nechapem vsetkym tym gestam a nervozite. ja som viditelne nervozny az ked ide do tuheho, nie za taketo prkotiny. videl som uz ludi na dialnici cuvat, auto som si tukol ked zena v jednosmerke cuvala zlym smerom a ine baraniny robit ale necitil som potrebu im davat na javo ze su kok*ti
ked je dakto za takuto somarinu nervozny tak ma asi stastny zivot teda
ale mna to vobec nevzalo az tak ako sa to tu riesi, ja len nechem byt za vocasa
iked asi budem musiet priznat vinu ze som zavadzal. stava sa 
ps: vo stvrtok ma na raciansekj "orejsovali" A6 s Cayenom S co sa v meste 150 nahanali. A6 mi skoro predok zrusila ked za medzi mna a vedlajsie ato predierala a ten Cayenne ten nechapem kade sa predral ale bolo to este tesnejsie ako ta A6. Kaslika pacienti na leukemiu bez vlasov a skratenym krkom a slnecne okuliare o 21 hodine vecer..... tak som sa zlakol ze som to chel odparkovat pri mladej garde a pokracovat elektrickou.... ale aj taketo osudy pise zivot
vobec nechapem vsetkym tym gestam a nervozite. ja som viditelne nervozny az ked ide do tuheho, nie za taketo prkotiny. videl som uz ludi na dialnici cuvat, auto som si tukol ked zena v jednosmerke cuvala zlym smerom a ine baraniny robit ale necitil som potrebu im davat na javo ze su kok*ti
ked je dakto za takuto somarinu nervozny tak ma asi stastny zivot teda
ale mna to vobec nevzalo az tak ako sa to tu riesi, ja len nechem byt za vocasa
ps: vo stvrtok ma na raciansekj "orejsovali" A6 s Cayenom S co sa v meste 150 nahanali. A6 mi skoro predok zrusila ked za medzi mna a vedlajsie ato predierala a ten Cayenne ten nechapem kade sa predral ale bolo to este tesnejsie ako ta A6. Kaslika pacienti na leukemiu bez vlasov a skratenym krkom a slnecne okuliare o 21 hodine vecer..... tak som sa zlakol ze som to chel odparkovat pri mladej garde a pokracovat elektrickou.... ale aj taketo osudy pise zivot

- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
na tej racianskej som si uz aj ja zazil par podobnych "prihod". Raz tam jeden tusim aj po flangu v priehradke šahal, tak som radsej zdrhol.
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- Avensis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 10. Marca 2009, 15:22
- Kontaktovať používateľa:
Hoši ako vás tak čítam vy to tam máte fakt ako na divokom západe
To aby človek ma nepriestrelnú vestu keď pôjde do Bratislavy 
Lexus LS 430 President pack
ex.Lexus GS 300
ex.Celica GT 94 LSD SS II + chladič prevodovky
ex.Corolla GT-i AE92 89"
Yamaha WR
Yamaha XS veterán
ex.Yamaha XT
ex. Carina E 2,0 TD
ex. Toyota Avensis D4D 2,0 T22
ex.Lexus GS 300
ex.Celica GT 94 LSD SS II + chladič prevodovky
ex.Corolla GT-i AE92 89"
Yamaha WR
Yamaha XS veterán
ex.Yamaha XT
ex. Carina E 2,0 TD
ex. Toyota Avensis D4D 2,0 T22
- Srandista
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 26. Júla 2009, 13:46
Tak som sa dnes po zime zastavil v umyvarke, ze poumyvam sol z auta, hadam uz snezit nebude... A jak som dosiel domov, tak som si povedal, ze je konecne prihodna chvila ho pofotit, ked uz je take cistucke... A zistil som, ze je obslahnute na oboch zadnych dverach a na lavom rohu zadneho narazniku... Skratka kombo 2 k#$@&%v, co evidentne nevedia parkovat... Fakt skvele :/
Hyundai i30 1.5 T-GDI 2022, cervena
Toyota Corolla 1.8 TS 2003, cervena
Ex: Toyota Corolla 1.3 G6 1998, cervena
Family: Toyota Yaris 1.3 2006, modra metaliza

Toyota Corolla 1.8 TS 2003, cervena
Ex: Toyota Corolla 1.3 G6 1998, cervena
Family: Toyota Yaris 1.3 2006, modra metaliza

- liguere
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Júla 2007, 22:54
ako vzdy - ludska hlupost, obmedezenost ci proste salamizmus najvyssieho stupna na nasich statnych uradoch.
(vopred sorry za pejorativne vyrazy, pokusim sa ich minimalizovat.)
vysvetlim: vcera som sa rozbehol na danovy urad s priznanim. mam to z domu cca 2 minuty, keby ze tam nestoji druha bytovka, tak na ich budovu vidim z okna. tam mi teta povie, ze podla bydliska spadam pod inu pobocku danoveho uradu, na druhom konci mesta!
ale ved, oneee, sak byvam na susednej ulici! ona hovori, ano je to take nelogicke. som si pomyslel svoje a veeeelmi tazko som sa premahal, stale si v duchu opakoval, ze ona za to nemoze, a podarilo sa mi sprsku vulgarizmov chvilu udrzat a vypustit az za dverami...
toho ko.ota, co to rozdeloval, by som chcel stretnut. pusku sice nemam, ale v ten moment by to aj tak nerozchodil.
alebo aspon s tym krdlom nadavok,co som poslal jeho smerom, nech mu pride nejaka plesen na vtaka.
no co, aspon som si zchuti od srdca poriadne zapicoval
a co viac, pomalicky sa mi trati voda z chladenia. a uz viem kam - do oleja.
mate niekto aj iny tip ako tesnenie pod hlavou? 1.8vvti (1zz-fe) 95kW. na toto si dam temu v patricnej sekcii
cize bohovsky den za nami.

(vopred sorry za pejorativne vyrazy, pokusim sa ich minimalizovat.)
vysvetlim: vcera som sa rozbehol na danovy urad s priznanim. mam to z domu cca 2 minuty, keby ze tam nestoji druha bytovka, tak na ich budovu vidim z okna. tam mi teta povie, ze podla bydliska spadam pod inu pobocku danoveho uradu, na druhom konci mesta!
toho ko.ota, co to rozdeloval, by som chcel stretnut. pusku sice nemam, ale v ten moment by to aj tak nerozchodil.
alebo aspon s tym krdlom nadavok,co som poslal jeho smerom, nech mu pride nejaka plesen na vtaka.
no co, aspon som si zchuti od srdca poriadne zapicoval
a co viac, pomalicky sa mi trati voda z chladenia. a uz viem kam - do oleja.
mate niekto aj iny tip ako tesnenie pod hlavou? 1.8vvti (1zz-fe) 95kW. na toto si dam temu v patricnej sekcii
cize bohovsky den za nami.
terazky avensis combi t25 1.8vvti
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane
- Gabriel Nagy
- Vševed
tak dnes ma nastvala situacia na Slovensku a to, ze na kazdeho iny meter...
Klasika, policia meria rychlost unas na dedine, viem otom, idem si do VK... cestou spet sa lepi namna cierny 7mickovy bavorak... tak sme sa ponahanali, tak reku ho nachytam... cca 160 a pred dedinou som ho nechal ist... on vletel do dediny, ja na brzdy a 50tku.. Policajti ho namerali, vybehol, chcel ho zastavit... Bavorak len spomalil, fizel zlozil palacinku a odkracal spet do autobusky sa schovavat... tak som zastavil, ze ci nevideli, ako ma predbehol.... oni ze ano, aj fotku mi ukazali ale ze vodic im blikol a ukazal sluzobny preukaz.... "urad vlady... nemozeme ho ani zastavit, ale vy mozete podat staznost, nato pravo mate, mi Vas chapeme, no sme bezmocni. snad si nemyslite, ze za inych okolnosti by sme ho nechali ist... " boli slova policajta...
no tak toto je max sila... ale nas beznych smrtelnikov nicia a zdieraju z penazi...
PS: SPZ bavoraka bola klasicka BA ... ..
Klasika, policia meria rychlost unas na dedine, viem otom, idem si do VK... cestou spet sa lepi namna cierny 7mickovy bavorak... tak sme sa ponahanali, tak reku ho nachytam... cca 160 a pred dedinou som ho nechal ist... on vletel do dediny, ja na brzdy a 50tku.. Policajti ho namerali, vybehol, chcel ho zastavit... Bavorak len spomalil, fizel zlozil palacinku a odkracal spet do autobusky sa schovavat... tak som zastavil, ze ci nevideli, ako ma predbehol.... oni ze ano, aj fotku mi ukazali ale ze vodic im blikol a ukazal sluzobny preukaz.... "urad vlady... nemozeme ho ani zastavit, ale vy mozete podat staznost, nato pravo mate, mi Vas chapeme, no sme bezmocni. snad si nemyslite, ze za inych okolnosti by sme ho nechali ist... " boli slova policajta...
no tak toto je max sila... ale nas beznych smrtelnikov nicia a zdieraju z penazi...
PS: SPZ bavoraka bola klasicka BA ... ..
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- miguellito
- začiatočník
- Dátum registrácie: Nedeľa, 6. Júla 2008, 13:59
no je to chujovina ,ak neblikal tak mohol viezt aj prezidenta a nesmie prekracovat rychlost,na to su predpisy, skor by som to videl na daku polo maf osadku a takych cajti niekedy pustaju "po znamosti"
ps: pred chvilou som doseu z blavy :a od blavy az po trnavu som sel za radarom furt 140 haluz pocit:D sem tam nas niekto obehol ale velmi pomaly nevem ci to hlasili v radiu... ale ja som ich videl pred tym sankciovat a zapamatal som si SPZ tak som vedel ze to je radarik... skoda ze to cayenne co nasu kolonu obehlo cca v 250ke minimalne bo ma skoro s celicou odfucklo do pola ked slo kolo mna, neslo prave vtedy, bych chcel vidiet cayena v nahanacke s novym prasatom...
ps: pred chvilou som doseu z blavy :a od blavy az po trnavu som sel za radarom furt 140 haluz pocit:D sem tam nas niekto obehol ale velmi pomaly nevem ci to hlasili v radiu... ale ja som ich videl pred tym sankciovat a zapamatal som si SPZ tak som vedel ze to je radarik... skoda ze to cayenne co nasu kolonu obehlo cca v 250ke minimalne bo ma skoro s celicou odfucklo do pola ked slo kolo mna, neslo prave vtedy, bych chcel vidiet cayena v nahanacke s novym prasatom...
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
- Gabriel Nagy
- Vševed
viem na mil perc, ze to bol pravnik a jeho sofer... tentokrat ziadna mafia...
ale ajtak to nasere..
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Mna stvu vodici, ktori nepouzivaju smerovky. Priklad: su 3 pruhy na krizovatke, lavy stredny a pravy. Ten vodic, co stoji ako prvy v pravom pruhu, neblika doprava, tak ja zastanem za nim a ked zasvieti zelena, tak vtedy v poslednej chvili zapne smerovku, ze ide odbacat - a v tom musi dat prednost chodcom vpravo, ktori tiez maju zelenu a ja zostanem za nim vysiet. To je taky problem dat smerovku uz dopredu, este ked svieti cervena? Vyrusuje ich snad zvuk zapnutej smerovky, alebo ani nevedia, kde ju maju? 
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
ked si konecne najdem cas umyt auto a namiesto radosti z čistučkeho autička zistim ze nejake hovedo čo nevie parkovat mi oškrelo zadny naraznik.
Toyota Corolla E12 1.4 VVTi
- stenky
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08
no jo to po kazdej zime ked clovek umyje auto zisti "ej dpc toto som tu minule leto nemal" ja so vcera tiez spravil tu chybu ze som umyl a zistil par prirastkov....

- grexos
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
pri vymene kolies zapasim z poslednym lebo nejde dole a nakoniec este zistim ze sa mi zacala rozsirovat prasklina predneho okna 
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
- hanz
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 14. Októbra 2004, 09:47
pozdravujem lexusa is250 cabrio s hlohoveckou spz, ktory sa dnes na rychlostnej ceste pri novej bani nevedel zmestit do koze. chalan, bud chod rychlejsie a predbehni ma, alebo chod rovnako ako ja ale potom sa na mna nelep...
avensis T25 2AD-FTV
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Lex IS200 RK400BD - totálne teľa čo nerešpektuje značky - kvôli nemu som skoro škriabal zvodidlá. Pozdravujem Ťa chlapče a je mi jedno že si MUDr. očiar a že toho Lexana sme Ti robili u nás v dielni. Si debil a také auto si nezaslúžiš!
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní