Príspevok
od používateľa smutok » Nedeľa, 21. Novembra 2010, 20:52
Legalne hid kity neexistuju, existuju len svetlomety urcene na xenonovy zdroj svetla a potom vybojky ktore su homologizovane na pouzitie v takych svetlometoch, vsetko ostatne je nelegalne.
V toyote neviem ci budu schopny ti nemontovat legalne xenony a hlavne ta asi nepotesi cena za ktoru to budu ochotny urobit, ja som sa stretol s tym, ze oni tieto veci velmi neradi robia.
Co sa tyka zapisu do technicaku a problemov na STK je to podla mna urban legend, moze mi niekto realne podlozit zapis v technicaku na aute s xenonmi od vyroby? Pokial budu xenony splnat vsetky zakonom dane podmienky, tak nevidim dovod preco by mal niekto robit problemy na STK alebo kdekolvek inde. Podla mna je to tak isto ako s dennym svietenim, to sa nezapisuje nikam a tiez musi splnat zakonom dane podmienky, a ked ich splna tak nie je o com.
V tejto legislativnej stranke s xenonmi sa mozno mylim, a ked ano tak poprosim ma vyviest z omylu konkretnym paragrafom alebo scanom technicaku od auta kde boli xenony od vyroby.
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT