Plynova vzpera kufra
Plynova vzpera kufra
Zdravim Toyotaci, nenasiel by z vas niekto doma nejaku aspom polofunkcnu plynovu vzperu zadneho kufra z Toyoty Corolly E10, 5dv. hatchback??
Re: Plynova vzpera kufra
Civic 1.8 FD7 06 Turkey
Carina E 1.6 XLi Lift japan 92
Carina E 1.8 GLi Lift UK 96 R.I.P.
Dik za link, su tam celkom slusne ceny, ale aj tak som tam nenasiel vzpery na moj rocnik ('96).
tak ich kontaktuj, povedz co chces a oni to vyrobia - vyrabaju aj zakazku. Okrem toho, mozno v cenniku nie je vsetko.
Civic 1.8 FD7 06 Turkey
Dik za snahu,ale ja proste zhanam nejake pouzite, co ma uz niekto na vyhodenie a nie su az tak moc zle.
Vec sa ma v tom, ze ja som kupil nove, a kufor mi funguje na sto pro, ale pred vymenu bola 1 vzpera vytecena a druha bola celkom OK a tu som dal pod prednu kapotu. Teraz mi prednu kapotu drzi len tak tak na hranici a chelo by to este 1 vzperu aby to bolo naporaadku. Ale zas nechem do toho investovat. Tak preto sa tu pytam ci nema niekto nahodou nejaku tu vzperu po vymene navyse.
Vec sa ma v tom, ze ja som kupil nove, a kufor mi funguje na sto pro, ale pred vymenu bola 1 vzpera vytecena a druha bola celkom OK a tu som dal pod prednu kapotu. Teraz mi prednu kapotu drzi len tak tak na hranici a chelo by to este 1 vzperu aby to bolo naporaadku. Ale zas nechem do toho investovat. Tak preto sa tu pytam ci nema niekto nahodou nejaku tu vzperu po vymene navyse.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní