Stierace?
Moderátor: AndyGTP
- thegreenest
- panic
- Dátum registrácie: Streda, 14. Mája 2008, 18:55
- Kontaktovať používateľa:
Stierace?
Tak, dnes idem domov... a kukam ze ake mam spinave celne sklo... Tak som zapol ostrekovace... ale stierace mi sli nejako pomaly
( Teda neviem ci to bol iba pocit, ale fakticky sa mi zda ze sli pomaly.. aj na tom najrychlejsom stupni. To vidim ze mam chvilu "nove" auto a uz aby mi to znegovalo radost, tak sa mi tam zacne vkuse nieco kazit 
Toyota "Angelika" Corolla 4E-FE sedan 206 000 E11
Ex: Nissan "Evžen" Bluebird 90, 2,0D
Re: Stierace?
zdravim, je to problem aj modelu E11 a aj modelu E10 (pricinou su mrazy, mrznuca voda a spina)
nie si v tom sam .. vela z nas ma tiez podobne problemy, riesili sme to na ceskom fore a asi jedine riesenie je to rozobrat, premastit WD-40 alebo niecim podobnym a rozchodit, treba dat dolu ramena stieracov, plastovu mriezku pod prednym oknom, vycistit premazat, nechat bezat naplno, zase premazat atd. az kym sa to nerozbehne tak ako ma
alebo pockat kym sa teploty zvysia a ono sa to rozbehne casom samo
nie si v tom sam .. vela z nas ma tiez podobne problemy, riesili sme to na ceskom fore a asi jedine riesenie je to rozobrat, premastit WD-40 alebo niecim podobnym a rozchodit, treba dat dolu ramena stieracov, plastovu mriezku pod prednym oknom, vycistit premazat, nechat bezat naplno, zase premazat atd. az kym sa to nerozbehne tak ako ma
alebo pockat kym sa teploty zvysia a ono sa to rozbehne casom samo
- thegreenest
- panic
Ved... ked bola zima to bolo v pohode...
a to az vcera sa mi zdalo... ale bol tam pri jednom stieraci kopu bordelu, tak som to vycistil... ale len tak bez zhadzovania... asi to uz ide lepsie.. 
- grexos
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
no neviem ja auto parkujem vonku uz viac nez 3 roky a predne idu paradne, iba raz za cas menim samozrejme stierace. zadny je na tom horsie to je vseobecny problem pri E11 a skoro neriesitelny aspon zatial nikto na nic mudre nedosiel
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
- thegreenest
- panic
No tato bola donedavna stale garazovana... ale asi sa mi to iba zdalo.. a treba mi vymenit stierace... ved cca 1500 km a idem na servisnu do toyoty po 150 tis. tak im poviem nech to kuknu.
Mimochodom... mam zadne bubny hrdzave... ale neskutocne.. teda iba ta vonkajsia cast, su tam este povodne... neviete kolko by stali nove??
Mimochodom... mam zadne bubny hrdzave... ale neskutocne.. teda iba ta vonkajsia cast, su tam este povodne... neviete kolko by stali nove??
no v prvom rade sa ti cudujem, ze davas auto do autorizovaneho servisu .. velka strata penazi (hlavne ked sa jedna o bezne veci iba) ale to je vec nazoru a osobnej skusenostithegreenest napísal:No tato bola donedavna stale garazovana... ale asi sa mi to iba zdalo.. a treba mi vymenit stierace... ved cca 1500 km a idem na servisnu do toyoty po 150 tis. tak im poviem nech to kuknu.
zadne bubny no .. kazde bubny pokryje korozia, daj ich dolu prebrus natri a pochodia este kopec km (to, ze su zvonku hrdzave neznamena, ze su zle .. cize tiez skoda penazi kupovat nove ak su stare dobre este .. nove stoja najlacnejsie od 60-75 za dva bubny .. ale urcite nie v toyote)
- grexos
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
u tych bubnov radsej zisti ci brzdia nez ze su hrdzave. hrzdu odstranis ako pisal vissie andy gee
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
- mr.fatal
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 16. Apríla 2009, 23:40
S tymi stieracmi mam aj ja problem, ze mi idu pomaly. Teraz mi navyse zacali zastavovat asi o 1,5 cm vyssie od spodnej hrany okna ako povodne
Nemate s tym niekto skusenosti co to moze sposobovat?
Toyota Corolla E10 1.3 4E-FE
Honda Civic sedan 1.5 VTEC LS
EX: Skoda 130 L 5 Speed
Honda Civic sedan 1.5 VTEC LS
EX: Skoda 130 L 5 Speed
no tak ako som pisal vyssie:mr.fatal napísal:S tymi stieracmi mam aj ja problem, ze mi idu pomaly. Teraz mi navyse zacali zastavovat asi o 1,5 cm vyssie od spodnej hrany okna ako povodneNemate s tym niekto skusenosti co to moze sposobovat?
je to problem aj modelu E11 a aj modelu E10 (pricinou su mrazy, mrznuca voda a nasledne potom na jar spina a nepremazany mechanizmus)
ja som to takto urobil a zatial idu vyborne uz asi 3 tyzdne
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných