Čo vás vie najviac naštvat ????
Re: Čo vás vie najviac naštvat ????
No neviem, v nasom krasnom pravnom state, kde dobro vzdy vitazi nad zlom a bohati sa staraju o blaho chudobnych, by som sa asi do nejakych akcii az tak moc nepustal.. nevravim, ze keby sa jednalo o mna alebo mojmu srdcu blizku osobu tak ze by som nic nerobil, to urcite nie, ale zbytocne by som nebol aktivny ak by sa jednalo o niekoho cudzieho.. radsej nech ma obcas trosku pohryzne svedomie ako zbytocne nasrat nejakeho paka, ktoremu ked to prepne tak mi pride prilozit zbran ku hlave zmackne spust. Z mojho pohladu bezdovodne riskovanie so svojim zivotom. Spravodlivost je slepa a jezisko neexistuje, to uz viem 
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
spider aaaaaaaaaaaspider207 napísal:No neviem, v nasom krasnom pravnom state, kde dobro vzdy vitazi nad zlom a bohati sa staraju o blaho chudobnych, by som sa asi do nejakych akcii az tak moc nepustal.. nevravim, ze keby sa jednalo o mna alebo mojmu srdcu blizku osobu tak ze by som nic nerobil, to urcite nie, ale zbytocne by som nebol aktivny ak by sa jednalo o niekoho cudzieho.. radsej nech ma obcas trosku pohryzne svedomie ako zbytocne nasrat nejakeho paka, ktoremu ked to prepne tak mi pride prilozit zbran ku hlave zmackne spust. Z mojho pohladu bezdovodne riskovanie so svojim zivotom. Spravodlivost je slepa a jezisko neexistuje, to uz viem
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
- anitram
- panic
- Dátum registrácie: Utorok, 10. Novembra 2009, 19:51
...keď v robote v kuse počúvam aký mali kolegyne úžasný víkend a boli všade kde sa dalo a ja sa nemám čím pochváliť kua... 
Toyota Rav4 2.0 D-4D 2002
Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
- grexos
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
- Kontaktovať používateľa:
tak sa pochval ze mas super manzela. Ved dobry cas nie je len o cestovani a behani kde kade. Odkedy mame deti tak sa ucime uzivat si aj doma alebo za humnami
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
- anitram
- panic
- Dátum registrácie: Utorok, 10. Novembra 2009, 19:51
tak nemyslím si, že ony majú horších manželov ako ja a nešlo o chválenie sa chlapmi, ale o zážitky z predĺženého víkendu... mi to len na malú chvíľu prišlo ľúto. toť vše.grexos napísal:tak sa pochval ze mas super manzela. Ved dobry cas nie je len o cestovani a behani kde kade. Odkedy mame deti tak sa ucime uzivat si aj doma alebo za humnami
Toyota Rav4 2.0 D-4D 2002
- Goldak
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 6. Januára 2011, 18:06
Pri*ebaná susedá ktorú ani za boha nikto nenaučí parkovať. 3 "parkovacie" miesta kde postavím moju celicu brácho grand cherokee a otec galanta suseda tak geniálne zaparkuje svoje 2razy cez strechu prevrátené a z každej strany obité punto že sa tam nezmestí už nikto. Na parkovisku medzi "ostatnými" neparkujem stačilo mi raz a 2hodiny som zaleštoval dvere. Ta reku idem jej dohovoriť zaklopem. Dobrý tetuška prosím nemohli by ste prosím brať ohľad na ostatných ľudí a nemohla by to zaparkovať normálne. A vtedy to začalo ja mám 15rokou odjazdené sopláku viem ako sa parkuje ty mi to nemusíš pripomínať, po odvetení s úsmevom že asi nie keď vidím ako parkuje sa to začalo
. Taký histerický záchvat som ešte nezažil poviem vám... 
BLACK Yaris 70kw 217nm Little TDI killer
ex.RED Celica ST182
ex.RED Celica ST182
dam len link, nech ostane velka foto:
http://dl.dropbox.com/u/15369988/DSC_0131.jpg
tu je pri aute aj majitel http://dl.dropbox.com/u/15369988/DSC_0129.jpg
mal v pici stary cinko, zaparkoval a siel nakupovat, accord orypany z kazdej strany....
http://dl.dropbox.com/u/15369988/DSC_0131.jpg
tu je pri aute aj majitel http://dl.dropbox.com/u/15369988/DSC_0129.jpg
mal v pici stary cinko, zaparkoval a siel nakupovat, accord orypany z kazdej strany....
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999
Goldak, sucitim s Tebou, niektori sa asi naozaj nenaucia nikdy parkovat a je radost mat takych susedov.. v extremnych pripadoch vytahujem kluce z vrecka ked idem okolo takeho auta (a to som naozaj mierumilovny clovek, ale kazdy mame svoje hranice).. uz je to nejaky mesiac co som parkoval v ZA pri Carrefoure a tiez nejaky trtko nevedel parkovat a zaflekoval tak, ze sme sa nemohli poriadne dostat do auta.. po dlhom "vlupavani" do vlastneho auta vidim, ze aj bracho akurat schovava kluce do vrecka, tak sme sa zasmiali, ze aspon to bude mat "komplet" a nebude mu luto, ze ma len jednu stranu do... no mal to stereo, mozno ho to donutilo aspon rozmyslat, ze preco..
Tomas, ja si myslim ,ze takemu pakovi to nedojde. Asi to bude posledne co ho napadne ked uvidi svoje "vyzdobene" auto. A na margo parkovania to u mna snad nepotrebuje komentar ... uz 2000€ sa splachlo do hajzla na opravy mojho auta len preto ,ze za volantom sedi potrat.
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
tiez tomu nedavam velku nadej, ze by mu to doslo, ale tak nadej umiera posledna 
- sonnicek
- Toyota guru
ze som si dnes nasiel dalsie a dalsie skrabance na autee ja budem zabijat ked niekoho pristihnem 
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
- Goldak
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 6. Januára 2011, 18:06
Keď sk*rvenci merajú cca 50m pred značkou koniec obce sú zašitý v kriakoch a v okolí je hovno a nie obývana zóna ... mal som tam 80 nezastavovali som zvedavý či mi príde pozdrav
BLACK Yaris 70kw 217nm Little TDI killer
ex.RED Celica ST182
ex.RED Celica ST182
- grexos
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
- Kontaktovať používateľa:
Aj v gbeloch tak vcra merali ale maju smolu lebo tam tu tabulu vidno az ked som tak 10m od nej.
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
- stenky
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08
dnes mi na molecovej v karlovke spadol na emere vyfuck
zasa pricestna spartakiada s trojuholnikom a nadrapovacky 

- sonnicek
- Toyota guru
ked rano musim vstavat do skoly a cela bratislava je na ceste 
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných