TOYOTATEAM SLOVAKIA Meeting 2011 - 4.6.2011 (Pezinská baba)
Moderátor: Elvis
Re: TOYOTATEAM SLOVAKIA Meeting 2011 - 4.6.2011 (Pezinská ba
Ide niekto z okolia ZC,ZH,ZV...na nejakom offroade? Nechcem moju LC-80 pretrhnúť na dialnici s chalanmi na šporťákoch, radšej volím pohodovú jazdu s off-mi v kolóne. A nás majiteľov LC-80 tam asi veľa nebude, tak to tam dúfam trošku oživíme tými vojnovými loďami od Toyoty. Dúfam, že ju stihnem do termínu dokončiť a poupravovať.
Toyota Landcruiser HDJ80 VX, 4,2TD
- Goldak
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 6. Januára 2011, 18:06
Tááák hodil som leták na "offroad" fórum kde som predtým "účinkoval" veľa si od toho nesľubujem možno sa príde pár toyek nastrojených na teren ukázať 
BLACK Yaris 70kw 217nm Little TDI killer
ex.RED Celica ST182
ex.RED Celica ST182
Ja pôjdem buď zo ZH alebo ZV a takisto mám na pláne pohodovú jazdu. Takže by sme to mohli zladiť dokopy, aj keď to bude zaujímavá kombinácia - LC a IS200millos napísal:Ide niekto z okolia ZC,ZH,ZV...na nejakom offroade? Nechcem moju LC-80 pretrhnúť na dialnici s chalanmi na šporťákoch, radšej volím pohodovú jazdu s off-mi v kolóne. A nás majiteľov LC-80 tam asi veľa nebude, tak to tam dúfam trošku oživíme tými vojnovými loďami od Toyoty. Dúfam, že ju stihnem do termínu dokončiť a poupravovať.
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
No ak sa nič mimoriadne nestane, tak my pôjdeme v plnej zostave na starom pánovi...hlavne aby nevznikla ešte zaujímavejšia kombinácia Reiner na lane za IS200....alebo naopak 
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
- jaroo021
- začiatočník
- Dátum registrácie: Piatok, 1. Januára 2010, 19:28
spider207: kedy planujete ist? v piatok alebo v sobotu???
ak by ste isli v sobotu tak by som sa aj pridal...
AE111 1.6 20V Black Top 6speed
20V + N/A mood = integra food
20V + garrett = vrchol potravinového reťazca
20V + N/A mood = integra food
20V + garrett = vrchol potravinového reťazca
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
- Kontaktovať používateľa:
Hosani mam otazku. Vie niekto priniest stoli a dve - tri stolicky? Potrebujem to pre baby s Marry Key, ktore tam budu malovat nase polovicky. Tak ako aj vlani boli. Len ja zial nic take nemam 
Neviem, kto to vlani priniesol. Dobrovolne nech sa prizna
Neviem, kto to vlani priniesol. Dobrovolne nech sa prizna
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Páni kluci, ale ja tak stovečkou maximum, lebo mi to bohovsky vibruje, dúfam, že je to v gumách, idem tam teraz obúvať niečo velikánske, brutálne do terénu, veď si to mašina zaslúži. Ak je chyba niekde inde, tak mama poteš, o chybe inej ani nerozmýšľam.
Toyota Landcruiser HDJ80 VX, 4,2TD
Zdravim Vas vsetkych !
Velmi sa tesim na zraz, dakujem za mail, potesil ma
Samozrejme ,ze sa zucastnim ak teda sa nic nestane alebo mi do toho nic neskoci...
Budem rad ak stretnem priaznivcov Toyot a samozrejme aj RAV-karov, velmi rad pokecam o nasich strojoch, no nie ?
Verim ze bude pekne pocasie a bude pohodka... zeby som doniesol i gril a dake dobre marinovane masko a k tomu pivko ? tak asi len nealko...
A rad si dam i ten hod zotrvacnikom, len dufam ze nebudem zahambeny
Tesim sa uz teraz !
Velmi sa tesim na zraz, dakujem za mail, potesil ma
Samozrejme ,ze sa zucastnim ak teda sa nic nestane alebo mi do toho nic neskoci...
Budem rad ak stretnem priaznivcov Toyot a samozrejme aj RAV-karov, velmi rad pokecam o nasich strojoch, no nie ?
Verim ze bude pekne pocasie a bude pohodka... zeby som doniesol i gril a dake dobre marinovane masko a k tomu pivko ? tak asi len nealko...
A rad si dam i ten hod zotrvacnikom, len dufam ze nebudem zahambeny
Tesim sa uz teraz !
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
1. Kuzelov je vzdy malo. Naposledy, ked som bol s Miťom tak hovoril, ze k dispozicii dava uz len tie asfaltove takze, ktore sa tazko nosia, ale zas vietor ich nezhodi a aj vodici maju pred nimi respekt. Ak niekto mozete, doneste si vlastne. Ale dovoz / odvoz + zodpovednost za ne, bohuzial to sa neda zabezpecit.ondrik napísal:Anduch, mozno by bolo dobre napisat nejaky zoznam ze co treba, aby ludia vedeli s cim mozu pomoct. Hlavne taki co pridu prvykrat...
Nech vieme ze co mame, a co nemame, co je zabezpecene a s cim treba pomoct. Nech nezhana niekto nieco co uz je zaistene a tak...
trebars ze:
kuzele - je malo, treba, idealne makke
paska - nie je draha, kupime
vysielacky...
casomiera ...
obcerstvenie...
detsky kutik - vybava, obsluha
aparatura / DJ
zotrvacnik, rukavice, pasmo
a co ja viem co vsetko este
2. Pasky - moze sa kludne na to niekto podujat a doniest aj s blockom, rad preplatim. Ale zas vopred sa dohodnime, nech tam nepreplacam 100 kotucov...
3. Vysielacky slubil Elvis
4. obcerstvenie bude zabezpecene profesionalmi z Gastro Catering Grinavsky Janko: nerez prives, pristresky, lavice, stoly, stolicky, pecene prasiatko, pivo, kofola, ciganska atd atd.
5. casomieru Elvis slubil zabezpecit presne ako minuly rok aj s profi obsluhou
6. detsky kutik sa snad zorganizuje po prislube zucastnenych fotrov: Legon, Chmelo, Grexos. Ak sa na mna Herr Obersturmbannfuehrer R von Chmel nenahnevaju, tak by som bol rad, kebyze to maju pod taktovkou prave oni.
7. skakaci hrad bude aj tento rok, ale kvoli Dnu deti a extremnej vytazenosti dodavatela atrakcii si po hrad budeme musiet ist osobne do Smolenic, rozlozit, nafukat a zlozit sami. Grex sa uz ponukol ze liftbackom pojde po hrad sobotu rano.
8. aparaturu by som mal vediet zohnat ja, ale chyba mi nejaky maly netbook s kopcom ilegalnej hudby a shuffle modom na pustanie. Skusim oslovit Sokceho ako po minule roky. Moderovanie a techniku si uz zvladnem sam.
9. Rukavice a pasmo na hod zotrvacnikom prinesie Tofak, ale CHYBA NAM ZOTRVACNIK! Kto z vas ma nejaky dobry, tazky (taky, aby Danovi aspon trochu ruku zlomilo). Ked mi niekto prinesiete / darujete nejaky, ktory by sme mohli kazdy rok pouzivat, bol by som rad. Mate doma niekto nejaky nadbytocny, ktory netuzite dat do zberu?
10. opat nejaky dobrovolnik, ktory by si dal mensiu brigadu na vstupe? skusim oslovit minulorocnych, ze co a ako.
11. ak ma niekto nejake hodnotne ceny do sutaze a chce zasponzorovat, nech sa paci, dajte mi vediet.
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- Goldak
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 6. Januára 2011, 18:06
Zotrvačník ?? Mal by sa jeden volňe pohodený váľať v robote z Pajera tak ho zužitkujem ... Poprípade nepotrebna hlava z aygaAndyGTP napísal: CHYBA NAM ZOTRVACNIK! Kto z vas ma nejaky dobry, tazky (taky, aby Danovi aspon trochu ruku zlomilo).
Dve "rybárske" by som mal mať tak v prípade ich môžem zobrať ...fajry napísal:Hosani mam otazku. Vie niekto priniest stoli a dve - tri stolicky?
Nááá 99%/1% rezerva ak by sa z autom niečo stalo/ idem takže ak s niečim budem môcť pomôcť tak kľudne.
BLACK Yaris 70kw 217nm Little TDI killer
ex.RED Celica ST182
ex.RED Celica ST182
ja pravdepodobne v sobotu.. keby piatok tak skončím na noc v Trnave a sobotu ráno idem z TT, ale to asi nevyjde, takže predpokladám sobotu ráno, cca o šiestej (?)jaroo021 napísal:spider207: kedy planujete ist? v piatok alebo v sobotu???
v pohodičke, ja auto aj tak moc nenaháňam, už sa mi ani na diaľnici nechce chodiť 130-140, to len keď sa "ponáhľam".. väčšinou tak cca do 110, keď je teplo tak open šíber a pohoďkamillos napísal:Páni kluci, ale ja tak stovečkou maximum, lebo mi to bohovsky vibruje, dúfam, že je to v gumách, idem tam teraz obúvať niečo velikánske, brutálne do terénu, veď si to mašina zaslúži. Ak je chyba niekde inde, tak mama poteš, o chybe inej ani nerozmýšľam.
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
z Pajera je uplne super, s tym malokto hadam hodi cez 6 metrov! 
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
-
tofak
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Júna 2008, 21:22
A zenska kategoria bude, ktora ten zotrvak aspon zdvihneAndyGTP napísal:z Pajera je uplne super, s tym malokto hadam hodi cez 6 metrov!
0. od 24.11.2018 aj UFO - 1,8 i-Vtec 103kW
1. Corolla E11 - 4ZZ-FE
2. Carina TA62 (r.v.1982) - 3T
Ex: Starlet darca EP 82- 4E FE
Ex: Starlet EP82-2E E,swap 4E FE(62 kW)
Ex: Carina 2- 4A FE(74 kW)
Ex: Carina E- 4A FE(85 kW)
Ex: Corolla AE86- 4A GE
1. Corolla E11 - 4ZZ-FE
2. Carina TA62 (r.v.1982) - 3T
Ex: Starlet darca EP 82- 4E FE
Ex: Starlet EP82-2E E,swap 4E FE(62 kW)
Ex: Carina 2- 4A FE(74 kW)
Ex: Carina E- 4A FE(85 kW)
Ex: Corolla AE86- 4A GE
Dufam ze bude pekne pocasie, prideme z FJ CruiserOm.Dam vediet aj ostatnym FJckarom co poznam.

- Samuel
- začiatočník
- Dátum registrácie: Utorok, 20. Mája 2008, 18:30
- Kontaktovať používateľa:
Andy- ak pridem, co je otazka rozhodnutia 3.6.2011- bohuzial, tak som schopny priniest notebook aj s malym mixom plnym hudby, na ktoru mam dokonca pravo na verejne pustanie, kedze by sme si mohli pustit mixtape-y chalanov, DJov, ktorych zastupujem ako agentura.
Rovnako by som mohol priniest aj nejake ceny, lehatka skor pre seba
a par blbosti.
Ale neratajte so mnou a berme to ako cisto zalozny plan..
Rovnako by som mohol priniest aj nejake ceny, lehatka skor pre seba
Ale neratajte so mnou a berme to ako cisto zalozny plan..
Toyota Auris 1,6 Valvematic: 1ZR-FAE 6 M/T Navi Exclusive
Hyundai Accent 97 1,5 12V HB
Hyundai Accent 97 1,5 12V HB
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní