Čo vás vie najviac naštvat ????
-
mates_elit
- panic
- Dátum registrácie: Sobota, 2. Januára 2010, 14:09
Re: Čo vás vie najviac naštvat ????
Keď stále počúvam o pochybnej kvalite toyoty a keď si sadnem do dvojročného firemného forda, tak sa mi od kľučiek cez pedále až po okná zasekáva hádam všetko ale to už nikoho neserie, zrejme to už nie je také nebezpečné ako "zrejme vykonštruovaná aféra" s toyotami...
Dnes som skoro havaroval. Nemam rad tych, ktori najprv brzdia a potom zapnu smerovku. Tentoraz to bolo tak, ze novucickemu Peugeotu 207 CC dokonca ani nesvietili brzdy...
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
- grexos
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
- Kontaktovať používateľa:
nastavana nenastavana toto sa celice nerobi http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?f ... zenu_3.jpg
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
- stenky
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08
tak to je drsne, fakt drsne... a taka pekna cierna to bolagrexos napísal:nastavana nenastavana toto sa celice nerobi http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?f ... zenu_3.jpg

- miguellito
- začiatočník
- Dátum registrácie: Nedeľa, 6. Júla 2008, 13:59
pixi som sa musel zbavit svojich Pirelli P Zero Asimmetrico ZR 89/Y 225/45 R16 boli stare a jedna bola dost porezana a uz sa daky cas nepredavaju...... kuaa budem teraz jazdit do jula na zimnych ako cicina bo este musim dat prachy do motora a uz neni na letne ...to ma tak stve ze...-

Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
mna dnes namerali pred Podbrezovou v obci Piesok,... teda na zaciatku obce pri vjazde... fizel ze 66kmh... reku ukazte,... idem tam, jaj, prepacne, bolo to len 63kmh a je to za 50.... tak som skoncil stym, ze nesuhlasim s vyskou pokuty, kedze za prekrocenie od 10 do 20 kmh v obci je od 30-60eur... tak preco za 13 mam 50, ked mozem mat 40, alebo len 30...
no nic, pockam si na papier a idem na inspektorat... kde to budem mat drahsie, kurva ale kde je potom spravodlivost? a vjazd do dediny od Čertovice... nikde nic, siroka cesta, domy v useku 400metrov nikde! a oni meraju... a kua ani vestu nemal ani jeden znich, a predsa ma zastavili...

no nic, pockam si na papier a idem na inspektorat... kde to budem mat drahsie, kurva ale kde je potom spravodlivost? a vjazd do dediny od Čertovice... nikde nic, siroka cesta, domy v useku 400metrov nikde! a oni meraju... a kua ani vestu nemal ani jeden znich, a predsa ma zastavili...
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
sorry, ale asi mal pravdu on. Podla cennika ( je to aj na internete) je za prekrocenie od 10 už rovno 50€. Ale je to jedno. Mne minule merali na 60-ke, radar mali nastaveny na 75 ( lebo vsak to bol rovny dol kopcom usek v lese , a oni sami vedia ze 60-ka je tam nemožná
) a mne ze vraj 79 namerali. A mal som to za 30 a vraj ze po ludsky, lebo bral rozdiel medzi 79 a 75 a mozem byt spokojny. No ked si to vezmes "de jure" to bolo prekrocenie o 19. Tak som teda bol spokojny. ... bo_a , a to som sa len volnym padom , pohodicka , cigaretka , otvorene okno, , bez plynu na 5-ke gulal do doliny....
Civic 1.8 FD7 06 Turkey
Carina E 1.6 XLi Lift japan 92
Carina E 1.8 GLi Lift UK 96 R.I.P.
Carina E 1.6 XLi Lift japan 92
Carina E 1.8 GLi Lift UK 96 R.I.P.
- Gabriel Nagy
- Vševed
tak preco mi on potom v jeho sadzobniku ukazoval a bolo tam od 30 do 60? potom ma zavadzal tym sadzobnikom...
a ze nemali vesty? mam to aj sfotodokumentovane...
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Dneska som totalne nasrany. Idem ako obvykle do Blavy, podvecer v nedelu.
Pridem do BA vsetko ok, len som zistil ze v Ziline som si nechal vsetky kluce od bytu, firemneho auta a firmy. Ma ide drbnut. Nastastie zajtra rano ide brasko do NMnV tak mi tam tie kluce donesie, ale aj tak 200km prevezene zbytocne. Nastastie spolubivajuci bol na byte lebo by som bol tuto noc bezdomovec.
Kto nema v hlave ma v ...
Pridem do BA vsetko ok, len som zistil ze v Ziline som si nechal vsetky kluce od bytu, firemneho auta a firmy. Ma ide drbnut. Nastastie zajtra rano ide brasko do NMnV tak mi tam tie kluce donesie, ale aj tak 200km prevezene zbytocne. Nastastie spolubivajuci bol na byte lebo by som bol tuto noc bezdomovec.
Toyota Auris 1,4D4D, r.v. 2010 6MT
ex. WV Passat 1,8T 20V,r.v.2001
ex Ford Focus 1,8TDci r.v. 2002
Skoda Fabia combi 1,2 "HTP" (firemny)
ex. Toyota Avensis T22 sedan 1,6i 98
ex: Skoda Fabia II 1,4i 16V
ex: Skoda Fabia I 1,9SDi 3x
ex. WV Passat 1,8T 20V,r.v.2001
ex Ford Focus 1,8TDci r.v. 2002
Skoda Fabia combi 1,2 "HTP" (firemny)
ex. Toyota Avensis T22 sedan 1,6i 98
ex: Skoda Fabia II 1,4i 16V
ex: Skoda Fabia I 1,9SDi 3x
- stenky
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08
vcera vecer som zasa spravil tu chybu ze som siel na parkovisko pred LIDL (mlada garda na racianskej). JE TO PREKLIATE MIESTO. v zime som si tam zlomil tlmic a ohol zadny naboj o obrubnik a vcera som tam narazil do kusu betonu.
bol tam rad vedla seba stojacich aut, uz bolo tak tma vonku, okolo 21.oo. hovorim si ze pojdem na koniec radu kde boli este tak 3-4 volne miesta a zaparkujem hned vedla posledneho auta. tak pomaly som odbacal okolo zadku toho posledneho auta uz ked som bol takmer rovno pocujem taky ten zvuk, ako ked clovek zle zaradi rychlost a pusti posjku, proste skripanie. nevedel som co sa deje tak som dal spiatocku a vycuval. zistil som ze daky mamrd polozil na parkovacie miesto kus asi 40kg betonoveho sutra a ja som ho autom tlacil dobrych 20-30cm po dlazbe. nastastie bol trocha plytky tak to netrafilo naraznik ale zrejme tu vyztuhu pod motorom. po kontrole ci netecie nic a ci je olejova vana OK som bol zasa na chvilu rad ze je celica tak konstruovana ako je a ze namisto holej vane je tam este aj ten sikovny tram
EDIT: a dnes 5cm diera v bocnici prednej pneumatiky.... teda dnes no. dnes som ju len objavil.

trocha moc rovny rez na to aby sa to rozrezalo za jazdy a disk je neposkodeny ale zasa je taky rozdriapany. fakt neviem kde som k takemu bonusu dosiel...
bol tam rad vedla seba stojacich aut, uz bolo tak tma vonku, okolo 21.oo. hovorim si ze pojdem na koniec radu kde boli este tak 3-4 volne miesta a zaparkujem hned vedla posledneho auta. tak pomaly som odbacal okolo zadku toho posledneho auta uz ked som bol takmer rovno pocujem taky ten zvuk, ako ked clovek zle zaradi rychlost a pusti posjku, proste skripanie. nevedel som co sa deje tak som dal spiatocku a vycuval. zistil som ze daky mamrd polozil na parkovacie miesto kus asi 40kg betonoveho sutra a ja som ho autom tlacil dobrych 20-30cm po dlazbe. nastastie bol trocha plytky tak to netrafilo naraznik ale zrejme tu vyztuhu pod motorom. po kontrole ci netecie nic a ci je olejova vana OK som bol zasa na chvilu rad ze je celica tak konstruovana ako je a ze namisto holej vane je tam este aj ten sikovny tram
EDIT: a dnes 5cm diera v bocnici prednej pneumatiky.... teda dnes no. dnes som ju len objavil.

trocha moc rovny rez na to aby sa to rozrezalo za jazdy a disk je neposkodeny ale zasa je taky rozdriapany. fakt neviem kde som k takemu bonusu dosiel...
Naposledy upravil/-a stenky v Nedeľa, 2. Mája 2010, 23:13, upravené celkom 3 krát.

- Pavo.B.
- panic
- Dátum registrácie: Piatok, 5. Februára 2010, 14:57
to ze je motor v 5.gen 3SGE tak zazracne polozeny ze se neda jednoducho sundat hlava , a pritom by stacilo jen par dalsich cm za sanim 
ale uz to skoro bude
ale uz to skoro bude
- liguere
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Júla 2007, 22:54
nedoplatok za plyn

terazky avensis combi t25 1.8vvti
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane
- Gabriel Nagy
- Vševed
ked si clovek kupi tlaciaren a neide!!! len nervy mam znej...
konica minolta magicolor 1600w. Balenie bez kabla- budis... ale ze aj bez navodu na pouzitie... sakráááááá. Nenormalne nieco, len huci huci a papier si nevie natiahnut. pixi tam. mate niekto skusenost??? mna asi picne...
konica minolta magicolor 1600w. Balenie bez kabla- budis... ale ze aj bez navodu na pouzitie... sakráááááá. Nenormalne nieco, len huci huci a papier si nevie natiahnut. pixi tam. mate niekto skusenost??? mna asi picne...
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
Gabo, sak na ich stranke maju manual na stiahnutie, aj instalation aj users guide. Inak, ked nam toto robila nova tlaciaren, tak sme zistili ze sme zabudli odlepit este jednu pasku vnutri nad podavacom paiera...Gabriel Nagy napísal:ked si clovek kupi tlaciaren a neide!!! len nervy mam znej...
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
- Gabriel Nagy
- Vševed
no idem kupit datovy kabel a skusim to... medzitym som nasiel aj ten manual. ale ze to nevedia pribalit ti smejdi... ale uz som kludny 
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných