V prvom rade som rad, ze nie som jediny kto tu pridava clanky o Lexuse takze za to palec hore
K tomu novemu GSku - neviem, mne osobne to az tak moc nereze, aktualna generacia je na pohlad taka pohodlna, toto je dynamickejsie.. co vlastne nie je na skodu, ale neviem ci to nie je az moc.. osobne moc nemusim prave ten typ masky co dali, nieco take ako ma Audi fakt ze maximalne nemozem, jeden velky grc podla mna.. a toto mi pripada, ze ide podobnym smerom resp dnes je tento typ masky akysi in - hore siroka, smerom ku stredu sa to zuzuje a potom dole zase rozcapuje.. z mojho pohladu to nie je ono, bojim sa aby nenastalo to co je teraz trendom - ze male a velke auto tej istej znacky su si podobne ako vajce vajcu.. audi, bmw, uz je to skoro jedno, akurat je to trosku sirsie a dlhsie a inak ako vajce vajcu, jedinecnost rady sa vytraca.. aj ten volant mohli dat iny, vsak to je ten z CTcka, nie? chapem, ze sa snazia minimalizovat naklady, ale az tak mi to nestimuje.. ostatne uvidime ako bude vyzerat seriova podoba resp nazivo..
edit: aby som len netlachal tak hodim aj ja nejaky link
Nový Lexus GS oficiálne predstavený
a este som si raz kukal fotky a uz som asi predychal ten pociatocny sok - bocny profil je velmi pekny, lepsie ako stare GS.. zadne svetla mi moc nepasuju, pripomina mi to nejakeho korejca alebo cinana, najviac ma drazdi ta predna maska.. ale celkovo to nevyzera zle, mate pravdu..