Emisie v tom nebudú podľa mňa ....
Čo vás vie najviac naštvat ????
- Goldak
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 6. Januára 2011, 18:06
Re: Čo vás vie najviac naštvat ????
Kamarát bol v USA vravel že samé japan autá tam z toyoty yaris, yaris sedan, matrix, camry, avalon, venza, higlander, sequoia a podobne ...Modely sú len prečo niesu u nás ? Hyundai tu má 3,8 V6 a Toyota nemôže? Každá značka má ňáke to "športovejšie híbatko" len Toyota nie... to ma dosť mrzí
BLACK Yaris 70kw 217nm Little TDI killer
ex.RED Celica ST182
ex.RED Celica ST182
-
ToyoCarE
http://www.youtube.com/watch?v=k2qqJzjMZ9k
hmm emisie teda nie,, tak aky iny dovod? jedine ak teda marketing,, nic ine mi nenapada,, taka Toyota Alphard,, keby sa to tu dovazalo,, kuaaaaaaaaaaaaa jedinu co som videl je dovezena z USA
hmm emisie teda nie,, tak aky iny dovod? jedine ak teda marketing,, nic ine mi nenapada,, taka Toyota Alphard,, keby sa to tu dovazalo,, kuaaaaaaaaaaaaa jedinu co som videl je dovezena z USA
- Goldak
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 6. Januára 2011, 18:06
ToyoCarE: Podľa mňa bude v tom ňáky marketingový výp*č ... resp certifikácia
aaa v tejto nočnej hodine tooo žééé toyo nemá podobné video
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... wN-XDjGMlo
aaa v tejto nočnej hodine tooo žééé toyo nemá podobné video
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... wN-XDjGMlo
BLACK Yaris 70kw 217nm Little TDI killer
ex.RED Celica ST182
ex.RED Celica ST182
Vie ma strasne nastvat, ked sa chystam na cely vikend na malu dovolenku pri vode, v dobrej nalade sa zbalim, idem nalozit batozinu do auta a co si nevsimnem ? Rozdrbany naraznik aj so svetlom presne tak isto ako pred par mesiacmi akurat na opacnej strane. Takze namiesto pohodovej cesty ku vode som cakal 3 hodiny na dopravakov, pretoze kvoli Budzoganu boli vytazeni.
Kedze to uz je 3ti krat tak si asi kazdy z vas vie predstavit hladinu adrenalinu, zlcu a krvneho tlaku vo mne.
Foto a dalsie info zde: viewtopic.php?f=37&t=6054&start=30
Kedze to uz je 3ti krat tak si asi kazdy z vas vie predstavit hladinu adrenalinu, zlcu a krvneho tlaku vo mne.
Foto a dalsie info zde: viewtopic.php?f=37&t=6054&start=30
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
este raz zopakujem - zavesit tu dievcinu za pipinu do prievanu.. ma to mrzi, len nedavno si to dal dokopy a zase toto.. asi si rollka pyta ten naraznik v presne takej farbe ako ma byt
(njn, slaba utecha).. verim, ze to coskoro vyriesis k Tvojej spokojnosti a rollka bude este krajsia ako predtym 
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
že mi "kamarát" dlžííí kopu peňazí a nedvihne mi telefon ani neodpíše na sms-ku k...a toto ma vytáča najviac 
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
- stenky
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08
mam novy telefon ledva 2 mesiace, dnes mi jebne prvykrat na zem a rovno displayom na dlazbu. prasknuty touch a minimalne 70 juro v riti 

- Besatt
- panic
- Dátum registrácie: Nedeľa, 14. Augusta 2011, 17:26
- Kontaktovať používateľa:
Stenky z toho si nič nerob, ja som za jeden rok rozmlátil 5 telefónov v hodnote 800e
, posledný pred mesiacom, ale našťastie bol poistený, takže na druhý deň som mal ten istý a nový
, ale samozrejme, že to poriadne nahnevá človeka 
Toyota Celica 2.0i Turbo 4WD 1992
ex: Mazda MX6 2.5i GT 1996
ex: BMW 318iS E36 1996
ex: Mazda MX6 2.5i GT 1996
ex: BMW 318iS E36 1996
- Thomas
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 11. Mája 2007, 15:25
Toto je dobrá vec na UK, poistenie telefónu..ako by to vyzeralo u nás,
Stenky, velmi zle investované peniaze..predám Ti moju 5 ročnú Nokiu. Za týžden 2 krát kachličky z 1,5m a nič..vlastne asi nepredám
Stenky, velmi zle investované peniaze..predám Ti moju 5 ročnú Nokiu. Za týžden 2 krát kachličky z 1,5m a nič..vlastne asi nepredám
Toyota Celica 2,0 16v 1993 turbo4wd with swap JDM 3S-GTE
Stock engine, no EGR, Blitz nur Spec + A-M-A + downpipe=1bar, Tial Bov
Toyota Corolla 1,4 VVTi 2004
ex: 2x Celica AT180
Stock engine, no EGR, Blitz nur Spec + A-M-A + downpipe=1bar, Tial Bov
Toyota Corolla 1,4 VVTi 2004
ex: 2x Celica AT180
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
- Kontaktovať používateľa:
Pohoda - Xperia X10 - prežila až 5 mesiacov - správanie ako vo vatičke - ani škrabanček. Od mája KO a keďže kupovaná cez webshop, tak záruka v štýle "keď sme Vám to predávali, tak to fungovalo".
Ja už žiaden nový mobil nechcem - starý wifón zo zelovocu mi vyhovuje...
Ja už žiaden nový mobil nechcem - starý wifón zo zelovocu mi vyhovuje...
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Ja som si schvalne vyberal telefon snorenim po vsetkych recenziach a forach aby som si vybral taky, co mi zase vydrzi nejaky cas a nebudem ho musiet reklamovat. Chcel som hlavne nieco co dobre foti, kedze fotak sa mi nechce vzdy trepat so sebou.
A hned v prvy den som zistil ,ze fotak robi pri slabsom svetle hnusny cerveny flak uprostred fotiek na svetlom podklade. Hned som ale na nete zistil, ze to robi viac vyrobcov a neda sa to reklamovat. Pravdepodobne skupuju vyrobci lacne snimace kdesi z ciny a maju vsetky rovnaky defekt. Takze mobily skor beriem ako spotrebny material ... keby som ten svoj nezohnal o 100€ lacnejsie ako sa bezne predava tak by som bol dost namosureny
A hned v prvy den som zistil ,ze fotak robi pri slabsom svetle hnusny cerveny flak uprostred fotiek na svetlom podklade. Hned som ale na nete zistil, ze to robi viac vyrobcov a neda sa to reklamovat. Pravdepodobne skupuju vyrobci lacne snimace kdesi z ciny a maju vsetky rovnaky defekt. Takze mobily skor beriem ako spotrebny material ... keby som ten svoj nezohnal o 100€ lacnejsie ako sa bezne predava tak by som bol dost namosureny
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE
- sonnicek
- Toyota guru
stenky skus si zajst do opravy a nech ty povedia co vsetko sa tam musi menit, a pozri potom suciastky na e-bay alebo nejake cinske stranky, lebo v kamennych obchodoch maju neskutocnu prirazku, par prikladov ked sa mi stratilo pero na mojom htc touch pro tak v kamennom obchode stalo 35 euro a z e-bay z ciny som si ho objednal za 2 dolarestenky napísal:mam novy telefon ledva 2 mesiace, dnes mi jebne prvykrat na zem a rovno displayom na dlazbu. prasknuty touch a minimalne 70 juro v riti
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
- stenky
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08
no musim vymenit prasknuty touchscreen co je aj s montazou zhruba 70juro. sam si to robit teda nebudem
stacili mi pred 2 rokmi moje pokusy o resuscitaciu notebooku a nakup dielov z ebayu kde som prerobil na samooprave ktora sa nakoneic nepdoarila lebo bola nemozna 
prcic ale tych 70 susnov som si predstavoval dakde inde a nie na bizuterii (iked velmi pohodlnej bizuterii)

prcic ale tych 70 susnov som si predstavoval dakde inde a nie na bizuterii (iked velmi pohodlnej bizuterii)
5 rocnu Nokiu som pretriasal vo vacku doteraz, chcel som sa trocha rozmaznat chapesThomas napísal:Stenky, velmi zle investované peniaze..predám Ti moju 5 ročnú Nokiu. Za týžden 2 krát kachličky z 1,5m a nič..vlastne asi nepredám

- sonnicek
- Toyota guru
stenky co mas za telefon ked sa smiem opytat 
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných