Čo vás vie najviac naštvat ????

Fórum o všetkom a o ničom
Používateľov profilový obrázok
Goldak
začiatočník
Dátum registrácie: Štvrtok, 6. Januára 2011, 18:06

Re: Čo vás vie najviac naštvat ????

Príspevok od používateľa Goldak » Utorok, 5. Júla 2011, 22:45

Tetuška ktorá mi zastala po das 5 sekundovom trúbení 2cm od nárazníka že čo som nervózny šak sa nič nestalo pizda hlavne že telefon pri uchu :evil:
BLACK Yaris 70kw 217nm Little TDI killer
ex.RED Celica ST182

KLingO
začiatočník
Dátum registrácie: Streda, 1. Júla 2009, 16:29
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa KLingO » Streda, 6. Júla 2011, 13:58

Milujem ked si to ficim hore dargovom 110 a z praveho pruhu sa tesne predo mna vyklepe fobia-kombo-HTP-nalozena 65km/h bo az ked bol tesne za pred nim iducim autom zistil ze to ide "iba 60" .... este som tak hore kopcom neflekoval :twisted:

scream
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 7. Marca 2011, 09:28

Príspevok od používateľa scream » Streda, 6. Júla 2011, 14:40

urazit spataky lopatou takym co ich nepouzivaju... aspon by clovek dopredu videl s cim ma pocitat.
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999

sonnicek
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51

Príspevok od používateľa sonnicek » Streda, 6. Júla 2011, 21:08

robim/robil som lepsie povedane postoveho dorucovatela brigadne ale po dnesku skor len robim lebo v jednom vchode ma chcel obrat bezdak o peniaze co som mal u seba, takze si viete predstavit zvysok dna ake som mal nervy a nic mi nejslo od ruky :? sral to pes taku brigadu najde sa nieco lepsie hlavne ze sa mi nic nestalo a jak som nanho zhukol tak sa zlakol a utiekol ;-)
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic :)

Max11
toyoťák
Dátum registrácie: Štvrtok, 25. Novembra 2010, 23:59

Príspevok od používateľa Max11 » Streda, 6. Júla 2011, 22:53

Ja som sa zrovna dnes tiez rozrusoval nad bezdakmi ale z ineho dovodu. Platime podaktori nekrestansky vysoke odvody na ich lenive alkoholicke rite a oni si stoja pred hypermarketmi s otvorenou dlanou a dobre ,ze cloveka neopluju/nezfackuju ked im povie ze im nic neda. Dokonca som ponukol bezdakovi pecivo a on na mna zacal hulakat cez celu ulicu, lebo zrejme cakal ze mu dam dotacie na chlast. Ako tym co aspon hraju na harmoniku alebo predavaju NotaBene obcas cosi hodim, pretoze sa aspon snazia zmenit svoju situaciu ale take vyzirky co len nastavuju dlane by som nakopal obcas. A tych co vecne v blizkosti stanic pytaju od kazdeho 2€ na vlak alebo "predavaju svoj sveter Adidas" lebo stratili penazenku a nemaju sa ako dostat domov, uz rovno posiam do pohlavnych organov, pretoze to uz je ako naozaj moc aj na moju inak velmi priatelsku povahu :evil:
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE

3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)

spider207
Vševed
Dátum registrácie: Nedeľa, 10. Mája 2009, 15:57

Príspevok od používateľa spider207 » Štvrtok, 7. Júla 2011, 06:33

Max, vcera sme boli asi naladeni na rovnakej frekvencii, takisto som vcera rozmyslal nad bezdakmi a nasimi potmavsimi spoluobcanmi. Nemam problem niekomu pomoct, ale zivit tychto (z 99%) darmozracov mi je naozaj proti srsti. Hlavne, ze podaktori dostavaju byty zadarmo a o pol roka to tam vyzera ako po vypaleni indianskych dediniek.. snaha pracovat ziadna, stale len "stat daj".. a kto je stat? to sme predsa MY - (obcas hadam aj) poctivo pracujuci ludia.. kua islo ma z toho vcera drbnut ked som si uvedomil kolko ludi takto clovek zivi zo svojej vyplaty.. ked sa nevedia prisposobit pravidlam tejto spolocnosti/statu tak nech tahaju kade lahsie.. fakt som bol z toho vcera dost znechuteny..
Inak jedinym komu som ochotny prispiet su prave ludia co predavaju NotaBene - pretoze im z toho nieco klapne, cim viac predaju tym viac si aj oni zarobia. A nemam problem takto pustit nejake to € lebo vidim, ze ten clovek sa SNAZI a CHCE nieco vo svojom zivote zmenit. A to sa o klasickych bezdakoch abo black spoluobcanoch povedat neda.. kua, bude to zniet drsne, ale - k muru a odstrelit :mrgreen:

Max11
toyoťák

Príspevok od používateľa Max11 » Štvrtok, 7. Júla 2011, 09:00

No o nasich neprisposobivych by som vedel rozpravat zo svojich vlastnych skusenosti ... ale to uz by som asi porusoval vela pravidiel fora :lol: Najvacsia sranda je ,ked som mal moznost kecat s kapacitami v obore sociologie a zistil som ,ze vobec nemaju na cigansku problematiku nazor ako som si myslel, TJ. diplomaticky a profesionalny ale skor sa priklanaju tiez k nazoru "Kill them all!!!" :mrgreen: Len skoda ,ze mame skostnatele eticke kodexy a skreslene predstavy o humannosti ... ktore umoznuju len mrhat prostriedkami do vzduchu a marne bojovat s veternymi mlynmi v podobe nasich cocoa spoluobcanov. Je to dllllha tema .... :lol:

3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)

ToyoCarE

Príspevok od používateľa ToyoCarE » Štvrtok, 7. Júla 2011, 09:47

pozor na jazdenie cez Brooklin v ZA,,, pocul som, ze tam nejake morgosske decko podbehlo pod auto,, prislo asi 20 dospelych morgosov,, a z auta urobili kopku srotu,,, policajti tam len tak stali a cakali kym sa to skonci... tolko k tymto clenom spolocnosti...

smutok
Toyota guru
Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Marca 2008, 15:12
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa smutok » Štvrtok, 7. Júla 2011, 09:53

Su to riesitelne problemy aj bez genocidy, len treba na to mat chut a hlavne vyhnutsa rasovej stranke ale to bohuzial tak lahko nejde.
Mna viac sere plytvanie statu a rozkradanie rozpoctu, nez neprisposobivy obcania, lebo to co dostanu oni je smiesne oproti tomu cim sa plkytva alebo rozkradne.
Tiez ma sralo, ze peniaze idu niekomu kto nic nechce robit, aj teraz ma to sere ale nie z pohladu peniazi ale z pohladu vseobecneho pristupu k danej problematike, ale po tom co som sa bavil s jednym znamym ktory vtedy robil v statnej sprave, ze co ma este kupit zamestnancom, lebo ma este nevycerpany rozpocet a oni uz maju vsetko aj to co nepotrebuju (jednalo sa o elektroniku), tak vtedy som pochopil, ze socialne davky su nic oproti tomu.
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT

spider207
Vševed

Príspevok od používateľa spider207 » Štvrtok, 7. Júla 2011, 10:20

Tak ja nie som ani rasista ani diktator, je mi jedno kto je akej farby, aku ma vieru atd, len nech neobmedzuje moje prava, moju slobodu.. stretol som aj par slusnych romov, dokonca jeden rom je spoluziak mojej kocky a je to maximalne v pohode chalan, lenze takych je v tejto skupinke kolko, jedno percento? Ostatne sa len prizivuje na solidarite statu.. a aj tak si myslim, ze v odovodnenych pripadoch by mal byt trest smrti, napr. vrah co x-krat sedel, zabil xy ludi, vybehne z vazenia a prve co spravi ze vyvrazdi nejaku rodinku - na co takych zivit a platit ich z dani? fakt k muru a odstrelit.. ale inak celkovo som mierumilovny clovek s dobrym srdcom a ochotou vzdy pomoct :mrgreen:

O nasich politikoch je zbytocne hovorit, uz som davno prestal sledovat rozne politicke diskusie lebo mi vzdy stupal krvny tlak ked som pocul tie kecy.. teraz nesledujem a som (relativne) kludny :) resp skor zmiereny so zivotom v tejto krajine.. ale nestazujem sa, keby to bolo pre mna neunosne tak sa proste zbalim a idem prec.. len ja som stale este trosku zatvrdly patriot a jednoducho tato krajinka (resp jej priroda) ma tu stale drzi.. ale uznam, ze keby mi prisla pozvanka napr. do Kanady tak nevaham a frcim :)

O peniazoch v statnej sprave som uz tiez co-to pocul od znamych co tam robia, presne ako pises smutok.. a takisto je usmevny aj pristup ked je nieco dotovane z EU, proste to ze tie peniaze nie su efektivne vyuzite je v podstate jedno.. minule sme mali aj v robote taky fajny priklad z oblasti obnovitelnych zdrojov energie.. :)

Max11
toyoťák

Príspevok od používateľa Max11 » Štvrtok, 7. Júla 2011, 12:12

Skoda riesit ... :lol: Slovensko je kocurkovo a europska unia je socializmus v modrom. A snazit sa zmenit slovakov alebo ciganov je strata energie a prostriedkov. Vzdy to prirovnavam ku snahe preonacit opicu aby sa chovala ako pes... skratka ma v genoch to cim je a bud ju budeme brat tak a prisposobime aj svoj pristup k tomu alebo sa budeme marne pokusat tu opicu menit a plytvat donekonecna na to prostriedkami a silami. Tudiz moj nazor je, dat etnikam presne to co si zasluzia svojimi vlastnymi cinmi a konanim a nesnazit sa ich preonacit na nas sposob zitia. Ked nechcu pracovat, tak nech nepracuju. Spravodlivo im podat pomocnu ruku v hmotnej nudzi v pripade potreby tak ako kazdemu, ale v pripade recidivy ich nechat na pospas osudu a nie pchat do nich neustale dalsie prachy.
Vsak ak ste pozerali spravy ,kde im v niektorych obciach ponukali nejake karty ,s ktorymi mozu menit body priamo za potraviny .... samozrejme to sa im nepacilo, pretoze za svoje socialne davky vo forme hotovosti si mohli kupovat chlast a cigarety. Tento sposob im to uz neumoznuje. Tu by som aplikoval presne to co som spominal ... " My pomozeme... nepaci sa ti/nestaci ti ? Nemas ochotu sa postavit na vlastne nohy ani s podanim pomocnej ruky ? Tak dostanes hovno"

scream
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 7. Marca 2011, 09:28

Príspevok od používateľa scream » Štvrtok, 7. Júla 2011, 22:27

Riesenie ciernej otazky? Prestahovat na juh a nechat nejake uzemia madarom... by som ozelel ten kusok vlasti.
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999

Max11
toyoťák

Príspevok od používateľa Max11 » Štvrtok, 7. Júla 2011, 23:23

Treba ostrov :D Nech sa z neho nedostanu zase naspak a hlavne obmedzene uzemie by im obmedzilo aj porodnost ....keby si uz slapali po hlavach... :lol: :lol: :lol:

Goldak
začiatočník
Dátum registrácie: Štvrtok, 6. Januára 2011, 18:06

Príspevok od používateľa Goldak » Piatok, 8. Júla 2011, 00:12

Stačil by farmársky zákon... by som výplatu po dvore porozhadzoval a čakal s deviatkou na okne :evil:
Resp vyriešiť ako to je v poľsku ... si nezamestnaný ??
6mesiacov dostávaš dávky...
12mesiacov ak máš nad 50 rokou potom AHOJ! Čierny biely ružový rasista nerasista nedostaneš ani zloty

Mňa naštvalo dnes to že som to tu čítal jaa to viem len mi to pripomenulo kam ide tých 20% zo všetkého čo kúpim...
BLACK Yaris 70kw 217nm Little TDI killer
ex.RED Celica ST182

spider207
Vševed

Príspevok od používateľa spider207 » Piatok, 8. Júla 2011, 06:38

politikom do vrecka :D

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní