No teda!!!! Ani nepozdravite... =)
- mirec12
- panic
- Dátum registrácie: Štvrtok, 16. Apríla 2009, 23:57
Re: No teda!!!! Ani nepozdravite... =)
14.08., Terchová, 14:30, spozorovaný Max11 na corolle pri obchodnom dome Lidl, odbočoval z vedľajšej na hlavnú, ja z hlavnej na vedľajšu v bielej dodávke Vito
...tesne sme sa obchádzali. PS: ten nárazník teda vyzerá fest bombovo 
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
dnes 12:50 pri eurovei trosku potunena oranzova celica 7g niekto z fora?
neskor 16:00 pri tescu lamac modra celica 7g malacke znacky neskutocna ciernovlasa cica skoro som si zlomil krk
neskor 16:00 pri tescu lamac modra celica 7g malacke znacky neskutocna ciernovlasa cica skoro som si zlomil krk
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
Jeej konecne aj mna niekto videl
Mirec, ja mam taky pocit ,ze ten prevaleny naraznik zacne byt uz moje chronicke spoznavacie znamenie 
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
tak za posledny tyzden som zistil ze o ulicu vyssie parkuje cierna MR2 o ulicu nizsie som si uz 2x vsimol cervenu celicu 5g (asi 1.6 a hlucny vyfuk) a pri kamaratovi na opacnej strane sidliska ma niekto modru 7G:)
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999
- stenky
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08
pred 25minutami v Ba si to hore Prazskou pomalinky valila nabliskana cervena poface 5.g na MA znackach 

Vcera som zaparkoval kusok od Drazdialu pred tebou Thomas
...prave ti nejake babenky do afta nakukali 
Avensis 2004 2,4 automat
Corsa 2002 1,2:-)
Corsa 2002 1,2:-)
Vcera vo Zvlene na hl. krizovatke pri Tescu som sa hecol a po dlhom zvazovani nakoniec blikol jednej novsej GSke.. odpoved taka aku som cakal (teda ani obraz ani zvuk)..
Terchová - penzión Pod Oblazom (blizo Lidlu)
Parkuje tam casto tato pekna rollka v sport vybave. Hned naproti parkuje dalsia podobna mojej v terra vybave, a obcas vidam v tej lokalite aj 2003 predfacelift
Zeby miestna pandemia posadnutosti toyotami ?

Parkuje tam casto tato pekna rollka v sport vybave. Hned naproti parkuje dalsia podobna mojej v terra vybave, a obcas vidam v tej lokalite aj 2003 predfacelift

- mirec12
- panic
- Dátum registrácie: Štvrtok, 16. Apríla 2009, 23:57
ja sa to už ani neskúšam spraviť - niekoho bliknutím pozdraviť...hlavne keď sa pozriem na vodičov, kt. vek sa pohybuje cez 50 rokov, nikdy mi nikto neodblikol. Hlavne, že v pondelok som stretol cestou zo ZA do Terchovej 6 Lexusov!!!, hlavne RX a LS.spider207 napísal:Vcera vo Zvlene na hl. krizovatke pri Tescu som sa hecol a po dlhom zvazovani nakoniec blikol jednej novsej GSke.. odpoved taka aku som cakal (teda ani obraz ani zvuk)..
To nie je Honda, kt. si kupujú duchom mladí s "H" pozitívom v žilách, ktorí sa zdravia navzájom už z diaľky. Keď som mal Hondu a bol členom ich klubu, tak to bola radosť jazdiť mestom i mimo mesto a vysieť hodiny pri dlhých diskusiach na nete.
Celkovo je tu na TTSklube málo členov a príspevkov za deň...takže aj menšia pravdepodobnosť stretnutia klubákov na ceste. A to pritom je Toyót mraky a Lexusov stále postupne pribúda. Nuž uvidíme...
No ja vlastne LSky, RXky a vlastne aj novsie GSka vypustam, tym neblikam.. to len teraz som mal slabsiu chvilku
ked uz tak by som blikol ISke, ale 1st Gen clovek nestretne ako je rok dlhy (teda stretne, na TTS zraze
) a 2nd Gen sice pribuda, ale ti maju tiez nejaky klub resp pozdrav na salame.. ale si vravim, ze v takom ISku je predsa len vacsia sanca, ze by tam mohol byt mlady clovek, ktory aspon odblikne spat.. tak mozno jedneho dna (ked budem mat zase slabsiu chvilku a niekomu bliknem)...
Ja som blikal aj E12tkam v sport vybave ale tiez bez odozvy. Tak uz blikam len tym ,co si zabudnu zapnut svetla a nejazdia v nesympatickych autach ako VW passat a podobne 
- Thomas
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 11. Mája 2007, 15:25
Áno? Mal si povedať že je to Kitt tak nech nedráždiaDolly napísal:Vcera som zaparkoval kusok od Drazdialu pred tebou Thomas...prave ti nejake babenky do afta nakukali
Bol som zo seba zmyť kancelársku špinu
Toyota Celica 2,0 16v 1993 turbo4wd with swap JDM 3S-GTE
Stock engine, no EGR, Blitz nur Spec + A-M-A + downpipe=1bar, Tial Bov
Toyota Corolla 1,4 VVTi 2004
ex: 2x Celica AT180
Stock engine, no EGR, Blitz nur Spec + A-M-A + downpipe=1bar, Tial Bov
Toyota Corolla 1,4 VVTi 2004
ex: 2x Celica AT180
- sonnicek
- Toyota guru
grexo racianske myto, prokovacne rovno pred barakom vsak som ta videl z okna rano 
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
- grexos
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
- Kontaktovať používateľa:
jj som zas autom v ba na par dni tak sa tes 
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
- sonnicek
- Toyota guru
jak male dieta z cukrikagrexos napísal:jj som zas autom v ba na par dni tak sa tes
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných