uz pred rokom som rozmyslal ako to urobit, vymyslal postupy, ale tiez sa mi nejak nechcelo pustit sa do toho

teraz ma k tomu prinutila jedna vypalena ziarovka, a ked som uz mal vytiahnuty ten plast s objimkami, tak som si povedal, ze spat to uz bez upravy nepojde...
zacal som lavou stranou (s hmlovkou),, z tejto fazy nemam fotky, lebo som bol dost nervozny z toho ako mi to nevychadza, pri tom ma ani nenapadlo fotit
vsetko som sa snazil robit tak, aby ostalo co najviac veci v povodnom stave..
ziarovka pre hmlovku: na kontakt pre 5W vlakno ziarovky som prispajkoval kabel, spoj som poriadne odizoloval (2x obyc. izolacna paska, nahriat nech sa stiahne a na to este textilna izolacna paska), na druhy kontakt 21W som prispajkoval maly pliesok, tym som vytvoril podobny spodok ziarovky ako ma obyc. jednovlaknova... dufam, ze sa to bude dat chapat aspon z obrazka
jeden z dvoch vycnelkov (myslim, ze ten vrchny) na ziarovke treba odbrusit, aby sa dvojvlaknova ziarovka vosla do objimky pre jednovlaknovu
potom uz len prevrtat plast s objimkami v mieste ziarovky a na mieste kadial je vedeny prud pre obrysove svetlo
foto z auta
na pravej strane, ako si uz spomenul sonnicek treba vrtat do svetla otvor pre ziarovku (parabola vo vnutri je

) nechapem preco to konstrukteri nechali zaslepene
postup uz je viditelny z fotiek