Ak to plati poistovna, tak ti to moze byt uplne jedno.ToyoCarE napísal:mam len jeden dotaz,, ta cena za opravu,, kua,, robil som cely predok na Corolle,, kde bolo tych oprav 50x viac,, a cele to vyslo na 4 000€ a toto su dvoje dvere,, a cena je 3 000€? Ako nic proti,, ale ja by som toto vedel opravit za polovicu,, mozno aj menej.
Nie, nezarobil som na tom ani cent, podpisal som im list, zaplatila im to poistovna na ucet (okrem mojich 165,-) tie peniaze nesli cezo mna. Aj ked je pravda, ze koli asi 0,5 cm rypancu (kde by to - kedze je to plast ani nehrdzavelo) na zadnom narazniku museli striekat cely, radsej by som bol aby nafakturovali striekanie za par stoviek, ja by som im to podpisal a dali by mi namiesto toho nieco uzitocne napr. disky na kolesaToyoCarE napísal:ale ak majitel dostane peniaze na ruku,, a z toho usetri tak to uz je podstatny rozdiel.
Nazval to potom ze "mal nervy.." Musel ist rychlo (relativne). Zaregistroval som ho az ked mal zadok 1/2 metra od nas.Samuel napísal:Cuval 50tkou ? Ved prevalil cely bok auta
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných