Vďaka páni za reakcie. S výsledkom som ale spokojný tak na 50%, stále to nie je ono

Chcelo by to oživiť nejaké plasty, gumové časti, trošku sa postarať aj o sedačky atď.. musím potom nakúpiť nejaké prípravky, len neviem kedy na ne vyjde rad. V niektorých veciach som proste strašný detailista (priateľka by vedela rozprávať) a viem, že to nové nikdy nebude, ale rád by som to dotiahol aspoň na 95% dokonalosti
Čo sa týka sedačiek tak je to kombinácia koža + alkantara čo mne osobne veľmô vyhovuje

Celokožené som ani nechcel, skôr polokoža príp koža + alkantara, práve kvôli dolným partiám. Keď idem náhodou do roboty autom tak parkuje na priestore, kde celý deň svieti slnko a je to celkom v pohode. Samozrejme sa snažím nedotýkať tých kožených bočníc lebo by som mal popáleniny 5teho stupňa

Ale po usadení je to super, lebo sedák a chrbát je z alkantary a to je paráda. To si na tomto aute veľmi pochvaľujem. Skôr je to trošku napínavejšie s chrómovou guľou, tá je pekne rozpálená, ale stačí pár dotykov dlaňou (ale opatrne!) a akoby sa schladí. Tiež je celkom prospešné keď si človek otvorí všetky okná + strešné okno a trošku auto prefúka, vyvetrá. Po minúte jazdy bez problémov.
A ešte spomeniem jednu vec čo sa mi mimoriadne páči na IS200ke a to, že sa strašne rýchlo zohrieva motor. Už po 2-3km jazdy je zahriaty, samozrejme pokiaľ pracuje a nie je to jazda na neutrál abo dole kopcom so zaradeným kvaltom. Časovo možno tak 2min, je to rýchlejšie ako vo Felicii a tam sa motor zohrieval veľmi rýchlo. Toto som vždy velebil (aj na Felde) v zime, teplý vzduch začal prúdiť vždy veľmi skoro.