posilovac brzd E9
Moderátor: AndyGTP
posilovac brzd E9
ahojte,potreboval by som poradit ci bude pasovat do liftbacku EE90 posilovac brzd aj z nejakych inych typov toyot,myslim celic,camry,starlet vyrobenych v tych rokoch,alebo popripade z nejakych inych aut.
Toyota Corolla E9 1.3 XL,liftback
r.v.1990
r.v.1990
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
- Kontaktovať používateľa:
Re: posilovac brzd E9
tazko povedat, ale ak potrebujes posilnovac z E9, mal by som mat este nejaky z 1.6 4af corolly.
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
mozno budem,dam vediet.v priebehu tyzdna sa to opaci a uvidime.Ked slapnem na brzdu tak vychadza zvuk ako keby niekde unikal vzduch/ako z kovacskeho mechu/.Je to len tyzden a zbadal som to az ked mi ostalo zabrzdne lave predne koleso.Myslel som si ze je to len valcek ale napodiv valceky v pohode,hadicky tiez, tak sa bojim ci to nebude nahodou hlavny brzdovy valec ale to by mi asi zablokoval aj zadne prave koleso ci nie?Nie som si isty ci su tie brzdne okruhy do kriza alebo predne a zadne
r.v.1990
r.v.1990
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
- Kontaktovať používateľa:
ak by to bol posilnovac, tak by sa to prejavovalo asi na vsetkych kolesach, nie iba na jednom. a ak by v nom bola diera, tak by si cez nu motor stale prisaval vzduch, kedze ten posilnovac sa posilnuje podtlakom zo sania.
brzdi to stale rovnako, netreba viac stupat na pedal?
brzdi to stale rovnako, netreba viac stupat na pedal?
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
no ved prave to ako pises ze by mal ucinok na vsetky kolesa a preto aj este uvazujem o tom hlavnom brzdnom valci.brzdi mi dobre nejake zmeny som zatial nespozoroval,skor sa obavam aby mi brzdy neostali visiet ako sa mi uz stalo stym prednym kolesom.
r.v.1990
r.v.1990
takze som zbytocne panikaril ohladom posilovaca,moj problem sa vyriesil rozobratim brzd,dokladnym vycistenim a nahodenim novej brzdovej hadicky,a po par tyzdnoch jazdenia je vsetko ok.
p.s. Chlapcom z NipponCarsu za ich ochotu a rychlost velka vdaka.
r.v.1990
r.v.1990
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
tak to som fakt rad, ze to bola len ta hadicka a zanesene brzdycountess napísal:takze som zbytocne panikaril ohladom posilovaca,moj problem sa vyriesil rozobratim brzd,dokladnym vycistenim a nahodenim novej brzdovej hadicky,a po par tyzdnoch jazdenia je vsetko ok.
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných