Vzhľadom k tomu že na fóre sa objavilo zopár aj nie príliš priaznivých hodnotení na neautorizované servisy a servisákov, prilejem olej do ohňa.
MotorTech Ružomberok
Hneď po kúpe Kačeny od Chmela sa mi zadrela vodná pumpa (chmelo za to nemohol - nikdy nebola menená a motor mal nábeh viac ako pol mil. km). Ľuboša som vtedy moc nepoznal a keď som mu zavolal, bol v taliansku po nejaké autá. Problém som potreboval poriešiť cez víkend. Odporúčil mi práve Maja Bužbachera aka MotorTech..Chlapovi som zavolal - povedal hneď s tým príď. Zhodil som remeň náhodu vodnej pumpy a bez poriadneho chladenia a altíka som došiel k nemu. Hneď ma upozornil na to, že vyberie pumpu z iného motora lebo cez víkend novú nezoženie, ale môže to tiecť lebo tesnenie pod ňu musí ísť nové. Bol piatok večer. V nedeľu ráno mi volá "príď si po to". Došiel som, boli sme sa previezť - točil to až som mal strach miestami. Nazad na zdvihák - nič netieklo, chladič full a ešte mi aj prehádzal pár pružinových spiniek na koncoch podtlakových hadíc za SK pásky. Max spokojnosť - aj vzhľadom k 3200,- Sk čo som mu zaplatil. Skúsenosť iných ľudí je rozdielna - asi preto si vyslúžili prezývku nie MotorTech, ale MotorSkrat.
ABC Autoservis Ružomberok
Bez výhrad - pár ľudí pridá skúsenosti. Ja by som musel hovoriť samé pozitíva. Pre mňa sú Ľuboš a jeho otec skutoční páni servisáci. Boli ku mne vždy ústretoví a ochotní pomôcť...aj keď poslednou dobou...
Čo sa týka motoráriny, tak do tej sa Ľubošovi moc nechce a ani sa mu nedivím - pár motorov sa už robilo "do šróbky" a je to strašný žrút času + sa môže stať to, čo sa nám stalo s Kačenou, že motor ako taký je v špičkovej kondícií, ale niečo v tom sersame okolo (podtlaky, senzory a pod.) blbne a motoru sa nechce ísť tak, ako by človek čakal. Potom je hľadanie problému nie len náročné finančne, ale hlavne psychicky - hlavne keď práve so 4A-GE moc skúseností nie je (FE motory v pohode...dokonca aj u 3S-GE sa podarilo problémy hladko odstrániť, ale moje 4A-GE v Kačene je snáď zakliate...

).
NMT Enginnering
Neviem či ma v USA blbo naučili anglicky, alebo majú chybu v spellingu...

- trochu odľahčenia a OT.
Takže pre NMT som sa rozhodol ako pre potenciálnych záchrancov toho môjho prekliateho 4A-GE v Kačene. Podmienky práce sú jasné - motor musí do zimy začať behať poriadne. Vecí, ktoré sme robili s Ľubošom sa nebudú chytať, lebo tie sú 100% - tým som si istý (blok, hlava, olejové a vodné čerpadlo - ich osadenie, tesnosť...rozvody). Osobne si myslím že budú v prdeli buď vstreky, alebo senzorika motora. Dám im rozpočet max 500 euro (ďalších min 100 euro ma bude stáť len cestovanie za nimi). Uvidím ako úlohu zvládnu a potom ich budem posudzovať. A že ich prácu nebudem posudzovať sám, ale ak Ľuboš, je vám dúfam jasné...
EDIT:
Žiadam presunúť do všeobecného fóra...
EDIT2:
NMT úlohu zvládli behom týždňa bez problémov. Odhalili viac menších problémov, ktoré by normálny človek ani v päte nemal. Motor šlape ako hodinky. Nič nikde netečie a všetko je na správnom mieste. S cenou som bol maximálne spokojný. Ja k ním nemám absolútne žiadne výhrady.