RECENZIE - jazdenky - ojetiny

Fórum o všetkom, čo vás zaujíma ...

Moderátor: Elvis

toyot
panic
Dátum registrácie: Pondelok, 3. Augusta 2009, 20:55

Re: RECENZIE - jazdenky - ojetiny

Príspevok od používateľa toyot » Nedeľa, 6. Júna 2010, 17:12

Avensis,: zdravím ta . Jazdí, jazdí a stále jazdí (dúfam že to nezarieknem :lol: ) denno denne od kedy som ju kúpil na deň cca 35 km do práce a s5 . vôbec nedymí (nové koncovky) spotreba oleja žiadna. o koroziu my nejde lebo viem si predstavit čo to auto už prežilo, chytá na brnknutie (nová 100Ah baterka) čo-to som už porobil , zatial sa ešte nestalo aby som tukol do klúčika a nenaskočilo .Verím že my ešte neaké tie 2-3 roky vydrží a potom to bude určite novšia Toyota Corolla , Avensis D4D ak bude dôvod kupovat iné :lol:

Mimochodom tvoju Corollku D4D si už predal ? keby že kupujem teraz tak by som uvažoval :)

a k Zastaralým Toyotáckym Dieslom - kiež by tí čo o nich píšu chu....ny vedeli čo vydbží motor
2L 2,4 hladký dies. (Hilux) v robote máme 310 000 km z toho polovica terén (vodohospodárstvo) auto rozhrkané, všade na podvozku vôle :D ale motor nedotknutý :!: denne spravý 60-90 km.
Carina E 2,0TD r. 96
V práci Hilux 2,4 D r. 95
Corolla 1,8 D liftb. r.88 400 tis.km
Mitsubishi Lancer 1,8i kombi 4WD
Škoda 105S
r e s p e c t all TOYOTA engine

Používateľov profilový obrázok
Rasťo
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rasťo » Nedeľa, 6. Júna 2010, 17:26

Avensis napísal: Ešte raz mi niekto povie o zastaranosti Toyoťáckych diesel motoroch tak mu natrhnem sandál
Ach jaj...do roku 2000 (pred D4D) boli toyoťácke dízle oproti VW zastarané (o tomto sa nebudeme hádam ani baviť - účinnosť tých motorov bola naprd). A D4D má poruchovosť jak kráva - poznám viac Toyoťákov s vážnymi trablami s D4D ako majiteľov VW. Áno - VW má problémy s niektorými dielmi v TDi, ale aj to len u niektorých koncernových značiek - tam kde sa polka vecí robí v číne...
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě

Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE

Avensis
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 10. Marca 2009, 15:22
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Avensis » Nedeľa, 6. Júna 2010, 22:57

Rasťo napísal:
Avensis napísal: Ešte raz mi niekto povie o zastaranosti Toyoťáckych diesel motoroch tak mu natrhnem sandál
Ach jaj...do roku 2000 (pred D4D) boli toyoťácke dízle oproti VW zastarané (o tomto sa nebudeme hádam ani baviť - účinnosť tých motorov bola naprd). A D4D má poruchovosť jak kráva - poznám viac Toyoťákov s vážnymi trablami s D4D ako majiteľov VW. Áno - VW má problémy s niektorými dielmi v TDi, ale aj to len u niektorých koncernových značiek - tam kde sa polka vecí robí v číne...
Ok fajn beriem, nejdem sa hádať, ty poznáš pár ľudí čo majú poruchy pri Toyotách, ja poznám pár na druhú viac ľudí čo má problémy od Fiatu až po Audi ;-) Nechcem pôsobiť arogantne, ale mám to u prdele, že sa pár Toyot pokazí, každé auto sa pokazí, niektoré ľahšie a málokedy, niektoré vždy,všade a za akých koľvek podmienok :razz: Netvrdím, že Toyota sa nepokazí, ale vravím o množstve, rozsahu a intervale kazivosti u Toyoty a iných áut. Neviem ako ty a väčšina, ale ja vcelku dôverujem nemeckým testom ADAC, zadám si kritéria a potom sa vynoria skutočnosti. Mne to stačí ;-) + vlastná skúsenosť.

K tej zastaranosti a celkovo Toyota dieslom len toľko, že možno sme (moja rodina) mali šťastie na naše diesel Toyotky, že všetky boli v kondícií, ale to by bola 5-násobná náhoda? Nejde mi to do hlavy :idea:
Lexus LS 430 President pack
ex.Lexus GS 300
ex.Celica GT 94 LSD SS II + chladič prevodovky
ex.Corolla GT-i AE92 89"

Yamaha WR
Yamaha XS veterán :-)
ex.Yamaha XT
ex. Carina E 2,0 TD

ex. Toyota Avensis D4D 2,0 T22

Avensis
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 10. Marca 2009, 15:22
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Avensis » Nedeľa, 6. Júna 2010, 23:02

toyot napísal:Avensis,: zdravím ta . Jazdí, jazdí a stále jazdí (dúfam že to nezarieknem :lol: ) denno denne od kedy som ju kúpil na deň cca 35 km do práce a s5 . vôbec nedymí (nové koncovky) spotreba oleja žiadna. o koroziu my nejde lebo viem si predstavit čo to auto už prežilo, chytá na brnknutie (nová 100Ah baterka) čo-to som už porobil , zatial sa ešte nestalo aby som tukol do klúčika a nenaskočilo .Verím že my ešte neaké tie 2-3 roky vydrží a potom to bude určite novšia Toyota Corolla , Avensis D4D ak bude dôvod kupovat iné :lol:

Mimochodom tvoju Corollku D4D si už predal ? keby že kupujem teraz tak by som uvažoval :)

a k Zastaralým Toyotáckym Dieslom - kiež by tí čo o nich píšu chu....ny vedeli čo vydbží motor
2L 2,4 hladký dies. (Hilux) v robote máme 310 000 km z toho polovica terén (vodohospodárstvo) auto rozhrkané, všade na podvozku vôle :D ale motor nedotknutý :!: denne spravý 60-90 km.
Ahoj ;-)
Som rád, že krasotinka počúva :razz: Len tak ďalej staraj sa o ňu a ona sa ti odvďačí :lol: v dobrom slova zmysle :razz:

Corollka je ešte stále na predaj, momentálne ju využívam pokiaľ mi nedorazí chladič na Celicu :oops:
A aj Avensis je na predaj :razz:
Nezbavujeme sa ich preto, že by s nimi bolo niečo, ale plány idú ďalej, otec vyhľadáva Lexus a pár áut sa musí vzdať :lol:
Lexus LS 430 President pack
ex.Lexus GS 300
ex.Celica GT 94 LSD SS II + chladič prevodovky
ex.Corolla GT-i AE92 89"

Yamaha WR
Yamaha XS veterán :-)
ex.Yamaha XT
ex. Carina E 2,0 TD

ex. Toyota Avensis D4D 2,0 T22

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných