TOYOTA MR2 Mk2 - vo veľmi dobrom pôvodnom stave
TOYOTA MR2 Mk2 - vo veľmi dobrom pôvodnom stave
Som nútený z dôvodu, že musím začať riešiť svoju bytovú otázku, predať môjho "miláčika". Auto má cca. 103.000 Míl, červené s plnou strechou, garážované, automat. Cena je 175.000,- (prip. dohoda)
Foto s popisom na http://www.autovia.sk/default.asp?Page=SearchResults
Foto s popisom na http://www.autovia.sk/default.asp?Page=SearchResults
- Elvis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
- Kontaktovať používateľa:
dobrotka ja ti volam cez vikend, ale vazne sa bojim toho ze je tam ten priserny 2.2, i ked to nikde nepises...
kua, prerabka na manual plus prevodovka a plus poriadny 3s-ge 2.0 motor, to bude este len polozka...
kua, prerabka na manual plus prevodovka a plus poriadny 3s-ge 2.0 motor, to bude este len polozka...

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
-
mison
- Elvis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
- Kontaktovať používateľa:
Hosi,
bol som pozriet toto auto, je vo VELMI dobrom stave, kto ma chut sa len tak pohodlne vyvazat a mat pri tom relativne slusny motor v tahu, nema o com, auto je v POVODNOM stave, nie je nijak upravovane co je velke plus, plna vybava az na el okna.
Cena je tam dohodou, momentalne 160 000,- skk
inak ma to cirka 150 000 km POVODNYCH!!!!
bol som pozriet toto auto, je vo VELMI dobrom stave, kto ma chut sa len tak pohodlne vyvazat a mat pri tom relativne slusny motor v tahu, nema o com, auto je v POVODNOM stave, nie je nijak upravovane co je velke plus, plna vybava az na el okna.
Cena je tam dohodou, momentalne 160 000,- skk
inak ma to cirka 150 000 km POVODNYCH!!!!

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných