<script src='http://img25.imageshack.us/shareable/?i ... g.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>Moderátor: Leňulka
</noscript>ondrik napísal:UFFFF... to nemyslis vazne!
Este si tam fixkou zuby nakresli...
...nic v zlom

Ked chces jazdit pripraveny na vysoke otacky, nainstaluj si este budik na teplotu oleja a sleduj tenstefan-celica napísal:Lenze kazdy si pod pojmom zohriaty motor predstavuje svoje. Pre mna je definicia zohriaty motor:
Rucicka na budiku teploty chladiacej zmesi sa dostane do vodorovnej polohy, potom sa otvory termostat, rucicka mierne klesne, prejdem este cca 1-2 km pri normalnej jazde a motor je zohriaty-pripraveny na vysoke otacky.
Kedze mam Celicu ako vy, hadajte, kedy mi zacina kurit, kedy sa mi topi namraza z okna a kedy je v aute zitelne...
ondrik napísal:Ked chces jazdit pripraveny na vysoke otacky, nainstaluj si este budik na teplotu oleja a sleduj tenstefan-celica napísal:Lenze kazdy si pod pojmom zohriaty motor predstavuje svoje. Pre mna je definicia zohriaty motor:
Rucicka na budiku teploty chladiacej zmesi sa dostane do vodorovnej polohy, potom sa otvory termostat, rucicka mierne klesne, prejdem este cca 1-2 km pri normalnej jazde a motor je zohriaty-pripraveny na vysoke otacky.
Kedze mam Celicu ako vy, hadajte, kedy mi zacina kurit, kedy sa mi topi namraza z okna a kedy je v aute zitelne...

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných