K7LEXUS - Lexus IS300...now IS250
Pravidlá fóra
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
Re: K7LEXUS - Lexus IS300
no krasa
super spotreba.. (SC300 uz je doma?)
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
-
K7LEXUS
- začiatočník
- Dátum registrácie: Piatok, 19. Augusta 2011, 14:26
no sc-čko neni doma, síce bolo parádne - facelift model, tein superstreet podvozok, rota toque kolesá, zachovalé, pekné...ale rozhodlo to, že bolo lenivé, automat nešiel plynule, nemalo LSD, TCS ani výhrev kožených sedačiek...
spider: tak ako vravíš, aj silné auto môže jazdiť za normálne peniaze akurát veľa ľudí to nechce pochopiť
a rešpektujem, v utorok nebudeš v ZV?
spider: tak ako vravíš, aj silné auto môže jazdiť za normálne peniaze akurát veľa ľudí to nechce pochopiť
2006 Lexus IS250
- Gabriel Nagy
- Vševed
no ono je to aj starsia generacia 2JZ-GE a aj automaticka prevodovka je tam "lenivsia" nez v IS300... za aku cenu to bolo ak to nieje tajomstvo?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
ono celkovo SC je auto na pohodovú jazdu, stiahnutá strecha a vietor vo vlasoch.. to nie je auto v štýle MX5-ky, s ktorou sa dá aj dobre športovo vyšantiť, SC je pohoďák..
utorok mi sedí, od cca tretej som v ZV takže..
utorok mi sedí, od cca tretej som v ZV takže..
-
K7LEXUS
- začiatočník
neni to tajomstvo. bolo pôvodne za 7500, zjednali sme ho nakoniec na 5800, ale aj tak domov nešielGabriel Nagy napísal:no ono je to aj starsia generacia 2JZ-GE a aj automaticka prevodovka je tam "lenivsia" nez v IS300... za aku cenu to bolo ak to nieje tajomstvo?
spider: ok, tak ti volám, keď bude čas, chcem už počuť to audio, či sa mi to oplatí
2006 Lexus IS250
- Gabriel Nagy
- Vševed
spider SC300 ma pevnu strechu... SC430 je cabrio s upne inym motorom...
sakra, tak to mohla byt fakt raritka, lebo co som ja zatial stretol, boli vsetko so starsimi 2JZ-GE
sakra, tak to mohla byt fakt raritka, lebo co som ja zatial stretol, boli vsetko so starsimi 2JZ-GE
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
gabo: jezis, jasne, sorry, ja ked vidim SC tak ma hned napadne 430ka, asi to je tym, ze som sa v jednej vozil
SC300 je pekna klasika, v ZA jedna dlhe roky behala a bola to tam pekna raritka..
K7: jasne, cengni a nieco vymyslime.. btw, aj tak najkrajsi zvuk je zvuk toho motora

K7: jasne, cengni a nieco vymyslime.. btw, aj tak najkrajsi zvuk je zvuk toho motora
-
K7LEXUS
- začiatočník
tento je jediný takýto kúsok na predaj v celej európe (keď nerátam anglicko)...takže raritka to je a ešte tak spravený ako bol tento, no klobúk dole, ale aj tak nás nejak nechytil za srdce...vyzerá to tak, že si brat na behačky porieši GS-ko a kúpime si spolu supru na papieroch ako výkendovkuGabriel Nagy napísal:spider SC300 ma pevnu strechu... SC430 je cabrio s upne inym motorom...
2006 Lexus IS250
-
K7LEXUS
- začiatočník
no dámy a páni lexus je na predaj...postaraná chuťovka, keby niekto chcel, klubová akcia je istá
predávam ho za toľko, čo som ho kúpil + to, čo som do neho dal, takže nech sa páči...
2006 Lexus IS250
-
K7LEXUS
- začiatočník
včera som na is-ko konečne nahodil výfuk od WM racing...no reve to bez tlmítky tak, že budím susedov, keď prídem domov a to som na voľnobehu
zvuk to má veľmi chytľavý - trocha bubloce ale inak je neskutočne ostrý a dunivý zároveň. dnes dúfam natočím nejaké video a hodím sem odkaz 
2006 Lexus IS250
len ak to chceš predať tak neviem či ideš dobrým smerom.. najlepšie sa predávajú stock cars.. aj keď síce.. možno natrafíš na podobného pacienta ako si Ty
(myslené v dobrom
)
-
K7LEXUS
- začiatočník
no všetko sériové mám doma, takže neni problém to nahádzať na auto. a ja to auto nepotrebujem primárne predať, ak odíde, odíde, ak nie, tak nie...aj tak nepredpokladám, že by ho niekto kúpil v tej cene a ešte k tomu zadokolku pred zimou, predsa len u nás idú skôr Fóbie 1.2 HTP
takže nebudem mať nejaký vážny problém s tým, keď mi doma ostane ako výkendovka a hodím do neho srdce zo supry...
2006 Lexus IS250
čo chceš, ja som kúpil Lexa takto pred rokom, akurát na zimu
keď sa ide s rozumom tak je to jedno či predok alebo zadok, so zadkom si naopak človek užije viac zábavy
A GS čo, oddychuje či sa pripravuje na nejakú "menšiu" úpravu?
-
K7LEXUS
- začiatočník
nie nie, s GSkom sa nič zásadné robiť nebude...sú už na ňom 19" a tam to aj končí...je to predsa len limuzína, nie auto na hranie. a zo zadkom si užije človek viac zábavy, to je pravda, ale v zime keď ten zadok odstrelí a auto máš v čudu tak to až taká sranda neni
a mne teda ten zadok lieta vkuse, nemusím mať ani sneh pod kolesami 
2006 Lexus IS250
- Gabriel Nagy
- Vševed
podobne

IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní