Problemy so startovanim - E10
Moderátor: AndyGTP
Problemy so startovanim - E10
Caute, v tychto horucich dnoch sa mi objavili zvlastne problemy so startovanim. Ak na auto viac hodin pecie slnko, tak po otoceni klucikom nenabehne motor. Az na druhy alebo treti pokus konecne horko-tazko naskoci. V normalne dni nastartuje vzdy bez problemov, vzdy sa jedna len o prvy start, ak auto bolo vystavene horucemu slnku. Neviem si predstavit, cim to moze byt...
Re: Problemy so startovanim - E10
ked otocis klucom ozve sa cvaknutie alebo len pretaca motor ako prin slabej baterke
-
alachachbar
- panic
- Dátum registrácie: Sobota, 26. Marca 2011, 13:36
možno povuiem hlupost a možno nie..skus len tak par krat potočit klučikom bez štartovania aby sa natlacelo palivo do motora a skus ptm je možne ak ti nedrži palivo a hned po vypnuti tiho vrati spet do nadrže mne to robi tež dakedy..par krat otočim klučikom aby len čerpadlo natlakovalo a ptm šicko ide ako ma byt..najlepšie sa je vyhnut slnku =)
Pripomina to tu slabu baterku. Vdaka za radu, vyskusam ju.
Cau Atnert,
mne na mojej Corollke to robi tiez.
Ked stojim s nou dlho na slnku v 30° horucavach, tak na prvy krat nechce chytit a na druhy horko tazko - ale chyti.
Inokedy na prvy brnk.
V baterke to urcite neni - tu mam novu.
Co som si zistoval, robi to na viacerych Corollach a bude to asi odparenim benzinu a privodom velmi horuceho vzduchu.
Tym ked budes viac krat otacat klucik bez natocenia si vobec nepomozes, lebo cerpadlo paliva zacne tahat benzin az spolu so startovanim (nie ako na inych autach, kde trochu natiahne benzin hned po zapnuti zapalovania).
Ja to uz vobec neriesim a snazim sa parkovat pod stromami a mam vystarane
mne na mojej Corollke to robi tiez.
Ked stojim s nou dlho na slnku v 30° horucavach, tak na prvy krat nechce chytit a na druhy horko tazko - ale chyti.
Inokedy na prvy brnk.
V baterke to urcite neni - tu mam novu.
Co som si zistoval, robi to na viacerych Corollach a bude to asi odparenim benzinu a privodom velmi horuceho vzduchu.
Tym ked budes viac krat otacat klucik bez natocenia si vobec nepomozes, lebo cerpadlo paliva zacne tahat benzin az spolu so startovanim (nie ako na inych autach, kde trochu natiahne benzin hned po zapnuti zapalovania).
Ja to uz vobec neriesim a snazim sa parkovat pod stromami a mam vystarane
- hanz
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 14. Októbra 2004, 09:47
- Kontaktovať používateľa:
toto mi na corolle robievalo tiez, okrem ineho aj po dlhej dialnicnej jazde... nikdy to ale neprerastlo do problemu ktory by bolo treba riesit
avensis T25 2AD-FTV
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
Co tak skusit pri startovani drzat plyn na podlahe? Aspon u konkurencie (Nissan) to v horucavach alebo ked startujes tesne po vypnuti motoru odporucaju, ak nechce naskocit.
Alebo zalieva valec vodou ... to som tiez zazil na 4Runnery ktory som kupoval. Byvaly majitel len dolieval vodu - netrapilo ho ze kam mizne
Vzdy v teple to bolo horsie -vyssi tlak vaac vody do valca
Vzdy v teple to bolo horsie -vyssi tlak vaac vody do valca
Ex : Toyota 4Runner 3.0 V6, 33" MT, navijak 5.4t, snorchel, CB, mechy
Ex : Lexus LS 400, 4L V8
Toyota Auris 1.33
Ex : Lexus LS 400, 4L V8
Toyota Auris 1.33
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných