1. VYHRIEVANE SPATNE ZRKADLA
Vec ktora, mi najme teraz velmi chyba... Viem, ze to bola doplnkova vybava a rad by som to nejako dorobil do auta pokial by to nebolo komplikovane. Neviem ale ci je potiahnuta kablovacka aspon do dveri (nebodaj do zrkadla) a staci len prikupit konektor a povedzme takyto vyhrev http://www.conradshop.sk/conrad.php?nam ... pid=189163 alebo sa to jednoducho zozenie z nejakej burnaky napoji na konektor do dveri a vsetko funguje? ... je to vec za par korun a pre mna velmi uzitocna, kedze jazdim kratke trasy po meste kde treba vzdy kontrolovat spataky a uz zaprsane okno zneprehladnuje vyhlad....ked je k tomu este aj oroseny spatak...
2. AIRBAGY
V mojom aute airbagy boli, bohuzial su buchnute a teda nielenze nemam vaky ale stale mi sviteti kontrolka airbagu.... tiez uvazujem, ze obetujem tu stovecku a nahodim to tam (aj ked burat neplanujem
3. KLIMA
Toto sa pytam len tak zo zvedavosti, nakolko komplikovana by bola montaz... urcite bude treba kompresor, nejaky ten remen radiator to by sa teoreticky zohnalo... co ale dalej? oplati sa stym babrat alebo sa montaz da stihnut za jedno popoludnie?
Nejak som si to auto zamiloval a kedze ani pri cenovom limite 5000E si neviem najst nic, co by sa mi viac pacilo, bolo novsie, podstatne vykonnejsie, alebo stalo za tie peniaze, tak si ho asi necham dlhsie ako som planoval a chcem si ho zacat slachtit, najprv vecami ako tieto, ktore vela nestoja a pomozu pri pripadnom predaji, neskor to snad bude zaujimavejsie