Čo vás vie najviac naštvat ????
- KLingO
- začiatočník
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júla 2009, 16:29
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo vás vie najviac naštvat ????
milujem ked mi nejaky kreten na parkovisku odre naraznik a nenecha ani listok s cislom (bodaj by mu do rana deti krivo šťali)

EX:Auris 2009 1,6Vmatic M/T ExNavi
Vitaj na slovensku Klingo ... mne sa stalo nieco podobne ked som parkoval pri vlastnom bydlisku. Skoda cca 1200€ a nebyt svedkov tak si to platim sam.
Neviem naco si ludia platia PZP, ked radsej riskuju vysoku pokutu a stratu vodicaku ako by mali nahlasit skodovu udalost a prist o bonus.
Odtrhnut takym ruky aj nohy, nech uz nesadnu nikdy za volant.
Odtrhnut takym ruky aj nohy, nech uz nesadnu nikdy za volant.
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
Kruta realita tak isto mam ja vzadu
a nech mi este niekdo nadava ked budem parkovat cez dve miesta
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
- KLingO
- začiatočník
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júla 2009, 16:29
- Kontaktovať používateľa:
ani som to neocistil .... nech si ostatni myslia ze parkujem jak prasa a derem ostatnych .. aspon budu parkovat co najdalej odo mna 
EX:Auris 2009 1,6Vmatic M/T ExNavi
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
no, ja som si asi dva tyzdne pred zrazom nasiel to iste vlavo vzadu, cez blatnik az na naraznik. Okrem toho mam zopar jebancov v strede dveri (klasika rozchlapenymi dverami na parkovisku kde su auta jedno vedla druheho), to uz sa ani nerozculujem, lebo ked som naposledy videl ako decka vyskakuju pred tescom zo zadnych sedadiel a bezia na kolotoce, a ked otvorili dvere a drb o moje auto, som myslel ze ich pouvazujem za krk na ten velky retazovy kolotoc. A ked som sa spytal ich tatina ze preco si na ne nedava pozor ze mam jebnute dvere a co s tym, tak sa do mna zacali aj s pani manzellkou obuvat, ze sak su to male deti, roztopasne, to sa neda ustriehnut, a ze ja isto nemam deti, a ze to nie je az take hrozne, ze to voskovkou zatriem a vobec co parkujem tak blizko. Hlavne ze ja som sa vracal z marketu a oni priam prisli...
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Chlapi...mozno nebezpecny napad ale co tak obohatit povinnu vybavu o jednu 100vku hrdzavy klinec a znackovat takychto kretenov tagom "ToyotaTeam" pekne cez celu prednu kapotu ?
Zartujem ...ale planujem zacat takymto arogantom vypustat kolesa. Za to v podstate nemozu vyvodit ziadne nasledky pretoze co by nahlasili ? Kradez vzduchu ? Poskodeny majetok ?
Zartujem ...ale planujem zacat takymto arogantom vypustat kolesa. Za to v podstate nemozu vyvodit ziadne nasledky pretoze co by nahlasili ? Kradez vzduchu ? Poskodeny majetok ?
- sonnicek
- Toyota guru
urcite to je osetrene v zakone nieco ty urcite nasiju, auto mam uz tak ojebane za toho roka co ho pouzivam len v meste ze mi stoho je na grc vsade kam sa pozriem nove oskrete preliacene doskriabane
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
ja tiez mam rok nastriekane auto ale ten lak cim vsetkym uz presiel....ach ..
a ked parkujem snazim sa tak aby som bol co najdalej od ostatnych a ked to nejde dam to na sedlaka cez 2 miesta a hotovo...
minule pridem pri auto kukam na dvere, asi 15 cm flak od bielej farby vedlajsieho auta, kukam babka v nom, tak zaklopem a vravim ze ci je slepa alebo ci ma rit jak hangar ze potrebuje z dverami posunut este vedlajsie auto a ona nic kuka na mna ze co sak stava sa hovorim do mi zaplati 100 euri za nove striekanie dveri a ona mikne plecami a sak co nechumeli sa... 100 kok.tov do mna mal som taku chut vytiahnut tu 30ku kluc co mam v aute a drbnut jej do celneho okna a povedat ze sa co nechumeli sa !!! ale ucim sa sebaovladania tak som jebol jej dverami a odisiel som...
a ked parkujem snazim sa tak aby som bol co najdalej od ostatnych a ked to nejde dam to na sedlaka cez 2 miesta a hotovo...
minule pridem pri auto kukam na dvere, asi 15 cm flak od bielej farby vedlajsieho auta, kukam babka v nom, tak zaklopem a vravim ze ci je slepa alebo ci ma rit jak hangar ze potrebuje z dverami posunut este vedlajsie auto a ona nic kuka na mna ze co sak stava sa hovorim do mi zaplati 100 euri za nove striekanie dveri a ona mikne plecami a sak co nechumeli sa... 100 kok.tov do mna mal som taku chut vytiahnut tu 30ku kluc co mam v aute a drbnut jej do celneho okna a povedat ze sa co nechumeli sa !!! ale ucim sa sebaovladania tak som jebol jej dverami a odisiel som...
- sonnicek
- Toyota guru
patres uplne si ma pobavil
dneska 100 hromov do mna predvcerom som umyl auto a vyzera ako by som ho mesiac neumyl po 2 dnoch co bolo umyte
, vzdy co len umyjem auto zacne vonku jericho
umyvanie auta...tak to je dalsia kapitola na pobavenie...na oblohe ani mracik, do rana je Jericho a ked rano kuknem na auto uz su tam aj 2 hovna asi od kondorov lebo kolkokrat su jak CDcka...ach a potom sa ovladaj...
Tie hovna mi ani nespominajte, jeden den necham este pomerne ako-tak ciste auto pred robotou a za jednu blbu sichtu tam mam 3 hovna.. potom odstavim auto na dvore za domom a este dalsie tam prileti z cisteho neba.. a zaklincovala to ceresna ci visna ci kera ovocina, zrazu som pocul len bum na kapotu.. a to sa snazim parkovat dalej od stromu.. kua, a potom sa ovladaj 
umyvanie radsej neriesim, zatial mam rekord 2dni ciste auto..
umyvanie radsej neriesim, zatial mam rekord 2dni ciste auto..
Vy aspon nemate predny naraznik co magicky aj magneticky pritahuje debilov, co nevedia soferovat
Ak ho budem musiet treti krat menit tak sa naozaj neovladnem.
Inak vcera mi pribudol dalsi sram na vodicovych dverach...hold bol som navstivit 3 hypermarkety a musel som to nechat par minut bez dozoru na parkovisku...
Inak vcera mi pribudol dalsi sram na vodicovych dverach...hold bol som navstivit 3 hypermarkety a musel som to nechat par minut bez dozoru na parkovisku...
Mne vcera mlada babenka nacuvala do Ave
...kukam na narazniku skoro nic tak ju necham ist za pekny usmev
Ale nastartujem ze vycuvam a senzory stale hucia
Vystupim a vycistim ich a prestanu...chvala bohu hovorim si...a dnes nasadnem do afta a znova hucia
Kua kseft co s tym mam?
Avensis 2004 2,4 automat
Corsa 2002 1,2:-)
Corsa 2002 1,2:-)
Vcera som na ceste stretol sofera, ktory u mna zatial vyhral 1. miesto o titul "dement-kamikaze". Od Terchovej az takmer po Varin som siel za modrou corsou s tvrdosinskou SPZ ... ale ako nechapal som aky clovek to moze soferovat... a uprimne ... bol som na to moc zvedavy.
Nalozeny bordel az po vrch zadneho skla(vyzeralo to ako pouzite neoprate oblecenie). Po okreske sa to auto vlieklo asi 40km/h az kym nebolo obmedzenie rychlosti na 80 ,kedy auto nahle zrychlilo ,pretoze zjavne jeho vodic neovladal povolene rychlosti mimo obce tak sa riadil obmedzeniami. Pri znacke oznacujucej zaciatok obce auto stale drzalo poslednu rychlost, ktora bola na obmedzeni az kym nebola v obci dalsia znacka, ktora znizovala rychlost na 40... sofer samozrejme vzdy namiesto plynuleho spomalenia dupol na brzdy. Kedze sa to opakovalo s dokonalou presnostou vyskytu dopravnych znaciek usudil som ,ze sofer auta asi pozna len uplne zakladne dopravne znacenie.
Okej ... toto je jedna vec. Sranda este len zacne ked opisem sposob jazdy: Na rovnej ceste sa auto pohybovalo zlava do prava v nahodnych intervaloch s tym, ze pol auta na lavej strane vychadzalo az do protismeru a naopak ked sa prekolisalo na pravu stranu ,kolesa uz v istych momentoch tesne kopirovali fyzicky okraj vozovky.
To boli rovinky... pri nepatrnych az miernych zakrutach (z TE do ZA takmer ziadne ostrejsie nie su az na par) auto pravidelne vychadzalo zo svojho jazdneho pruhu vzdy na stranu na ktoru ho hodila zatacka. Par krat sa museli oproti iduce auta vyhnut az za krajnicu. Vodicovi zjavne jada mimo jeho jazdy pruh vobec nevadila, pretoze sa nejak neponahlal so zaradenim do spravneho pruhu. Pri Varine som to uz z nervami nevydrzal ,tak som podradil a auto obehol. Schvalne som sa pozrel kto ho soferuje, pretoze som chcel moc moc moc vidiet ten dementny ksicht. Predstavoval som si bud vypatlanu zensku alebo mladeho zasrana, ktory si kupil auto bez papierov a jazdi bez vodicaku. A skoro som sa trafil ...
Za volantom sedel totalne namackany upoteny FATTY (tlstoch) zenskeho rodu. Smelo mozem odhadnut ze to "teleso" malo dost nad 130kg, kedze ruku mala hrubu pomaly ako ja driek. Vypatlany vyraz na tvari ,a zrejme bola rada ze v tom stiesnenom priestore pod tou zasobou tuku na 4 zimy a 3 dalsie svetove vojny zvlada dychat.
Ako ... nemam slov. To je asi vsetko co k vyssie uvedenemu dodam
Mozno len popriat vecny pokoj zivotom ,ktore vyhasnu vinou takychto ..........
Nalozeny bordel az po vrch zadneho skla(vyzeralo to ako pouzite neoprate oblecenie). Po okreske sa to auto vlieklo asi 40km/h az kym nebolo obmedzenie rychlosti na 80 ,kedy auto nahle zrychlilo ,pretoze zjavne jeho vodic neovladal povolene rychlosti mimo obce tak sa riadil obmedzeniami. Pri znacke oznacujucej zaciatok obce auto stale drzalo poslednu rychlost, ktora bola na obmedzeni az kym nebola v obci dalsia znacka, ktora znizovala rychlost na 40... sofer samozrejme vzdy namiesto plynuleho spomalenia dupol na brzdy. Kedze sa to opakovalo s dokonalou presnostou vyskytu dopravnych znaciek usudil som ,ze sofer auta asi pozna len uplne zakladne dopravne znacenie.
Okej ... toto je jedna vec. Sranda este len zacne ked opisem sposob jazdy: Na rovnej ceste sa auto pohybovalo zlava do prava v nahodnych intervaloch s tym, ze pol auta na lavej strane vychadzalo az do protismeru a naopak ked sa prekolisalo na pravu stranu ,kolesa uz v istych momentoch tesne kopirovali fyzicky okraj vozovky.
To boli rovinky... pri nepatrnych az miernych zakrutach (z TE do ZA takmer ziadne ostrejsie nie su az na par) auto pravidelne vychadzalo zo svojho jazdneho pruhu vzdy na stranu na ktoru ho hodila zatacka. Par krat sa museli oproti iduce auta vyhnut az za krajnicu. Vodicovi zjavne jada mimo jeho jazdy pruh vobec nevadila, pretoze sa nejak neponahlal so zaradenim do spravneho pruhu. Pri Varine som to uz z nervami nevydrzal ,tak som podradil a auto obehol. Schvalne som sa pozrel kto ho soferuje, pretoze som chcel moc moc moc vidiet ten dementny ksicht. Predstavoval som si bud vypatlanu zensku alebo mladeho zasrana, ktory si kupil auto bez papierov a jazdi bez vodicaku. A skoro som sa trafil ...
Za volantom sedel totalne namackany upoteny FATTY (tlstoch) zenskeho rodu. Smelo mozem odhadnut ze to "teleso" malo dost nad 130kg, kedze ruku mala hrubu pomaly ako ja driek. Vypatlany vyraz na tvari ,a zrejme bola rada ze v tom stiesnenom priestore pod tou zasobou tuku na 4 zimy a 3 dalsie svetove vojny zvlada dychat.
Ako ... nemam slov. To je asi vsetko co k vyssie uvedenemu dodam
Neboli v tom nejaké omamné látky? Alk, nejaký joint.. lebo to mi nepríde ako jazda tiezveho človeka, aj keby v podstate nepoznal pravidlá a nemal vodičák..
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní