Čo vás vie najviac naštvat ????

Fórum o všetkom a o ničom
Používateľov profilový obrázok
Gabo
toyoťák
Dátum registrácie: Streda, 31. Mája 2006, 16:53

Re: Čo vás vie najviac naštvat ????

Príspevok od používateľa Gabo » Streda, 21. Septembra 2011, 23:57

Mne nedavno niekto oskrel zadny nazarnik na Corollke, neskutocne som sa nasral. Boli tam zvysky modrej farby. Zatrel som to ciernou a uz nic nevidno. Muselo sa to stat tak, ze ten vedla mna (parkovisko, kde sa stoji sikmo) zacal hned otacat volant a vycuvavat z miesta. Keby trosku pouzival(a) rozum, tak by vedel(a), ze vycuvat rovno dozadu je 5m volneho miesta.
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007

Srandista
Toyota guru
Dátum registrácie: Nedeľa, 26. Júla 2009, 13:46

Príspevok od používateľa Srandista » Nedeľa, 2. Októbra 2011, 16:31

Dnes ma pekne nasrala vymena ziarovky na mojej E11. Nepochopim, naco je v motorovom priestore tolko volneho miesta, ked je k tym ziarovkam aj tak uplne totalne blby pristup. A to ani nehovorim o tom, ze som chcel vymenit obe, ale ked som videl, co vsetko treba odmontovat, aby som sa dostal k lavej, tak som sa na to vysral. A to som myslel, ze to osetriem tym, ze vyberiem cely svetlomet, bo na pred FL E11 to je zalezitost 3 srobov, lenze pod jednym je matka, a ad 1.) som v ten moment nemal ani kluc spravneho rozmeru a ad 2.) ani druheho cloveka, bez ktoreho by to neslo. Skratko toto Japonci fakt nedomysleli :/
Hyundai i30 1.5 T-GDI 2022, cervena
Toyota Corolla 1.8 TS 2003, cervena
Ex: Toyota Corolla 1.3 G6 1998, cervena
Family: Toyota Yaris 1.3 2006, modra metaliza
Obrázok

Gabo
toyoťák
Dátum registrácie: Streda, 31. Mája 2006, 16:53

Príspevok od používateľa Gabo » Nedeľa, 2. Októbra 2011, 20:01

Srandista - no ale na druhej strane, ked by toto dotiahli do dokonalosti, co ine by nas na aute mohlo nasierat? :mrgreen:
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007

lukasc
začiatočník
Dátum registrácie: Streda, 20. Júla 2011, 17:58

Príspevok od používateľa lukasc » Nedeľa, 2. Októbra 2011, 20:33

srandista, bud rad, ze nemas renault megane, tam by si musel skladat koleso aby si ziarovku vymenil :D

scream
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 7. Marca 2011, 09:28

Príspevok od používateľa scream » Nedeľa, 2. Októbra 2011, 22:26

no ja som chcel take ze vycistit/vymenit paraboly....
1) dole vnutorny kryt blatnika
2) dole naraznik
3) pristup k srubam na zaplakanie
4) dole svetlo
5) SVETLO NEJDE ROZOBRAT BEZ POSKODENIA LEBO JE ZATAVENE NEJAKYM LEPIDLOM

...vysral som sa na to chvalabohu na zaciatku...

hej a neska mi cerstvo umyte auto osral ftak od strechy az po kufor....
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999

sonnicek
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51

Príspevok od používateľa sonnicek » Nedeľa, 2. Októbra 2011, 22:41

chalani sikovne prsty to chce nic viac :mrgreen: keby ste videli tie vseliake ine nejaponske zazraky co sa vsetko musi robit pre bezny servis alebo ziarovky velmi rychlo by ste si to rozmysleli :D
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic :)

spider207
Vševed
Dátum registrácie: Nedeľa, 10. Mája 2009, 15:57

Príspevok od používateľa spider207 » Pondelok, 3. Októbra 2011, 15:03

fuuu, scream, tak tou poslednou vetou si to zaklincoval :mrgreen:

Max11
toyoťák
Dátum registrácie: Štvrtok, 25. Novembra 2010, 23:59

Príspevok od používateľa Max11 » Pondelok, 3. Októbra 2011, 15:37

Hej, Sonnicek ma pravdu ... ak sa pamatas Spider ako nam na tom prvom minizraze rozpraval Mirec o vymene ziarovky v Mercedesoch ... Prirovnaval to celkom trefne tusim ku operacii oka cez konecnik... :lol:
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE

3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)

sonnicek
Toyota guru

Príspevok od používateľa sonnicek » Pondelok, 3. Októbra 2011, 17:18

tak tak a to je najmenej, ked som sa bavil s susedom (passat kombicko) ze idem vymienat klinak a on ze unho robota na pol dna :D :D :D ze musi zhodit mechanik celu naraznik chladic a kadeco este a ja kukam nanho jak puk :mrgreen: ked som ho najblissie videl som si rypol ze za polhodinku to bolo hotove aj s brzdovou kvapalinou a dostickami :lol:
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic :)

spider207
Vševed
Dátum registrácie: Nedeľa, 10. Mája 2009, 15:57

Príspevok od používateľa spider207 » Pondelok, 3. Októbra 2011, 18:56

A toto je presne dovod preco ma (okrem ineho) nelakaju nove auta.. minule som kukal na svojho Lexa a ten je este stara skola, ziarovky v svetlometoch a pristup no problem.. (3x klopem na drevo)

Srandista
Toyota guru
Dátum registrácie: Nedeľa, 26. Júla 2009, 13:46

Príspevok od používateľa Srandista » Pondelok, 3. Októbra 2011, 18:57

Nemozem povedat, ze by moja E11 bola nove auto...
Hyundai i30 1.5 T-GDI 2022, cervena
Toyota Corolla 1.8 TS 2003, cervena
Ex: Toyota Corolla 1.3 G6 1998, cervena
Family: Toyota Yaris 1.3 2006, modra metaliza
Obrázok

sonnicek
Toyota guru

Príspevok od používateľa sonnicek » Utorok, 4. Októbra 2011, 08:34

vpodstate mas spider pravdu ale bohuzial nove auta su ovela a ovela bezpecnejsie nez tie zpred 10-15 rokov a tam uz je rozdiel medzi zivotom a smrtou, vid priklad vcerajsej nehody typek to s WV tuaregom napalim do nejakeho starseho pegouta a felicity, ty chudaci dvaja ich tam vystrihovali a typek si z tuaregu vykracal po svojich a nic mu nebolo to je zase druha stranka

smutok
Toyota guru
Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Marca 2008, 15:12
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa smutok » Utorok, 4. Októbra 2011, 09:28

No ale zase treba porovnavat adekvatne kategorie vozidiel.
SUV je nebezpecne auto na cestach, lebo ma narazove zony vyssie ako bezne osobne auta, takze keby sa zrazil ten tuareg s neakym starsim terenakom alebo suv, tak by dopadol horsie.
Ale v principe plati to co pisal sonnicek, vid toto http://www.youtube.com/watch?v=qBDyeWofcLY
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT

sonnicek
Toyota guru

Príspevok od používateľa sonnicek » Utorok, 4. Októbra 2011, 13:32

to mi len napadol hned napadol priklad, ale princip je taky isty a ma to nieco doseba, tak isto si pametam ze kamaratov otec tiez takto nejak dopadol, pripad ked si to chalan supoval smerom na avion po rovinke vedla ruzinovskeho cintorina nejakych 120 alebo 130 a stratil kontrolu a vletel do protismeru a akurat bol v protismere kamaratov otec na C-kovom kombiku vo fullke a kamos isiel zanim v druhom aute, bola to taka supa a nepametam si ci uz auto alebo ten chalan trafil sklo kamarata za jeho otcom ale kamos hovoril ze to bola milisekunda ze videl zrazu len prasklinu a stihol to strhnut aby netukol do tatka, ale ked videl tatove auto uplne skruteny predok ale dvere otvorili a tato len v zaplave airbagov otraseny ale kupodivu mu nic nebolo, auto co donho vrazilo komplet potrhane motor 20 metrov od auta a chalan vonku na ceste tvarou hore, ked knemu dosli tak vyzeral vpohode ale ked ho otocili tak sa mu hlava rozpadla ako melon ked ho rozkrojite, a nepomoze vam ked budete jazdit na starom aute neviem ako opatrne ajtak neovplivnite druhych ludi ...

scream
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 7. Marca 2011, 09:28

Príspevok od používateľa scream » Utorok, 4. Októbra 2011, 15:08

nakladam dnes veci do kufra pri obchodaku vedla akurat prisla zenska tiez s vecami a isla ich hodit na zadne sedadla.... pozeram, ze pica snad nebude tak blba, ze mi dverami jebne do auta ked tam stojim... otvara dvere...prva poloha... otvara dalej.... druha poloha a jeeeeb s nimi do auta.... 1cm biela jeba na mojom aute... samozrejme tomu ani nejak nevenovala pozornost- normalka.... tak som jej povedal svoje....

...tie kadejake znacky an aute ma uz neseru, ma svoj vek, skor ten pristup ludi, ze ani nepokladaju za dolezite otvorit dvere tak aby druhemu nejebli do auta....

hej este minule pri hornbachu sadnem do auta ale este tukam do telefonu a pozeram ze nejaky pan stoji 2 metre od auta a pozera na mna... sa ho pytam, ci nieco potrebuje... on nene, ze len caka kym vycuvam lebo mi nechce obuchat dvere... pozrem napravo a pri spolujazdcovej strane zaparkovany favorit asi na 30cm.... pytam sa sam seba jak kurva ten dedek z toho auta vystupil?! ...na parkovisku bolo samozrejme miesta aj pre kamion....
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných